Marius Manole

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_tzuchi spune:

Pe 25 si 26 noiembrie Marius Manole joaca in Crima si Pedeapsa la Bulandra, Sala Izvor. Daca vreti sa vedeti spectacolul, grabiti-va ca deja pt. sambata, 25 noiembrie nu mai sunt bilete.

Pupici

Ajutati-l pe Alex: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Am citit ca Marius Manole joaca in serialul "martor fara voie" , difuzat duminica la antena1, ora 22. probabil televiziunea il va face mai celebru si ii va deschide noi perspective.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

L-am vazut ieri in emisiunea Cafeaua cu sare de pe Antena 3.Un tip modest,plin de bun simt.Mi-a placut. Vreau sa-l vad si pe scena, dar cu siguranta peste ani va face parte dintr-o alta "generatie de aur" a teatrului romanesc.

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda raluca spune:

l-am vazut acum un an sau doi, in piesa "Chip de foc", la Odeon, cu o gasca de adolescenti. Si ne-a placut la toti, atat subiectul piesei (era similar cu sitatia unora dintre ei, unii adolescenti provenind din sistemul de protectie si avand o istorie personala "incarcata"), cat si interpretarea. Si asa le-am deschis apetitul pentru teatru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_tzuchi spune:

L-am vazut si eu in Crima si pedeapsa. la Bulandra. Mi-a placut f mult, iar piesa e extraordinara.
Sa va duceti la spectacol!

Ajutati-l pe Alex:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74100&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Incep sa "cutreier" teatrele!

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Tot io!

Vroiam sa va trag de maneca si sa va spun ca in numarul actual din Viva (cel cu Andreea Marin si Banica pe coperta) este un articol de vreo 3 pagini cu www.viva.ro/index.php?c=12&a=4481" target="_blank">Marius Manole.

Titlul articolului este "Marius Manole - Actoria e viata lui". In primul meu mesaj de la acest topic am scris: Teatrul este viata lui. Cand spun Marius Manole, spun de fapt TEATRU!!! Deci, am avut dreptate!

Am fost in RO si am avut bafta sa ma intalnesc cu Marius. Zic "bafta", pentru ca el, datorita programului foarte incarcat, vine foarte rar in Iasi (o data pe an)(ca sa nu mai zic de mine ).

Am facut si poze, dar ma mai gandesc daca le pun pe forum sau nu.

Alina

Mergi la inceput

Chiar eram curioasa cine a evaluat subiectul acesta cu o steluta.

Am aflat!

O steluta spune cat o mie de cuvinte!

Alina

Mergi la inceput

Am auzit ca a fost Marius Manole in emisiunea carcotasilor, in rubrica lui Hrubaru ! A fost de bine!

De abia astept sa vad inregistrarea pe net!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Mie imi place mult de el, dar s-a facut de tot... . Si a incercat el sa o dreaga cumva, sa-si justifice betia porceasca, dar tot de cacao a ramas!

Mergi la inceput