Mamici aspirante din nou - 13
Raspunsuri - Pagina 13

cornelia_laura spune:
Ce faceti dragutelor?
asi, roandre, si eu sunt in cautare de bona asa ca va inteleg. Sunt convinsa ca imi va fi foarte greu singura cu 2 copii mici asa ca am hotarat sa ne luam un ajutor. Doar ca as vrea sa inceapa inainte ca eu sa nasc, sa aiba timp Eduard sa se obisnuiasca cu ea. Initial ne gandisem sa-l dam pe Eduard la cresa dar am renuntat la idee. Maine vine o tanti recomandata de o cunostinta de-a noastra. Doar ca are 68 de ani si nu stiu daca ii face fata teroristului. Eu tin neaparat sa fie si din apropiere, sa ma pot baza pe ea oricand. Voi ce parere aveti despre asta??? Nu prea am incredere in agentiile de plasament bone....
In alta ordine de idei noi am intrat ieri in 6 luni, bebe e bine si il va cheama Eric-Adrian.
Va pup pe toate si stau tot cu mainile intinse catre voi.
Cornelia, de
Eduard(1 an si 9 luni) si
22+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

roandre spune:
Am inteles aissa...eu aveam ca referinta pe cel de 56 de zile.
Tin pumnii pt intepat sa gaseasca vena!
Cornelia, pe mine m-a interesat f mult sa fie cineva din apropiere pt ca la o adica nu mi-as outea risca serviciul dc nu merge tramvaiul si nu poate ajunge, etc. Deci am luat pe cineva care sta la 2 statii de mine si care dc nu ar putea ajunge as putea eu sa o duc repede pe Alexia cu masina in maxim 10 minute.
Apoi, m-a interesat si varsta cat de cat ca sa poata face fata la un carat de carucior pe scari (la mine nu merge liftul un etaj), la alergat in parc dupa ea, la jucat cu mandra. Nu e un copil problematic, dar tre sa fie cineva cat de cat in forta...si f important vesel, cu rabdare multa si care sa ma convinga ca ii va acorda toata atentia necesara dar fara a insemna asta ca va ajunge o rasfatata.
Eu am avut mare noroc cu doamna respectiva si sper sa nu fie nici o problema.
Si apropo, e f frumos numele de Eric! Mie imi place!
Va pup, revin mai tarziu!
Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

aissa spune:
M-am intepaaat! Mama ce ma doare mana. Bineinteles, clasicul dialog in care eu zic ca nu am vene si ele cred ca ma tem. Cica "doar ma uit". Si s-a uitat si a constatat. Mi-a luat cu fluturas, ca la copii din vena de deasupra palmei, numai ca la mana stanga acum (ca dreapta inca e vanata de saptamana trecuta). Dar acum ma doare, nu stiu, mi-o fi luat mai mult sau de ce cert e ca simteam si pe drum amortit si acum cand am dat plasturele jos vena e vizibila, umflata putin si ma doare.
Gata ca plang ca o baba.
Cu bonele si eu zic ca e bine sa fie cat mai aproape cu locuinta si cat mai in putere pentru ca eu cu a mea, care e un copil cuminte si totusi uneori simt ca nu mai pot, un copil mai ales daca e "terorist".
Noi cred ca vom apela pana la urma la soacra mea pana la 3 ani cand o vom da (cred) la gradinita. E aproape de noi, e pensionata, a mai avut grija de copii...dar nu prea suntem apropiate si trebuie sa il mai conving si pe sot sa vina ea la noi nu sa duc eu fata acolo.
Cristina si Ale (30.09.2004)- Poze
si www.dropshots.com/aissa" target="_blank"> filmulete

monu spune:
Aissa, pupici la buba sa treaca
cu bonele, as vrea sa fie din apropiere ca sa nu zica ca vine la nu stiu ce ora ca sta departe! si sa fie in putere ca sa zic asa ca a mea e argint viu. asta pe viitor ca acum nu avem bona sincer as avea nevoie ca am ajuns la capatul puterilor
si Alexia Ioana

acd2you spune:
hello, am mai trecut si eu pe aici, ca mi s-a facut dor de voi. haideti fetelor, ca e o primavara frumoasa, numai buna pentru , chiar si cu ocazia unei plimbari prin padure, dupa urzici, ca nicodata nu se stie ce loc prefera si bebe ca sa vina. poate i s-a urat de patul asta in care s-a stat toata iarna. eu, una, de cand a iesit soarele, stau numai cu ferestrele deschise, si astazi ma apuc de curatenie generala, ca parca tot nu mi se pare ca s-a aerisit indeajuns in casa.
asi, sim, imi e dor de voi. cornelia, ma bucur ca esti bine. cand am citit ca ai intrat in luna a sasea, parca nu imi vine sa cred cum a trecut timpul.
am fost si eu ieri la ecograf si am facut cunostinta cu bebe, ieri avea 10 saptamani fix. e bine. a spus ca asteapta si alti bebelani, ca sa aiba de unde-si alege prieteni la gradinita. asa ca, pazea, nu se stie cine vine dupa noi...
pupici tutor mamicilor sau viitoarelor mamici, aspirante. poate am sa va scriu mai des, acuma ca am mai scapat putin de greturi, inca nu de tot, dar oricum, suportabil. oricum, sunt cu ochii pe voi.
va imbratisez, .

