Super poznasi de iulie-august 2004 (163)
Raspunsuri - Pagina 15
kim222 spune:
Multumim ca ne-ati vizionat:)))
Roxa am inceput si eu sa-i arat poze la PC lui Luca..m-am luat si eu dupa voi..si tare-i place! Mie imi plance Ban!
Carmen da chiar il consulta..dar Luca este asa de obisnuit de acasa..ca la dr chiar ii place..si cind vad dr ca este stresat...degeaba i-am explicat ca lui Luca ii place
. Apropo de asta..ieri ma jucam de-a veterinarul cu el... am vrut sa iau stetoscopul sa ascultam animalutale..cind l-a vazut..a taiat-o la el in scaun si-mi facea semn sa-l ascult..la burtica![]()
Felicia somn usor si fara migrene !
philip spune:
sunt pe-aici, am recuperat la citit si vineri am tras chiulul...m-am tuns, vreau sa ma si vopsesc...
daria, pupi bea lapte de 3 ori pe zi cam 180-200 ml, deci bea cam ca giulia, nu?
am vazut poze cu fetite frumoase (v-am zis ca de asta nu-l tund pe pupi, sa-i fac o poza cu rochita si par lung???)
azi e luni si-s mai aglomerata, intru maine sa povestim mai pe indelete
philip
&andreea
copilasi dragalasi
amironeanu spune:
Buna seara!
Gata, culcat fetita, strans in urma ei, facut mancare pentru maine, spalat vasele, deci ma pot apuca de lucru pentru servici
Dar nu inainte de a vedea ce faceti.
Olivia, l-am vazut si eu pe Luca, mi se pare ca este un pic mai tras la fata, dar tot un frumusel si jumatate este. Pupici si multa sanatate!
Roxana, si mie tot Ban imi place. Cand o intrebam pe Stefi cum o cheama ori ride ori spune Teti.
Roxana, tu nu ai gresit cu nimic reteta, eu sunt asa batuta in cap incat nu mai stiu sa socotesc (de parca nu as lucra cu cifre toata ziua)
. Multumesc mult pentru lamuriri.
Noi am fost azi la Mall, la Kidsland, tare s-a mai bucurat Stefi, bineinteles a plans un pic cand am plecat. In rest suntem bine sanatoase, cred ca ii ies canini si iar nu vrea sa mearga pe jos. Nu mai stiu ce sa fac, astept primavara, sa putem merge in parc, poate, poate isi revine si ea.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
kim222 spune:
quote:
In rest suntem bine sanatoase, cred ca ii ies canini si iar nu vrea sa mearga pe jos.

