Mamici aspirante din nou - 13
Raspunsuri - Pagina 2
sim spune:
Ia uita-te la ea, draguta cum n-are liniste nici plecata pana nu intra un picut! Liana Te asteptam sa ne spui pe unde te-ai plimbat si ce ai vazut.
Aissa uite asa m-am chinuit eu cu creatza mea de Ruxi pana cand am dat-o la gradi. Ma trudeam de faceam tot felul de mancaruri si povesti, doar-doar o lua ceva sa guste, dar n-ai sa vezi. Cand a vazut ca nu are altceva de mancare (la gradi adica) n-a mai avut incotro si si-a dat drumul.
Pako spor la treburi cu mutatul si te asteptam! In ce loc o sa va stabiliti?
Iulia eu tot sper ca ai facut testul prea devreme. Hai sa mai asteptam putin. Stau cu pumnii stransi! A, chiar, abia astept sa ne spui cum a fost la spectacol !
Asi tu ce mai faci iubita? Saru'mana mult pentru actualizare in lista!
Eu prea multe noutati nu am. Azi am prestat un pansament la cauterizare; mai am unul sambata si sper sa fie gata. A, sa nu uit, am pregatit baietilor nostri o surpriza pe ziua de azi. Daca tot au fost ei asa de draguti si de 1 si de 8 martie, am zis ca azi, daca tot e sa fie "ziua lor" macar sa ii prindem cu ceva. Asa ca am inchiriat sala de bowling de la Mall Vitan pentru 2 ore. Deocamdata nu au aflat nimic. Abia astept sa vad ce reactii or sa aiba...
Va pup si va doresc o zi frumoasa!
Mami Simona si printesa Ruxi
asi spune:
Eu ziua 2 maine ma duc la analiza apoi stabilesc cu doctorul cand fac laparoscopia.
Nu ma simt prea bine si nici nu prea am chef de nimic dar imi revin eu!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
zozela spune:
Roandre tiroida e bine merci.. Cica din cauza ovarelor astea micropolichistice m-as fi ingrasat...Mi s-a mai spus ca n-ar fi o boala ci un sindrom(care nu mai stiu cum se numeste)..Ca nu-i vindecabil..ci tratabil ...Ca se bazeaza pe rezistenta org.la insuluina..si ca de-asta m-as fi ingrasat..Offf..Nici eu nu mai stiu
De-abia astept sa fac analizele(maine-sper sa nu lesin)...M-am apucat de operatiunea-slabire..Le rezolv eu pana la urma pe toate!!! Mai ales dc sunt pe-aci printre voi!!
Sim am uitat sa mai intreb si de saua turcesca
Am avut atatea intrebari(pregatite de acasa)..incat pe-asta chiar am uitat-o
Asi Hai curaj!!
Nunta noastra-26.06.2005
gabri_andrei spune:
Fetelor, eu mi-am facut azi analizele(in ziua a 4-a}, deja am rezultatele, dar mai astept pina imi fac progesteronul si numai dupa aceea ma duc la medic.Apropo, daca CM a fost de 25 zile, cind fac progesteronul, tot in ziua 21?
Analizele sint in limitele valorilor normale din cite vad eu,dar nu ma prea pricep,ziua 4-a e faza foliculara nu?
Va doresc multa sanatate si sa vina cit mai repede bebeii mult asteptati.Nu uitati sa fiti optimiste orice s-ar intimpla.
aissa spune:
Zozela asa e si la mine, ovare micropolichistice (de fapt sindromul ovarelor...).
Sim asa o fi, pana ajungem noi insa la gradinita mai e.... Dar nu am vazut copil sa nu fie curios la mancare, sa nu pofteasca. Inteleg sa guste, sa nu ii placa si apoi sa refuze. Dar sa nu deschida gura la nimic . In fine, i-am dat peritol in seara asta...
Asi capul sus, incepe o luna noua de incercari, va veni si ziua reusitei .
Roandre sunteti bine?
Iulia sa speram ca e doar facut prea devreme testul...
Gabri eu nu stiu sa iti raspund, poate se pricep fetele...
Cristina si Ale (30.09.2004)
zozela spune:
Doamne fetelor ce tragedie..Laura Stoica a murit
Doamne saracaSi ea si viitorul sot.. Si era si insarcinata Am vazut-o la Teo...Ce fericita era
Dumnezeu sa o odihneasca!
Nunta noastra-26.06.2005
mamaluidavid spune:
Buna mamicutze dragi!
Nu v-am uitat insa in ultimul timp am luat pauza de DC,am avut-o pe sora mea si sotul ei aici.
