Mamici aspirante din nou - 13

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Buna, sunt o mami de fetitza cu codite de aproape 10 luni si vrem sa facem cat mai repede bb2. ma primiti si pe mine in clubul vostru?

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Monu bine ai venit!
Zi-ne ceva despre tine si bebelina.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

merci asi

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Bine ai venit Monu! Iti doresc sa ne dai repejor vestea de bebe2!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Monu esti pe listuta.Daca doresti pot pune data de nastere a Alexiei.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Gata, am decis, nu mai zic ca e mai bine pana nu o fi 3 zile bine.
Azi dupa ce a dormit super si a mancat la prima ora lapte, pana acum un sfert de ora nu a mai adormit si nu a mancat decat 2 linigurite de supa (pe care le-a inghitit vizibil greu). Ne-a zapacit, pur si simplu ma dor muschii de la tinut in brate plus ca ma ciupeste de nu mai pot.
Tratament ii dau aciclovir, 7 zile trebuie sa-l ia. In restu Nurofen si panadol. Cica ar trece intr-o saptamana dar nu stiu daca se numara de cand a facut febra sau de cand au erupt nenorocitele de afte.
Eu mai iau zmeur pana termin sticla (inca vreo 2 zile) si BU abia am desfacut o sticla noua, din aia mare. Sincer, daca nu as fi avut-o cumparata nu mai luam, dar ca tot a fost acolo....
Si maine sper sa ma intep, azi am vrut sa sun la Sanador dar nu am apucat, insa din cate stiu se recolteaza de dimineata.

Monu
bine ai venit si fugi repede la mamici.
Asi si Roandre succes la interviuri, atat la cele de bone, sa gasiti exemplarul perfect, cat si la cel de job (pentru Mihaela).

Cristina si Ale (30.09.2004)- Poze si www.dropshots.com/aissa" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Buna,
multumim de primire!
Alexia are ziua de nastere pe 24 mai.
azi am luat rezultatele de la medsana pt ca aveam o problema ce se presupunea ca are legatura cu prolactina. se pare insa ca este ok rezultatul. a iesit 12 in conditiile in care valoarea maxima este 24.20. sper sa nu fie probleme. am vorbit si cu nenea dr, am zis rezultatul si a confirmat ca ne putem apuca de bb!!!!!!

aaaa care sunt regulile clubului? daca sunt cumva sa nu dau cu bata in balta!

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna seara fetelor !

SIM merci pentru incurajari si sa ai incredere in tine: o sa se intample minunea o sa vezi! Eu am ramas o data insarcinata dupa o rezectie de col, la doua luni dupa. Ca nu a fost sa fie pina la capat asta e partea a doua, dar am ramas asta conteaza! Deci cauza atunci era doar rana aceea care crea o inflamatie la nivelul intregului organ genital si mureau spermatozoizii acolo. Cine stie daca nu esti insarcinata din nou si nu mai vine CM-ul. Ce bine ca pe 4 aprilie se fac si la mine 2 saptamani de la inseminare si poate vin si eu atunci dupa ce fac testul sa vad ce mai spune Moisica. Mai vorbim pina atunci sa vedem ce se mai intampla. Doamne ajuta sa fie cu ochisori!
ASI multumesc pt. incurajari!

MONU bine ai venit printre noi(spun eu care la fel sunt noua pe aici)

ROANDRE iti tin pumnii! Cine stie poate in loc sa vina rusii vine bebe. A 52a zi e cam mult poate e cu ochisori si nu stii! Cine stie?!

Despre mine ce sa va spun fetelor astept !! A trecut doar o zi de la inseminare!

Va pupic pe toate
Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Multumesc dragelor pt pumnii stransi!
Am gasit bona, de fapt a acceptat doamna respectiva dar n-am vorbit inca de salariu, obligatii, etc. Maine ne intalnim si discutam si aceste aspecte. Ma bucur tare mult ca stiu ca se va purta f frumos cu Alexia, ca o cunoaste cat de cat, ca e de incredere, e o fire vesela...sunt convinsa ca se vor intelege bine.
Interviul de azi (a durat 2 h!!!) a fost unul dintre cele mai interesante interviuri din cate am sustinut pana acum. Raspunsul il voi afla in cateva zile...pana atunci urmeaza alte 2 interviuri vineri...ca un facut acum s-au gasit toti. Sa vedem pana la urma ce voi reusi sa fac!

Monu, bine ai venit si sper sa ii faci Alexiei cat mai curand un surior sau o fratioara !

Asi, poate doamna respectiva va fi ceea ce cauti!

Aissa, poate la tine chiar isi face efectul BU dc ti-a venit mai repede luna asta. Iti tin pumnii pt maine la analize si ii doresc piticei sanatate multa!

Ioanatugs, nu e sigur bb cu toata intarzierea mea. La mine de fapt tind sa cred ca e normal sa fie asa lunga "luna". De curiozitate mi-am luat si temp astazi si e 36.4, deci nici o sansa sa fie bb.
Oricum nu mai conteaza, acum am atentia canalizata spre altceva si las de la sine sa se intample minunea (cand o vrea ea).
Eu scriu aici pt ca imi sunteti dragi, m-am obisnuit cu voi si nu pt ca as avea de spus ceva legat de bb2 la mine.

Sim, pupici fetitei cu zulufi sa se faca bine cat mai repede!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Roandre mai repede nu a venit, a venit in ziua 35-36 (in conditiile in care luna trecuta, fara BU a venit la 31 de zile). Si nici in cantitate nu se vede nici o schimbare, dupa o zi gata.
Ioanatugs tinem pumnii si sa fie inseminarea cu ochisori!
Eu acum stau sa pierd timpul, nu stiu de la ce ora recolteaza aia si mai stau putin...

Cristina si Ale (30.09.2004)- Poze si www.dropshots.com/aissa" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput