Gerovital - pareri. Folositi?

Gerovital - pareri. Folositi? | Autor: madutza

Link direct la acest mesaj

Buna fetele!

De aproximativ o luna folosesc produse Gerovital. Intotdeauna am auzit pareri bune despre ele si zvonuri cum ca s-ar folosi mult pe la Holywood. Oricum, eu sunt multumita, mult mai multumita decat alte creme pentru fatza ale firmelor celebre si scumpe. Acum vreau sa imi si mai multe produse: demachiant, lotiune tonica, gel contur oki. Am folosit gama H3 (simplu, nu plant).
As vrea sa stiu si alte pareri si experiente vis-a-vis de aceste produse.
Multumesc frumos!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna Madutza.
Am inceput si eu sa folosesc de cateva luni crema contur ochi de la Gerovital H3. Imi place si cum miroase si cum ramane pielea dupa. Eu zic ca sunt produse bune, dar depinde si de tipul de ten al fiecareia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Buna!
Eu stiu de la maica'mea ca sunt f. bune , ea foloseste Gerovital H3 de mult, mult timp si e foarte multumita de ea.
Chiar zilele astea ma gandeam sa-mi cumpar si eu,dar nu stiu daca se pot folosi indiferent de tipul de ten(al meu este normal)

botez
copiii mei iubiti

Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Madutza, si eu sunt tare multumita de aceste produse...

Eu ajunsesem la disperare cu tenul meu...este f.uscat (asa a ramas din timpul sarcinii) si orice produs de renume foloseam nu-mi mergea...parca mai rau era.
Nu vreau sa sune a reclama, dar sunt super multumita.

Cristina si Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Si eu am ten normal, dar incepand cu iarna asta am inceput sa simt ca mi se strange (deci se usuca). Toata lumea spune ca am un ten perfect, de portelan, si niciodata nu am avut probleme (nici macar cosuri in adolescenta), dar cred ca vine o vreme cand trebuie sa incepem sa folosim creme. Mi-am luat crema hidratanta H3, simpla, altceva nu scrie pe ea. O sa ma mai uit la toaa gama sa vad ce mai gasesc. Mai ales ca mi-a dat sotul niste bonuri cadou

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Si eu folosesc gama Gerovital ,pe cea Profesionala ,insa!
Oricum ,sunt f multumita de toate cremele ,laptele demachiant ,lotinuea tonica ,laptele anticelulitic ,crema de masaj ,etc.

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Si eu folosesc tot gama H3 (mama mea foloseste de f mult timp) si sunt multumita. Am folosit si alte firme, nu am probleme cu tenul si mi-au priit in general cremele, dar m-am oprit la Gerovital si la sfatul cosmeticienei.

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Si eu tot fan Gerovital. Dar aveti grija, ca sunt doua soiuri: unele facute de Farmec Cluj si unele facute de Gerovital Cosmetics. Se pare ca ultimele sunt formula adevarata, a Anei Aslan. Eu am avut si dintr-o categorie si din alta. Cele de la Farmec intra mai repede in piele, sunt mai usoare, iar celelalte necesita putin masaj pana sa se absoarba complet. Oricum, am trecut pe gama Gerovital Cosmetics de ceva luni si imi prind bine. Au pentru toate tipurile de ten, numai ca sunt cam greu de gasit. Eu de exemplu am tenul spre gras si ma uit intr-o disperare dupa crema de zi pt ten gras... si n-o gasesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Mara si eu vroiam sa spun acelasi lucru, ca la un moment dat Gerovitalul s-a "rupt" in doua si una este Gerovital Plant si una cea cu formula Dr. Ana Aslan. Acestea din urma mi se par foarte bune, mai ales crema lift superhidratanta cu filtru UV care e la borcanele de 30 ml. Dintre toate cremele de fata pe acre le-am folosit asta a fost singura care mi-a priit intr-adevar. De la "celalalt Gerovital" folosesc gelul pentru ochi si sunt foarte incantata de el. Nu mi se pare ca sunt greu de gasit, de regula sunt ambele chiar unele langa altele.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Si eu le folosesc de cativa ani si sunt multumita de ele. Pana acum n-am bagat de seama cine e producatorul.

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Ellinia, eu pe aia de ten gras n-o gasesc si pace. Cea de care ai zis tu, lift, e pentru toate tipurile de ten?

Ah, si mie imi place foarte tare crema pentru prevenirea ridurilor: e tare grasa, dar intra bine in piele si a doua zi pielea chiar e mai fina. Ma gandesc sa o iau si pe cea pentru ochi, pentru dimineata.

Mergi la inceput