Din pacate insa am avut parte de ghinioane gramada,sotul a facut o gripa urata cu fevra mare chiar la 2 zile dupa ce au ajuns ei aici,dupa o saptamana a facut David enterocolita,5 zile am fost distrusa voma inclusiv apa,plus diaree la greu,ca mai a fost greu de tot.
Sambata trecuta am urmat eu,dureri mari de tot de stomac,greturi si febra 38 insa din fericire orice ar fi fost a fost un virus de 24 de ore,dupa odihna multa sambata,duminca am fost recuperata complet.
Marti au plecat,am fost trista tare,parca e asa mare casa fara ei plus ca mi s-a facut asa un dor de tara!
Nu o sa fiu cu sora mea cand va naste in iunie,nu o sa ii vad bebele decat la 1 an...si nici ea pe al meu
Dar sa nu ma mai plang atat!
Voi cum mai sunteti? Piticii vostri?
Sarcina mea merge bine,de vreo o saptamana misca mult de tot bb,pana acum miscarile erau rare si finute,devin tot mai hotarate.
Inca nu am aflat ce va fi,nici nu stiu daca voi afla pana la nastere. Dar nu conteaza,sanatos sa fie.
O singura problema am desi sigur doctorul meu nu o considera problema ,nu ma ingras fetelor deloc!
Inainte sa raman gravidutza aveam 46 de kg.iar acum ... la 19 saptamani jumate TOT 46 kg.
Nu imi explic,de mancat mananc,burta e mare de tot,ma gandesc ca cantareste ceva placenta ,lichidul amniotic si ce mai e pe acolo,de ce nu cresc kilogramele? Oare sa fi slabit eu chiar asa de mult cand mi-a fost rau? Dar acum nu mi-e rau,mananc destul de bine,unde merge mancarea?
Hai ca m-am intins,in rest noi suntem bine,David un ingeras,ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi pentru el,nu imi e greu deloc,parca ma intelege si nu ma prea solicita A inceput sa vorbeasca,toata ziua toraie insa nu il inteleg ,mor cand il vad cum se chinuie sa imi explice cate ceva
Va pe toate !
Stefania 19 + si David(24 dec 2004)
www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
asi spune:
Azi am fost sa imi fac analizele hormonale.Dupamasa ma duc dupa rezultate.
L-am dus si pe Razvan sa ii faca grupe de sange.A iesit B(III).Noi amdoi avem A si Bogdan s-a scapat si a zis.Asistenta cand a auzit s-a dat de cesul mortii sa ii explice ca de fapt se poate intampla.El si-a dat seama ce face asistenta si a lasat-o pe aia sa ii explice de au trecut-o toate transpiratiile.La final ia zis ca Razvan e adoptat.Aia era sa lesine nu alta.
A fost o faza de filmat.
Gabri progesteronul se face in ziua 18 daca ai ciclu de 25 de zile.
Mamaluidavid sa ai sarcina usoara in continuare.
Nu imi vine sa cred de Laura Stoica.Dumnezeu sa ii odihneasca in pace!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
gabri_andrei spune:
Asi, iti multumesc mult de tot ca mi-ai raspuns, poate o sa ma lamuresti si acuma. Daca luna aceasta CM mi-a venit in ziua 25,inseamna ca analizele din ziua 4-a nu sint valabile?
De ex. luna trecuta mi-a venit in ziua 29, foarte rar e la 28 de zile.
Hai ca te-am stressat destul, mii de pupici.
Sa ne spui cum ti-au iesit analizele.
roandre spune:
Offff, ce veste trista cu Laura Stoica...am fost pur si simplu rascolita sa citesc asa ceva.
Uneori e asa nedreapta viata!
Noi suntem mai bine. Am fost zilele astea si i-am facut analizele Alexiei si urmeaza ca azi sau luni sa iau rezultatele.
Aissa, asa e Alexia mea cand ma plang ca nu mananca. Vad ca de 2 zile a inceput sa ceara ea papa dar mananca f putin...dar e un inceput sa ia 2-3 lingurite fata de atunci cand nici nu deschidea gura.
Altfel, sunt in ziua 40 si...nimic. Deja m-am cam saturat de toate cele si cred ca o las balta cu operatiunea bb2. Dc vrea sa mai vina, ok...dc nu...eu nu mai vreau tratamente, tincturi sau alte cele. Voi mai lua pana se termina sticluta si gata...eu cedez. De fapt vreau sa las totul in voia sortii.
Am fost cam ocupata in ultima perioada si n-am prea mai avut timp de DC dar sper sa rezuperez.
Va pup!
Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius