Ce crema pt zona ochilor?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Lancome Resolution cu D-contraxol: f buna si f scumpa.

Acum folosesc Vichy cu retinol si vitamina C. Nu e rea dar inca nu sint convinsa de ea.

Toata gama Gerovital Plant este bestiala! Pt ochi, fata...toate produsele lor sint de exceptie!

Am avut si gelul de la Hofigal, mi s-a parut f. foarte bun dar s-a deteriorat (ca miros) dupa vreo 4 luni si nu am apucat sa termin tot tubul din pacate. Semn bun as zice eu, inseamna ca nu e asa chimicalizata ca altele

L'oreal Revitalift am luat saptamina trecuta si l-am returnat ca mirosea prea puternic. Prea mult parfum pe fata nu e bun..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

O crema pt cearcane cu efect de iluminare exista?(dar sa fie si antirid,e pt al meu sot)
Mai era o intrebare,am editat,caci am facut sub.nou pt cealalta problema.
pupici.

Multumesc de raspunsuri.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Fetelor am si eu o intrebare...de la ce varsta este indicata folosirea cremei/gel ptr conturul ochilor?dupa 25ani?
eu folosesc ANEW mai mult preventiv, ca deocamdata nu am probleme, motiv ptr care nu imi dau seama cat de bun este.in orice caz, simt pielea mai elastica , si hidratata.

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by nikole

Fetelor am si eu o intrebare...de la ce varsta este indicata folosirea cremei/gel ptr conturul ochilor?dupa 25ani?
eu folosesc ANEW mai mult preventiv, ca deocamdata nu am probleme, motiv ptr care nu imi dau seama cat de bun este.in orice caz, simt pielea mai elastica , si hidratata.

Depinde de probleme.Eu fac in curand 25 si ma ingrozesc ca pana acu nu mi-am prea ingrijit pielea din jurul ochilor,sau o ingrijeam cand imi mai aduceam aminte,desi in fiecare dim si seara am acelasi ritual-demachiat,dat cu tonic apoi cu crema..ca si spalatu pe dinti..
Dar eu spun ca o crema pt ochi o folosesti in functie de probleme.daca le ai..Am vazut femei la 27-28 de ani fara pic de cearcane sau riduri..si am vazut si fete de 20 de ani cu cearcane multe si ridulete(nu ca la 40 de ani,dar erau,ceea ce nu-i bine).In plus mai joaca si genetica un rol important.. dar si factorii de mediu,stres,nopti nedormite,alimentatie necorespunzatoare,fumat..etc..
Asa ca desi toata lumea mi-a sarit in cap cand m-a auzit ca vreau sa-mi iau crema pt riduri,eu zic ca am nevoiesi trebe sa incep sa folosesc.
pupici.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

offf Leditia, daca eu nu am nopti pierdute la activ....nu-s cine ma-ntrece.Din studentie, si pana in mom. de fata, nopti pierdute la greu.de aproape 2 ani muncesc numai noaptea, am fumat foarte mult(pana acum 7 luni, cand m-am lasat definitiv),iar alimentatia...nu tocmai ca la carte.Cred ca as deveni invizibila fara carne.in schimb am baut de ani multe ceaiuri,si mananc zilnic banane!
Am 27 de ani, si multumesc lui D-ZEU nu am riduri sau cearcne.dar cred ca ai dreptate , factorul genetic e ff. important.Ca a mea mama, bunici(din partea mamaei)arata fff bine ptr varsta lor.
oricum mie gelul asta de la AVON mi se pare f. bun,de fapt toata gama ANWR RETROACTIVE,25+

numai bine, sa fiti frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Serul pt conturul ochilor de la Skincode mi s-a parut excelent .L-am folosit cu succes ,l-am terminat si am luat alta crema pt conturul ochilor Avene de care nu sunt asa de multumita . O sa trec iarasi la Skincode .Este in jur de 75 de ron .

Mergi la inceput