asi spune:
Fetelor eu am ales o tanti de 31 de ani care are un baiat de 6 ani.Mie si sotului meu ne-a placut de ea ca e curata , calma, vorbeste frumos si corect si e tanara.Am avut de ales dintre una de 57 si una de 31.Ambele ne-au placut dar asta cel mai mult.Sta si aproape de noi.
Ieri am facut niste analize pentru laparoscopie(uzuale).Mi-a iesit colesterolul foarte mare si glicemia indica ca am diabet.Azi am fost sa le repet la alt laborataor la care am platit.Pe cand ma bucuram si eu ca am reusit sa fac niste analize gratuite astai imi zic ca mai am o vinere si-s gata.
Sim tu ai rezultatele la anlizele hormonale?
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

aissa spune:
Hai mai Asi! Sa speram ca au gresit. Si eu am ceva emotii ca ultimele analize mi le-am facut de vreo 2 ani si nici eu nu stateam bine nici la colesterol nici la glicemie. Sunt tare curioasa cum or fi iesit astea....
Tinem pumnii, sper sa fie o greseala.
Cristina si Ale (30.09.2004)- Poze
si www.dropshots.com/aissa" target="_blank"> filmulete

sim spune:
Asi bine ca mi-ai amintit de analize, ca eu eram cu capul in nori. Uite acum am dat telefon la cabinet sa intreb daca sunt gata. Erau chiar foarte gata; a citit asistenta pe foaie toate cele si mi-a zis ca sunt in limitele normale toate. Bine ca am mai scapat de o grija! cat despre colesterol, al meu era hat departe anul trecut, depasise limita maxim admisa. Asa ca dr. mi-a spus sa o las mai usor cu prajelile si sa mananc oua cat mai rar. In plus am auzit ca taratzea ajuta si la asa ceva (eu mananc deja cate o portie pe zi de cateva luni). O sa-ti spun daca a dat rezultate prin mai, cand facem analizele anuale la firma. Cat despre glicemie...hmmm...hai sa vedem si alt set de analize. Sper din tot sufletul sa fie alarma falsa.
Eu in general imi fac analizele la Medicover si astia lucreaza cu Synevo. Vad ca li se face reclama si pe DC, asa ca sper sa nu ma bata nimeni daca spun ca mi-au fost recomandati de mai multi medici ca fiind foarte de incredere.
Ma bucur ca ai gasit o bona care sa-ti placa, iar distanta fata de voi e un criteriu in plus, cum bine ziceau toate mamicile care si-au spus parerea deja. Mult succes si lui Razvan si tie!
Aissa pe bune ca ma ia pe mine frica numai cand ma gandesc la cate induri tu pentru o amarata de analiza, care n-ar trebui sa dureze mai mult de cateva secunde. A reusit Ale sa mai pape ceva? Scumpa de ea!
Dana bine ai revenit pe la noi! Pai sa stii ca daca bebitzu tau a zis ca mai asteapta alti prieteni de pe aici...chiar ca venim dupa voi! Multumim de incurajari! Speram sa dam si noi marea veste intr-o zi.
Vai, Cornelia ce mamica mandra trebuie sa fii: Edi si Eric! Ce nume frumoase. Sa dea Dumnezeu sa ai numai bucurii de la amandoi!
Miha' felicitari ca ati rezolvat problema bonei! A, si mult succes la interviuri. Acum ca tot sunt ceva firme care te cauta, cantareste bine de tot si pune toate intrebarile la care vrei raspuns, si alege pe cei care te atrag mai mult. Insa, un sfat mic: afla cat se poate mai mult despre tipul de colectiv, ca asta conteaza mult in ceea ce urmeaza dupa angajare. Succes!
Ioana eu am sunat acum cateva minute la cabinet sa aflu cum e cu analizele si cu ocazia asta am facut si programare pentru 4 aprilie, la ora 12:15. Esti o scumpa, dar cum am avut CM inainte de cauterizare, iar luna asta activitate lipsa, nu am ce astepta. Nu-ti spun cum m-am simtit cand am vazut ovulatia trecand pe langa mine. Eiii, dar las' ca vine ea si vremea noastra! Mai exact a mea, ca la tine am eu senzatia ca e un samburel mic in drum spre locul lui.
Va pup si ma apuc de niste sedinte...chestiuni arzatoare, una-alta
Mami Simona si printesa Ruxi

monu spune:
scuze ca ma bag ca musca-n lapte, mai ales ca sunt nou venita! asi ca sa ai diabet trebuie sa ai mai multe simptome nu? poate e doar o alarma falsa. tinem pumnii sa fie bine
si Alexia Ioana

asi spune:
Intr-o ora 2 aflu rezultatele reale.
Sim la Synevo le-am refacut si eu ca in ei am incredere(mai mare ca restul iti zic ca mori si esti sanatos tun).
Monu si eu sunt de acord cu tine.
Aissa bine ca ai scapat.
Cornelia si Acd2you sa va traiasca puiutii.Ce repede trece vremea! pe
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan