Mamici aspirante din nou - 13
Raspunsuri - Pagina 11

zozela spune:
Sal'tare!!
Am fost la noua doctorita endocrinoloaga si m-a pus sa repet prolactina.Sa nu va mai spun ca mi-a descoperit si o galactoree de toata frumusetea..
Io numai inteleg
Mi-am stors in fiecare zi tzatzele astea si nu mi-a curs nicio picatura..de nimic..Si acum
..Imi zise sa merg sa fac si analiza secretiei asteia..si dc e laptic
..e bine..Altceva-sa nu fie-
Asa ca..iar merg la intzepat..si pe urma..o-m vedea!!Hai !!!
Edit:Uraaa..Am cu cine sa alerg
Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

roandre spune:
Asi, ma si miram ca-i raspunzi lu Pako fara ca ea sa spuna nimic...hihihi
Fenomene paranormale si pe aici
Nici eu nu accept o bona care sa fumeze mai ales ca la noi nu fumeaza nimeni, nici bunicii macar.
Eu azi am fost sa vorbesc cu prima "candidata" la postul de bona si maine astept raspunsul...tare mult mi-as dori sa fie pozitiv (este o vecina de la mama din bloc care ma cunoaste pe mine de cand m-am nascut, e o super femeie, de viata, are experienta in ingrijire copilasi mici si cel mai important e topita dupa Alexia).
De bani...si mie mi s-a parut mult cat stabilisei...eu ma gandesc sa-i dau 4,5-5 mil pt 7 ore, cu program flexibil (mama lucreaza in 3 schimburi si in functie de programul mamei mele sa stea cu mandra si sa gateasca). mai intai sa vedem dc poate sa se inhame la asa ceva si apoi discutam si partea financiara.
Pako, pai dc nu ai mai fost la control cum de sti ca nu mai ai rana pe col? Eu stiam ca nu se duce de la sine ci trebuie cauterizata....si nu e o infectie in nici un caz aceasta rana pe col.
V-am vazut si pozicile si tare dulce e Andreea!
Sim, sper sa scape de mucisori mandrele noastre ca are si Alexia o productie de ma da pe spate!
La Baby Expo am fost vineri dimineata, cum facem de obicei si nu e mai deloc aglomerat...dar nu prea ai ce sa cumperi. Erau oferte in general la patuturi, carucioare, etc, in rest erau f mari preturile, mult mai mari decat in magazine. Cred ca e mai mult un loc de cascat ochii, altfel nu se merita. Eu m-am dus mai mult ca sa ma mai intalnesc cu cateva mamici de la sept-oct, de unde e mandra mea.
Ideea e ca nu ai pierdut nimic
Cat despre cele 50 de zile...nici o sansa sa fie bb... Teste de sarcina nu am facut nici unul si nici nu am sa fac pt ca sunt convinsa ca o sa-mi vina...doar ca nu stiu cand. Se poate sa intarzie si peste 60 zile. Luna trecuta mi-a venit dupa 53 de zile, dupa o tura de 10 zile utrogestan si una de 6 zile de duphaston. Acum nu iau nimic si ii las sa vina cand vor ei.
Pupici!
Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Ioanatugs spune:
Buna seara fetelor!
SIM ce tare ai fost! Zici ca a ras Moisica cand i-ai spus ca ai recomandare de pe forum? Nu prea o vad pe ea razand pentru ca e mai mereu serioasa, dar imi imaginez ce reactie a avut. Am ras si eu cand am citit si sa stii ca si pe mine m-a intrebat cine a recomandat-o. Eu insa aveam recomandarea dr. Indiana Pelin pe care la fel am cunoscut-o datorita unui forum unde raspunde la intrebari celor cu probleme de fertilitate. Deci am ajuns pe aceeasi mana datorita forumului, lasa ca o sa fie cu succes,ai sa vezi! Eu iti doresc sa-ti treaca repede rana, ai grija de ea, ca depinde foarte mult de ea conceptia unui nou bebe. Merci pentru incurajari si sa ne vedem la cabinet la Moisica in curand. Cand ai tu programare? Eu niciodata nu ma programez o sun pe mobil si ma cheama ea la cabinet sau la spital.
Am facut azi inseminarea in ziua a 13 a - sper sa fie cu ochisori! Doamne Ajuta! Acum am de asteptat doua saptamani lungi!
M-am mirat foarte tare cand m-a luat la harta Moisica: "A cata zi e azi si unde-i sotul tau? Tu de cate zile ai glera? De ce nu ma suni?"
Eu: "Pai de ieri, am facut si fertil-testul si e pozitiv" Moisica:"Pai eu ce-ti spun femeie esti deja la ovulatie - cheama-ti repede sotul" Si am fugit sa-l sun pe al meu sot si am facut inseminarea! Sper sa se prinda de data asta!
Va pupic si va urez la toate bebei cat mai curand !
IOANATUGS

roandre spune:
quote:
Originally posted by Ioanatugs
Am facut azi inseminarea in ziua a 13 a - sper sa fie cu ochisori! Doamne Ajuta! Acum am de asteptat doua saptamani lungi!
M-am mirat foarte tare cand m-a luat la harta Moisica: "A cata zi e azi si unde-i sotul tau? Tu de cate zile ai glera? De ce nu ma suni?"
Eu: "Pai de ieri, am facut si fertil-testul si e pozitiv" Moisica:"Pai eu ce-ti spun femeie esti deja la ovulatie - cheama-ti repede sotul" Si am fugit sa-l sun pe al meu sot si am facut inseminarea! Sper sa se prinda de data asta!
Va pupic si va urez la toate bebei cat mai curand !
IOANATUGS
Doamne ajuta! Eu sunt tare optimista pt tine...o sa fie bine! Hai ca treci imediat la gravidute, 2 sapt trec repede!

