Mamici,nemamici,burtici - jud Hd(4)
Raspunsuri - Pagina 5
symaco spune:
rachel,desi vreau sa nasc normal si cred ca asa va fi incepe sa ma bantuie ideea ca daca totusi voi ajunge la cezariana(de care mi-e frica ca de dracu),asat era faza cu egal pe care parte va iesi!
hai,mai,cum sa ramai fara cuvinte ca doar sie lasat de d-zeu,e ca si micul dejun...nu poti fara!(ce mai conparatie facui)
papuci,ai cumparat tot pt rontait sau speri ca ii va incalta?si la dentist ce facusi?control de rutina sau cu probleme?
pai,e baiat mareeee cum sa nu inceapa sa le zica...mi-o aduc aminte pe syb cand incepuse sa vb si eu cu tati le puneam cap la cap ca niste puzzle!un cuvant nu am reusit nici pana acum sa aflam ce vrea sa fie``luleta´´!
delia,nu stiu cat i-as mai multumi sotului...daca ar duce el bebebe 9 luni,nici o problema..vreau o carutza de copii!!.aaa,cine stie ca si dupa prima sarcina am zis la fel si uite ca nici nu trecura 3 ani si mi se facu pofta de un ghemotoc!
am vazut pozele,bebe Rudy e marisor iar tu delia sa nu te mai recunosc!e bine ca macar una dintre bunici va vi prin zona sa iti mai dea o mana de ajutor!
va doresc un we placut si cu vreme buna!
rachel owen spune:
Delia, am vazut pozele, si poza aceasta clik este minunata si m-a facut sa imi amintesc de primele zile cu Albert, cand stateam si eu asa cu el pe umar si ma uitam in oglinda aceea mare pe care o am pe hol si ma gandeam ca de asta mi-am dorit un copil. Mi se pare induiosator cum statea cu capsorul lipit de mine, si toata dedicarea aceea, abandonul ala in bratele mele.
Delia, ai un foarte frumos. Nu ma pot exprima inca cu cine seamana, poate ne ajuti tu.
Si tu arati atat de bine , esti atat de frumoasa nu imi vine sa cred ca ti-ai revenit atat de repede si
Symaco, daca nu ai vazut inca poza aceastasa ne vezi papuceii roz
Albert are 1 an nou2
www.babiesonline.com/babies/o/omuletul_meu_drag" target="_blank">My baby's web page
Omuletul meu drag
Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag
rachel owen spune:
`Neata, fetelor!
Nu va trezirati inca?
Albert are 1 an nou2
www.babiesonline.com/babies/o/omuletul_meu_drag" target="_blank">My baby's web page
Omuletul meu drag
symaco spune:
neatza!
am facut si noi ochisori...fug repede pana la brutarie sa iau niste paine!mai vin mai incolo!
papuceii roz sunt tare dragalasi si de data asta stau unde trebe,in picioruse nu in guritza!
rachel owen spune:
quote:
Originally posted by symaco
papuceii roz sunt tare dragalasi si de data asta stau unde trebe,in picioruse nu in guritza!
quote:
Originally posted by symaco
unde sunteti?iar eu si cu mine tin monologuri?
si pt cea mai tare fata din parcare
Albert are 1 an nou2
Omuletul meu drag
Delia21 spune:
Corina,vreau sa vaz si eu poze cu voi si mai ales cu burticu dumniei voastre
Mika,si de burticul tau ce ne mai spui?
symaco spune:
bai,rachel,ceea mai tare din parcarea de la billa ..dupa ce se inchide magazinul?!.hai,hai nu fi asa scumpa la tastat,baga-i mare in ale povestilor ca te stiu io ca esti vorbareata!
pai,delia,io astept sa repare adminul functiunea de a pune poze la album.sau daca vrei da si tu acceptul ala pe messenger si itzi arat acolo..ca io te-am bagat de vre-o cateva zile numai tre sa dai tu aprobarea!
meems spune:
Hunedorencele mele, abia va mai gasesc... Delia, esti o dulce, iti multumesc mult de mesaj!! Si cu ocazia asta vreau sa te si felicit pentru puiutul tau, m-am uitat si eu acum la poze si sa stii ca e un dulce, iar tu arati super!!
Eu nu mai intru asa des, si cand intru postez mai mult la mamici de nov-dec 2005. In rest, imi petrec timpul cu bebelina mea care are deja 3 luni si e o dulceata! Cel mai minunat lucru e ca de vreo 2 saptamani a inceput sa doarma noaptea, si Doamne bine te simti dupa o noapte intreaga dormita!
Ma duc sa mananc ceva ca numai ce-a adormit fata si... parca vad ca acus' se trezeste. Promit sa intru mai des! Pana atunci, v-am pupat pe toate!
symaco spune:
meems,ce surpriza placuta ca ai intrat si scris cateva randuri!.uite ce mai trece timpul,se facura deja 3 luni de cand as nascut micuta!si sybille tot asa micutza a inceput sa-mi doarma toata noaptea,uiii si ce bine o mai fost!la puiutza ce tre sa iasa acusi sa-i vedem toanele,pate nu voi mai fi asa norocoasa!
rachel,ce-i cu tine?nu mai zici nimic?
mika,zi ce maiface micul puisor,cum ti-e?sper ca bine!
delia,sa zicem ca ai o scuza pt ca mami tau o plecat si acu ai ramas singurica cu bebitza!
noi am avut ceva contractii ieri,dar din fericire ne-am linistit!.
va doresc un we frumos si cu vreme buna,io cred ca mai intru abia saptamana viitoare ca e sotul al rand!