Mamici,nemamici,burtici - jud Hd(4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Corina,,....nastere usoara si bebita norocoasa si sanatoasa!Trebuie draga sa incepem sa-ti facem galerie ca nu se stie cand iti sorocul si nu ei mai avea timp sa ne anunti

Meems,vreau pozici cu bebita ta!Unde pot viziona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Delia, uite aici link-urile la doua albume cu Rianna Noelle: primul album e unul dintre primele, chiar dupa ce s-a nascut, iar al doilea e recent (de saptamana trecuta).
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mimamuntean/album?.dir=3a5e&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/mimamuntean/my_photos
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mimamuntean/album?.dir=f2a1&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/mimamuntean/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

fetele,sunt prin zona numai ca nu am timp chiar deloc sa va scriu mai multe!
apar mai incolo sau maine dimineatza!
o zi buna si plina de soare ca la mine!

Mergi la inceput

neatza,vorbaretelor!ca asa de multe ziceti ca abia mai am loc sa scriu si io!.ce-i cu voi?aveti vreme buna si stati pe afara?
io inca sunt cu burta,o sa incerc sa va anunt cumva cand o fi evenimentul!cred ca mai am nr de mobil a lui rachel si o sa scriu un sms!
meems,ai o scumpa de fetitza!abia azi am reusit sa vad pozele..sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa ca la frumusete nu mai am ce ura!
mika,nu am mai vb nici pe messenger cu tine,sper ca e totul ok burtica!?
noi am avut vreme buna zilele astea,am fost pe afara,la mc-donald´´s,parcuri!azi e ceatza si parca sta sa ploua asa ca stam in casuta,facem ordine ca ieri am tras chiulul!

Mergi la inceput

Symaco, acuma cand am revenit si eu la subiectul hunedorencelor, vad ca toate dispar Hai ca ne mai povestim noi doua pana una alta. Deci esti tot cu burtica? Cred ca abia astepti sa nasti. Doamne, bebeii astia sunt asa o binecuvantare, nu-i asa?
Vad ca mi-a adormit fata, ma duc sa ma apuc si eu putin de curatenie pana mai pot.
Multumesc de complimente, ma bucur ca ti-au placut pozele.

Mergi la inceput

meems,eu hotarasem sa ma retrag de la subiect..ca prea tin monologuri pe aici si in curand o sa ma atentioneze si adminu ca vb de una singura!
eu tre sa nasc luna viitoare pe 17,dar medicul a zis ca bebitza a coborat mult prea jos in ultima perioada si nu o duc sarcina pana atunci.abia astept sa iasa si sa mi-o tin in brate!sunt tare curioasa si de comportamentul lui sybille fata de surioara mai mica..
problema inca cu numele ca nu reusim sa ne hotaram..
noi am achizitionat ieri cizme de guma si acusi mergem in namoale,ca dupa ploaia de ieri avem unde ne balaci!

Mergi la inceput

Symaco, vad ca hunedorencele absenteaza... Adevarul e ca si eu intru din an in pasti si prea putin postez... Acu' am vrut doar sa-ti spun ca nu esti singura pe-aici, dar nu stau mult, ma duc sa ma intind putin ca-mi doarme bebelina.
Sa stii ca si Rianna a coborat tare devreme, de stateam cu frica-n san c-o sa nasc pe la 35 de saptamani. Dar uite ca am dus sarcina pana la 39 1/2 saptamani.
Hai, te-am pupat, si mai povestim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Meems,sa-ti traiasca papusasa te bucuri de ea si ea de voi!

Eu am fost azi cu copilu la doctor si i-a facut circumcizia;m-am simtit ca un cacat;nu dau detalii caci vreau sa uit ziua de azi.Mi-a plans copilu.....si eu nu suport sa-l stiu ca sufera;si al meu dobitoc de sot se mira si se intreba de ce plang de plansul lui ca doara si cand il schimb de scutec micutul plange,deci ce ma impresionez atata ca plage bebe,ca doar asta fac bebei,plang;imi venea sa-l impusc si nimic altceva.Abia apuc sa-l doara si pe el ceva ca o sa aibe mila din partea mea exact zero.Nu are pic de empatie.Si mai si zice ca'he is a man,he can take it';deci daca-i baiat....of ma opresc aici ca alfel ori divortez ori i fac felu.Si ca sa va dati seama cat e de prost,ma pish pe facultatile si colegiile absolvite de el,mergem la cumparaturi,el ramane in masina cu bebe in carsit,cand ma intorc de la farmacie,tembelu pusese o plasa de 4-5 kile,nu exagerez cu nimic va jur,pe copil in carsit.Am crezut ca fac stop cardiac cand am vazut.Si tot el se intreba retoric ca de ce tip ca isterica,ca doar bebe e acoperit cu o paturica,deci nu l-o dus mintea si pace ca plasa aia pune presiune pe bebe care tocmai suferise o operatie pe viu cu o ora in urma.Asta e.

Mergi la inceput

delia,as vrea sa-ti zic ca asa sunt tatici(barbatii),dar din pacate nu pot!.poate ca totusi e la inceput si la unii barbati sentimentele isi dau drumul mai greu?!.al meu sot obisnuia la inceput sa o tina in brate si sa o priveasca,chiar daca dormea, o tinea asa minute in sir!si el mai imi zicea de multe ori ca exagerez cu panika si grija pt puiutza(poate avea si dreptate),dar de cate ori il prindeam pe il cu morcov in fund cand facea febra sau urla cand durea burtica!
meems,deocamdata stau bine cu timpul,adica sunt mai toata ziua pe aici!de diminetza pana ce syb papa si se mai joaca putzin/uita tv,eu sunt aici.sa vedem dupa ce s-o naste puiutza cat tinp de net voi mai avea!
eu am avut o tuse nasoala acu 2-3 saptamani,medicul zice ca asta e motivul principal pt care bebitza a coborat.la ultimul control mai avea 1cm de strabatut,asa ca mi-a zis ca pot sa ma astept de pe o zi pe alta!
dar uite sa se incheie si luna aprilie si bebe e in inca in burtica!e clar ca ma bucur ca mai sta putzin,cu cat mai aproape de termen cu atat mai bine!
azi avem programare la medic,sa vedem ce mai zice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Mai, Deliuta, mai, nu te enerva, asa sunt barbatii...nu gandesc prea mult, sunt insensibili...hai lasa, nu mai fii suparata..uite, io va dau un pupic tie si lui BB Rudy

symaco, promit ca io nu mai dispar, aci stau

Mi-ka

Mergi la inceput