Marius Manole
Raspunsuri - Pagina 3
capra cu trei iezi spune:
natasa, da ce-a facut? ca m-ai lasat curioasa!
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
Natasa spune:
http://www.ziaruldesibiu.ro/fullnews.php?ID=12575
http://www.amosnews.ro/News-article-sid-210984.phtml
Pe scurt, s-a urcat beat pe scena, nu s-a mai tinut de replici, s-a luat in gura cu publicul... Pe urma, total aiurea (daca tacea era filosof), a spus ca multi dintre cei care merg la teatru nu inteleg esenta lui, ca actorii n-au pentru cine juca... Jenant, mare pacat de el, dar putini actori au pe linga talent si caracter, bun-simt, modestie si ceva inteligenta.
copiloi spune:
Natasa, adevarul este undeva la mijloc....beat-beat nu era ....
Am citit si eu in presa la momentul respectiv, dar felul cum presa sibiana a relatat "incidentul" m-a lasat paf. Plus comentariile celor din Sibiu, ceva de genul: "vin bucurestenii astia cu aere sa ne arate noua ce-i aia arta", mi-au lasat un gust amar. Cu alte cuvinte, problema era ca el vine din Bucuresti
Legat de prestatia respectiva, lucrurile s-au derulat in felul urmator: au fost programate 2 spectacole. Primul nu s-a tinut caci nu era lumina si caldura in cortul amenajat. Cu toate ca biletele au fost vandute.
Al doilea spectacol, tot in aceeasi seara, s-a tinut, caci intre timp facusera lumina, dar tot fara caldura.
Pe la jumatatea reprezentatiei lumea a inceput sa plece. La care Marius, asa cum ii este stilul a intrebat: Ce faceti? Plecati?Pai cred si eu!. Apoi s-a dus si a revenit pe scena cu o cutie de bere, facand haz de necaz de frigul din cort si de conditii......
Deci nu era beat, asa cum au scris cei din Sibiu.....Totusi si eu cred ca a exagerat nitel , dar cine il cunoaste pe Marius ii recunoaste stilul! E artist la urma urmei!
Uite, carcotasii au inteles gestul lui, ducandu-i drept cadou o sticla de vin, pe care scria Sange de taur .
Nu ca-i iau apararea, dar cred ca gestul lui ar fi trebuit vazut dincolo de acea bere sau acel ragait. Actorii sunt si ei oameni si nu pot juca oricand, oricat si oricum. Mai ales cand joci pe scena si vezi ca-ti pleaca lumea, de frig ce este.
Alina
copiloi spune:
Uite relatarea din www.evz.ro/article.php?artid=300265" target="_blank">EVZ:
Dupa o jumatate de ora, au inceput sa plece spectatorii. Atunci, totul a luat o neasteptata intorsatura.
Pe scena, Marius Manole a inceput sa improvizeze: „E frig de mori aici!”. „Plecati?”, a continuat Manole, starnind hohote de ras. „Nu radeti, ca e rau si de noi!”, a plusat actorul, ridicand un picior si incercand sa-si incalzeasca talpile goale.
Pana aici, s-a crezut ca face haz de necaz ca sa „incalzeasca” atmosfera, insa lucrurile au mers mai departe: „Plecati? Mi se pare corect!”, „Pe cinci milioane... Bani, nu gluma!” „Cu tristete va spun, dupa doua, trei, cinci beri...”.
Apoi, actorul a coborat de pe scena, s-a asezat pe un scaun si s-a servit cu o bere, pregatita probabil dinainte. A revenit pe scena cu berea in mana, iar actul a continuat cu el band si lansand replici, obligandu-si colegii sa se adapteze.
Alina
copiloi spune:
www.ziua.ro/display.php?data=2007-04-14&id=219057" target="_blank">Replica lui Marius
Si ce scrie regizorul Radu Afrim pe blog-ul sau.
Alina
Alina spune:
quote:
Originally posted by copiloi
Natasa, adevarul este undeva la mijloc....beat-beat nu era....
Am citit si eu in presa la momentul respectiv, dar felul cum presa sibiana a relatat "incidentul" m-a lasat paf. Plus comentariile celor din Sibiu, ceva de genul: "vin bucurestenii astia cu aere sa ne arate noua ce-i aia arta", mi-au lasat un gust amar. Cu alte cuvinte, problema era ca el vine din Bucuresti
Legat de prestatia respectiva, lucrurile s-au derulat in felul urmator: au fost programate 2 spectacole. Primul nu s-a tinut caci nu era lumina si caldura in cortul amenajat. Cu toate ca biletele au fost vandute.
Al doilea spectacol, tot in aceeasi seara, s-a tinut, caci intre timp facusera lumina, dar tot fara caldura.
Pe la jumatatea reprezentatiei lumea a inceput sa plece. La care Marius, asa cum ii este stilul a intrebat: Ce faceti? Plecati?Pai cred si eu!. Apoi s-a dus si a revenit pe scena cu o cutie de bere, facand haz de necaz de frigul din cort si de conditii......
Deci nu era beat, asa cum au scris cei din Sibiu.....Totusi si eu cred ca a exagerat nitel , dar cine il cunoaste pe Marius ii recunoaste stilul! E artist la urma urmei!
Uite, carcotasii au inteles gestul lui, ducandu-i drept cadou o sticla de vin, pe care scria Sange de taur .
Nu ca-i iau apararea, dar cred ca gestul lui ar fi trebuit vazut dincolo de acea bere sau acel ragait. Actorii sunt si ei oameni si nu pot juca oricand, oricat si oricum. Mai ales cand joci pe scena si vezi ca-ti pleaca lumea, de frig ce este.
Alina
Deci...era sau nu era?De unde stii cit era?Tre'sa precizezi si standardele tale de apreciat betivaneala .
Alina
copiloi spune:
Hop si tu . Oare de ce nu ma mira?
Vad ca te-mbeti de fericire cand ai ocazia sa-mi raspunzi. Astea or fi bucuriile tale de zi cu zi (daca tin seama si de alte mesaje gen stalker).
Cum am spus mai sus.......altii nu vad dincolo de o cutie de bere.
Alina
copiloi spune:
Daca ai fi citit link-urile de mai sus, ai fi putut intelege mai mult.......inclusiv cat de beat era Marius...
Cu toate ca pe tine nu asta te intereseaza, ci altceva
Alina
Alina spune:
quote:Uite-ti bucuriile tale de zi cu zi
Originally posted by copiloi
Hop si tu . Oare de ce nu ma mira?
Vad ca te-mbeti de fericire cand ai ocazia sa-mi raspunzi. Astea or fi bucuriile tale de zi cu zi.
Cum am spus mai sus.......altii nu vad dincolo de o cutie de bere.
Alina
Alina
copiloi spune:
Parca topicul asta era total neintersant pentru tine....ca de aia l-ai notat cu o steluta....de ce il mai citesti?
Alina