Ce crema pt zona ochilor?

Ce crema pt zona ochilor? | Autor: Leditia

Link direct la acest mesaj

Ce creme pt ochi folositi?ma intereseaza una sa fie si antirid si anticearcane...si sa fie si buna.
Multumesc si astept pareri.

POZE

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna, eu am de la nivea visage, scrie pe ea ca este si anticearcan
eu sunt multumita, nu este fff grasa.
e in jur de 350.000 lei vechi

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicho spune:

Eu am auzit de crema contur ochi de la GEROVITAL PLANT ca e foarte buna,eu una nu am incercat-o dar astept acum sa vina sotul din Ro sa-mi aduca sa vad cum este

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Folosesc Gerovital, sunt foarte multumita, iata aici mai multe detalii:http://www.gerovital.ro/ro/product_gh3_deluxe_eye.htm

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Si eu tot Nivea Visage.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Geovital si un gel contur de la Hofigal.

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Geovital si un gel contur de la Hofigal.

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Daniela nu stiam ca cei de la Hofigal au un gel pt ochi.
Am avut nivea anti-falten Q10plus,dar nu intra bine in piele,desi e buna,insa nu intra bine in piele..
Am avut de la Avon/Oriflame,dar fara nici un fel de rezultate..
Am auzit de crema pt ochi de la gerovital H3..am inteles ca ar fi buna,insa n-am testat-o.Si iar de produsele vichy.
Si am inteles ca gelurile pt ochi ar fi mai putin bune decat cremele..
pupici si astept in continuare pareri.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Si eu tot Gerovital si Anew de la Avon.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Si eu sunt in cautarea unei creme de ochi cu adevarat "tare";inca nu m-am decis ce voi cumpara dupa ce o termin pe actuala, o Nivea visage cu Q10, care nu mi se pare grozava...am auzit de Clinique Stop Signs, Neostrata cu colagen, Modele si Dermaglow, creme gel pt.tratament intensiv, Lancome si Estee lauder care costa in jur de 65$ bucata dar la banii astia ma gandesc daca n-ar fi mai rentabil un retus cosmetic in zona ochilor, dar inca nu-mi pun problema asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by Mona_B

Si eu sunt in cautarea unei creme de ochi cu adevarat "tare";inca nu m-am decis ce voi cumpara dupa ce o termin pe actuala, o Nivea visage cu Q10, care nu mi se pare grozava...am auzit de Clinique Stop Signs, Neostrata cu colagen, Modele si Dermaglow, creme gel pt.tratament intensiv, Lancome si Estee lauder care costa in jur de 65$ bucata dar la banii astia ma gandesc daca n-ar fi mai rentabil un retus cosmetic in zona ochilor, dar inca nu-mi pun problema asta.

Inseamna ca aici e mai scumpa..deci nici chiar asa.Vreau o crema buna,da nu sa ma jupoaie de bani,plus ca stau si ma gandesc ca inca nu mi-am facut fabrica aia de bani
pupici.

POZE

Mergi la inceput