Gerovital - pareri. Folositi?
Raspunsuri - Pagina 2
ellinia spune:
Da, cred ca e pentru toate tipurile de ten. Eu am ten mixt spre gras si o folosesc cu succes.
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
madutza spune:
Tocmai mi-am luat Laptele demachiant cu argila Asla Vital. Vroiam sa imi iau si gelul contur de oki, dar nu stiu pe care: cel de la Plant sau cel cu argila...In Kufland nu l-am gasit pe cel cu argila, probabil la Carrefrour. Si mai vreau sa imi iau lotiunea tonica, dar tot asa , nu am vazut decat de la Plamt. Or avea si de la H3? Crema de fata este H3, de Gerovital Cosmetics. Dar pe perioada verii totusi cred ca este cam grasa, ce mi-ati recomanda?
Madutza
si Mariuca
(17 Mai 2004)
madutza spune:
Ups, se pare ca am luat tot facuta de Framec Cluj. Aveam impresia ca gama cu argila Asla Vital este facuta tot de Gerovital Cosmetic. Probabil din cauza asemanarii Ana Aslan - Asla....Oricum cred ca este buna, am stat in cumpana daca sa imi iau demachiantul asta sau cel H3.
Madutza
si Mariuca
(17 Mai 2004)
Gyna spune:
Si eu ma impac bine cu crema Gerovital H3 lift hidratanta cu filtru UV.
Am vazut ca au si pudra(pana acum n-am stiut), voi ati folosit? Cum este?
Teolina spune:
Buna, fetelor!
Si eu folosesc Gerovital si produse cosmetice romanesti in general.
Madutza, crema lift superhidratanta cu filtru UV este produsa tot de Farmec Cluj. Asa cum stiti sunt 2 firme producatoare de Gerovital: Farmec Cluj si Gerovital Cosmetics.
Ambele au licenta.
Farmec Cluj produce gamele:Gerovital H3, Gerovital Plant, Gerovital Plant European Skin Care Products (care se va schimba in curand, din ce am inteles in Gerovital Plant Forte si care se da la export dar se gaseste si pe piata), Aslavital, Farmec, Doina, Athos, etc www.farmec.ro
Gerovital Cosmetics produce: Gerovital H3,Gerovital H3 gama lux, Catifelin, Suav.
Uitati-va pe ambalaj ca sa vedeti unde sunt produse; eu deja le stiu perfect care unde sunt produse fara sa ma uit.
Eu le folosesc pe cele facute de Farmec, respectiv Gerovital Plant care este pt ten normal si mixt si gama Farmec (cu aloe, galbenele, echinacea, super bune). Gerovital H3 sunt pt ten uscat.
O profesoara de la Christine Valmy le recomanda pe cele facute de Farmec.
Gerovital Cosmetics produce Gerovital H3 gama pt ten uscat si Gerovital H3 gama pt ten gras ( si normal zic ei).
La magazinul Cocor, la parter, este magazinul de prezentare Farmec Cluj.
Gerovital Cosmetics are fabrica in Bucuresti, str. Racari, intre Mihai Bravu si Dristor.
Pupici, 
madutza spune:
Nu v-am plictisit deja?
Am citit pe pagina pe care am scris-o mai devreme ca Gerovital H3 - Ana Aslan este special conceputa pentru tenul matur si uscat. Adevarul este ca mie imi ramane mult timp tenul gras dupa. Cred ca ar fi mai bine sa optez pt. Plant sau Asla Vital. In acelasi timp mi-am dat cu emulsia demachianta si am fost super-incantata, nu ramane deloc gras si simti ca iti curata bine fatza.
Madutza
si Mariuca
(17 Mai 2004)
madutza spune:
Teolina, multumesc pt. raspunsul detaliat. Dupa cum vezi la aceeasi concluzie ajunsesem si eu, ca pt. tenul meu normal(care zic ca e tanar la 27 de ani) si fara probleme ar fi mai bun Gerovital Plant.
Madutza
si Mariuca
(17 Mai 2004)
cait spune:
Si eu sunt fan gerovital H3 si mi-am luat pentru ten gras gama G. Comsetics chiar daca am 25 de ani..cred ca depinde f mult de ten.Mie ast ami-a placut pentru ca am vazut pe toate site-urile din America ca se vindea destul de scump.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..