editez pt ca nu am vrut sa crezi ca rid de voi...ci ..cu voi...m-a amuzat asociatia..ii ies dintiii si ea ca urmare nu vrea sa merga pe jos :))))
g_ioana spune:
Neatza fetele sa continui seria "sinucigaselor de la ieshi"?Sefu al mare s-a hotarat de vineri sa ne taie netul,ca cica pierdem prea mult timp cu el,asa ca eu stau ascunsa in birou si va citesc legata ilegala la net, in ideea ca oricum el apare pe la 10.Asa ca daca nu mai intru zilele astea inseamna ca m-a impuscat seful!!!
Noi suntem bine,activitate non-stop,in casa alergat,dansat,colorat si cantat la capace si la oale,si afara ca purceii indiferent de vreme!!
Am vazut poze cu fotomodelul Giulia,dodoloatza Lia si smecherul Luca,pupici multi...
Daria noi bem de 2 ori pe zi lapte cam 200 dimineatza si seara inainte de culcare 250 din biberon,nu ca n-ar bea si din canitza,dar trebuie sa-i cumpar una speciala, ca ea nu bea lapte din canitza de suc sau din cea de apa....asa ca mai caut.
pupici si o saptamana buna
La noi este patinoar afara ploua si este o vreme .....
http://photos.yahoo.com/gorodeii
carmenp spune:
`neata gagici!
incep cu vremea care e din ce in ce mai kkcioasa, daca ieri dimineata era muuuulta zapada, in dimineata asta era muuuulta gheata peste tot, brei, ce-i cu vremea asta ca tare m-am mai saturat!
in alta ordine de idei, fiica-mea maninca ptr a doua doua, dimineata la 7 laptele dormind si aseara ii sutise lu` tat-su cirnatu` din farfurie si fugea cu el prin casa.
andrea, va doresc sa treceti rapid si usor peste partea cu caninii, pupam stefi.
gata, fug la treaba, da`s cu geana pe voi.
editez ca ramasei datoare cu un raspus dariei (sau nu?! in fine..): ilinca bea dimineata si seara la culcare cite un biberon cu lapte cu cereale (250ml)
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
roxanaz spune:
neatza neatza
maiii.....plin de ilegaliste pe gasca noastra! mah fetelor esplicati sefilor ca DC-ul e o oaza de liniste care ne da forte pentru la job! al meu s-a obisnuit, ii trimit link-uri, ii mai spun ce mai discuta fetele....ca de, e resursa importanta, nu?
Olivia suuper pozele....am apreciat tricoul lui tati!![]()
![]()
![]()
Tizo si mie imi place Bam!
baiet destept! fa-ne o poza cu Oac!
Cristal pana cand mai stai? ce mai face Botoshu? l-a incalecat pe tati definitiv?
am pus poze noi cu tunsuliciu':http://community.webshots.com/album/548550103HFJCbE
va urez o zi buna....si sa plece odata iarnaaaaaa!!!!
carmenp spune:
vazut si tunsuliciu, roxana cite kg are patrick? il vad indesat si de aia intreb, cam asa era si ionut cind era mititel..
chiar asa, cristal, cit mai stai?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
corianai spune:
Neata, neata
Pupam 2 baieti frumosi, Luca si Patrick 
Iarna asta nici de la noi nu mai pleaca, in fiecare dimineata avem -10C, nu am mai pomenit asemenea porcarie, bleah...
Cat pe ce sa dau in depresie, noroc ca m-a anuntat ieri prietena mea cea mai buna ca vine in vizitaaaa, in mai ce-i drept.... Dar tot e ceva, in sfarsit vine cineva la mine!!!!!
Dana eu sunt de aceeasi parere cu voi, nu cred ca are sens sa umfli cupilul cu medicamente... cred ca astia aici ar turba sa auda asa ceva, medicatie pt pofta de mancare. Imi aduc cu drag aminte cum ne-a dat noua dr din Ro fenobarbital cand avea Eva o saptamana ca sa scape de icter, ofofof...
gata fug ca ma stiga donsoara,
pupam
szivarvany spune:
Buna dimineataaa !!!
Kim - vazut un viitor doctor :-) Tare frumos e !
Roxa - nici nu mai zic de ochiosu`suedez, o minune :-)
IoanaG - asa, undercover si io, doar ca mie nu-mi poate scoate netu` :-)
Roxa-boxa - pune poze cu Serban si Oac plssss :-)))
Papadicu - pe unde sunteti, cum sunteti ???
Lia-Ciocarlia - idem, pe unde chiulesti ???
AndreeaPhilip - :-))) faceti mey repede si-o fetiscana :-) Astept poza !

Mimilinca - unde umbli si tu ?
Si restu` de chiulangioaice ???
Din categoria "cum te cheama": pe Giulia o cheama mai nou: Giuiia Shkodaaa :-) Nu stim de unde si-a asociat numele cu marca masinii, da` tare-i place 
In rest, se vede clar ca ce zic io e lege, restu` e gluma. Numai eu o pot culca militareste, daca`i tata`so nu-l lasa de gat. Ce ma distrez io la faza asta, nici nu stiti ![]()

Gataaaa, pupam gasca !!!
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004