Ce crema pt zona ochilor?
Raspunsuri - Pagina 2
Teolina spune:
Leditia, au aparut 2 creme de ochi de la Elmiplant (care au schimbat formulele pt o parte dintre cremele lor). Au si filtru uv. Le gasesti deja la Sensiblu si Helpnet sau la magazinul lor de prezntare (daca esti din Bucuresti) din City Mall. Costa cam 130.000 
tanimar spune:
Eu folosesc crem asi gel de la TIS Farmaceutic si sunt foarte multumita. se gaseste numai la plafar
corinadana spune:
Neutrogena gel de ochi noua gama! Ptr cearcane mai mult nani!Si am citit intr o revista masca de spanac!
corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com
corinadana spune:
Comprese lapte caldut ptr ochi!
corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com
ramlore spune:
crema de la VICHY.
dai un ban si nui-ti pare rau.
am incercat si nivea Q10.nu sunt prea multumita.
desprecopii spune:
chiar azi mi=am cumparat o crema pentru jurul ochilor - si impotriva cearcanilor: Biotherm Hydra Detox.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
georgiana.david spune:
Dupa multe, foarte multe incercari, am ramas la cremele Artistry. Sunt un pic mai scumpe dar merita banul. De ce sa facem economii pe pielea si sanatatea noastra?
adrienne12 spune:
Eu am folosit Roc si e excelenta http://www.walgreens.com/store/product.jsp?id=prod1362715&CATID=304245&skuid=sku1362705&V=G&ec=frgl_658584Apoi gerovital pt. ochi (cu aceleasi rezultate).Acum folosesc L’oreal revitalift http://www.walgreens.com/store/product.jsp?CATID=100738&navAction=jump&navCount=1&id=prod7205
charleese spune:
buna fetele....
am si eu niste intrebari...problema ceracanelor la mine e mostenita de la mama...as gasi ceva crema de prevenire? inca nu am nu stiu ce ..dar daca sunt obosita se vede fooarte tare ..
in plus nu stiu de ce dar eu asociez cremele anti-cearcan cu cele antirid...ar fi o varsta de cans sa incep sa folosesc o crema anticearcan?
mersi mult ..
Proverbe brasilien:"L'amour est aveugle, il faut donc toucher"
Mona_B spune:
Iti spun cum procedez eu: folosesc crema antirid, peste care aplic concealer pt.mascarea eventualelor cearcane...ce mai rar le am, doar cand nu dorm destul. Asa rezolv doua probleme. Dar pentru tratamentul cearcanelor, cred ca e nevoie de mai mult, consulta un medic, o prietena de-a mea din Ro a facut cateva sedinte de acupunctura pt.tratamentul cearcanelor, ea e o frumusetze, dar cu cearcane uriase, acupunctura a dat rezultate extraordinare.
Anything that's worthwhile is worth fighting for.