Ioanatugs spune:
ROANDRE multumesc mult pentru urari si sper sa ai gura aurita!
As fi cea mai fericita femeie de pe fata pamantului!!
Sper sa vin cu simptome in curand!
Noroc la bebelusi la toate fetele de aici!
Cu drag Ioana Tugs

aissa spune:
Salut. Am fost absenta ca Ale s-a procopsit cu un virus, dupa 3 zile de febra si un medic de familie care mi-a zis ca e eruptie dentara (desi are dintii toti iesiti), am fost ieri dimineata cu ea la spital si are herpangina. E plina de afte, o doare gurita groaznic, e ceva luat din aer si care nu se poate preveni.
Mi-a si venit CM, nu mai stiu in ce zi exact, oricum maine ar trebui sa ma intep. Sper sa fie Ale mai bine sa pot sa fug la cabinet. Si asa nu am ajuns sa imi iau rezultatele de la analizele deja facute.
Va pot da si eu o suma de bona: am o prietena care ii da pentru 8 ore (ea lucreaza 6 + 2 pe drum) timp in care sta cu fata, o plimba si ii da sa pape cam 3 mil.jumate-4.
Sanatate si cat mai multe vesti cu ochisori!
Cristina si Ale (30.09.2004)- Poze
si www.dropshots.com/aissa" target="_blank"> filmulete

roandre spune:
Aissa, ufff am citit de micuta Ale si de acest nenorocit virus. bine ca ai fost la spital ca sa o poti trata corect si ea sa nu mai sufere mititica.
Deci la tine a venit CM, mai iei ceva (BU, zmeur)?
Sper sa fie bine Ale si sa poti sa-ti faci si tu analizele....si sa-ti gaseasca vena usor!
Cat despre bona...mi se pare ok suma data. Azi aflu si eu dc mi-am gasit bona sau mai caut. Si tot azi ma duc si la un interviu de angajare.
Eu am ajuns sa visez ca mi-a venit...lol...sa vedeti ce vise am si eu! Astazi e ziua 52 si ar cam trebui sa fie pe aproape "fericitul" moment...hihihi.
Va pup!

sim spune:
Zozela, hai ca eu nu cred sa fie nimic grav. Cu intepaturile deja esti..."obisnuita". Daca nu-i Liana (chiar pe unde esti oltenco?, nu venisi din Austria?), ma ofer eu sa merg cu tine la analize. Din pacate pot doar cu gandul, dar acolo o sa fiu!
Miha pai esti pe cai mari azi: si candidat si angajator! Mult succes la ambele! Daca o stii pe tanti cred ca deja ai inima usoara, ca nu trebuie sa mai cauti referinte si alte alea. Eu am bagat-o pe Ruxi la program de Mucosolvan si aerosoli ca sa scap repejor. Acum 2 zile auzisem un fel de tuse cu tenta productiva, dar dupa ce am inceput tratamentul a cedat si a devenit seaca si usor iritativa. Chiar sper sa trecem repede peste asta.
Ioana stii cum tin pumnii: strans! strans! strans! Abia astept sa aud de okisori, mi-ai mai ridica moralul si mie. Ca acum am intrat iar intr-o pasa d'aia cu: oare numa' de la rana asta sa fi fost? bla bla...ma bag si io in seama...Cred ca am emotii pentru luna care vine ca astept puiutul de cam multa vreme. Uf! Trebuie sa fie bine, pentru toate cele care ni-l dorim atat de mult...Trebuie sa fie bine!
Aissa of, of, ce suferinta pe draguta de Ale! Ce zice dr. in cat timp trece? Ce tratament i-a dat? Deci incepi o luna noua: sa fie cu reusita!
E asa de frumos afara...abia astept we-ul sa mergem prin parc . Sper sa tina vremea pana atunci. Eu am terminat cu ovulele si peste o saptamana ar trebui sa ma trezesc cu invazia pe cap. Stiti cum...abia astept sa merg iar la control sa vad ce rezultat am la toata chestia asta. A, Ioana, uitasem sa-ti raspund la intrebare. Eu ma programez pentru inceputul lui aprilie, cred ca pentru data de 4 la cabinet.
Va pup si va doresc o zi cu soare si in suflete, ca afara se vede treaba ca avem deja.
Mami Simona si printesa Ruxi

asi spune:
Ioana tin pumnii sa fie cu okisori!
Aissa imi pare rau de Ale si sper sa se faca bine.Succes la analize!Sper sa nu te chinuie.
Roandre succes la interviuri!
Si eu am fost azi la interviuri si mi-a placut o tanti.Nu mai zic nimic pana nu o testez si ramane.E tanara si are un baietel de 6 ani.Pare femeie la locul ei si de treaba.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan