Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

La multi ani tuturor mamicilor si fetitelor!!

La multi ani sarbatoritilor zilei !!!

Irina,mersi.tu cat fier ii dai lui Vladut si de cand?Stiu ca se da cam dupa 6 luni.

Anya20,super pozele!

Diana30,foarte dragut Mihnea

N-am reusit sa recoltez urina pentru urocultura.S-a foit foarte tare fii'mea si s-a dezlipit punga si bineinteles tot pipi era in pampers...cam greu la fetite.Mai incerc maine,sper sa reusesc.
In rest,a inceput sa manance mai binisor,a mancat 750..poate si de la vitaminele care i le-am dat ieri..dar oricum vreau sa-i fac analiza sa stau linistita.

Noi suntem singurele acasa...tati e in deplasare se 3 zile,asa ca vom sarbatori singurele..si bineinteles cu soacra care ne viziteaza zilnic de cand e fii'su plecat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

merci Ioana, am citit si eu... no comment!
super ca ai luat hainutze fetei, si eu vreau sa comand acu pe internet din Franta....Ikea, hmmm abia astept sa se deschida se la noi (bineinteles ca vor fi niste pretuuuuri!!!! ca de....)

Bine ai venit Futuremother!!

am si eu o intrebare, daca tot ne intalnim, as vrea si eu sa donez cateva hainutze unui copilas care poate nu prea are ...stie cineva un astfel de caz? se vorbea la un moment dat despre o fundatie... oricum, nu sunt foarte multe ca astept si 2 nepotei anul asta, dar cate sunt poate folosesc cuiva. Poate mai sunt si alte doritoare?

merci merci

Bianca si bb Milan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

La multi ani mamici si multe multe flori pt voi! N am mai scris de ceva timp dar v am citit cat de des am putut. Acum ma pregatesc sa fug cu ea la vaccin si aveam o intrebare pt voi. Daca a tinut careva dieta aia de reglare a metabolismului. Eu sunt in a treia zi si ma simt rau, dimineata mai aveam putin si lesinam. Si ma gandesc ca e totusi cam devreme sa ma simt rau sa nu cumva sa am altceva.
Vero...despre gelatina, eu am comis o odata si am facut numai gogoloaie ca n a fost apa destul de multa. Asa ca acum fac intr o cana de apa ff calda aproape fiarta, pun 3 plicuri de gelatina de 10g si o las sa se inmoaie cam 25 de min dupa care o amestec si iese super clara.
Va pupic si astept sa mi raspundeti daca ati incercat careva dieta aia .

Lori&Luanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Maddy eu ii dau de vreo 4-5 zile (adik de la 6 luni si cateva zile ) 5 pic/zi. Ce cauta soacra ta zilnic? Of ce ti-e si cu soacrele astea... Bine ca a mea e la Cluj...

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz spune:

Intru si eu pe fuga sa va urez LA MULTI ANI cu sanatate, fiind o z speciala, pentru ca pentru cele mai multe dintre noi este prima data cand ziua de 8 martie ne gaseste mamici.
La multi ani si bebelusilor sarbatoriti astazi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Bianca ori RalucaC, ori RalucaN (nu mai stiu exact ) zicea despre fundatie. Si eu vreau daca se poate sa aduc (ca nu am masina si nici timp sa ma deplasez cu RATB-ul). Sau poate Vera stie ceva....

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Am revenit.
Dani flor multa sanatate Mariei.La Stefania viroza a tinut cam o saptamana.
Vera si eu te inteleg perfect(am avut si eu ceva asemanator,eu am preferat sa stau cu soacra decat cu mama).Tu cum te intelegi cu soacra?
Mirela BLiaMia multa sanatate puiutilor vostri.
Simona 8004 e super poza cu Maia care face echilibristica.Cred ca o sa mearga repede daca se tine in picioare bine.
Bianca mi-a placut poza "zambind".
futuremother bine ai venit!
Anya20 mi-a placut poza astahttp://pg.photos.yahoo.com/ph/a_cibea/detail?.dir=ff27&.dnm=b32bscd.jpg&.src=ph
Noi am fost ieri la oftamolog ca tot ii mai curge okiul.Ne-a spus ca trebuia sa venim pana cand facea trei luni ca sa-i bage sonda ca era mai mica si putea sa-i faca fara anestezie.Acum a spus ca trebuie anestezie si ca dc. anestezisti nu prea se inghesuie sa-i faca anestezie la un copil asa de mic si el nu face pe viu ca plange copilul si se zbate si nu se risca.Ne-a spus sa mai incercam cu picaturi Nettacin si ser fiziologic si sa-i presam chiar pe canal dupa ce i-am pus picaturi de 4 ori pe zi.Mi-a mai spus ca mai e o sansa sa se desfunde canalul pe la 7 luni,dar nu am inteles ca incepuse asta mica sa planga si nu am auzit decat ceva ca se curata atunci.Am scris mai detaliat ca am vazut ca mai sunt copii cu problema asta la okisori si poate le intereseaza pe mamici.Acum va las ca trebuie sa mai fac niste pregatiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz spune:

Maddy - eu ii dau fier de la 3 luni, pentru ca era un pic anemica. Am inceput cu 2 picaturi pe zi, progresiv pana la 8. Doctorita mi-a spus sa-i dau fierul dimineata, pana in pranz.
Cat despre punguta de urina, am patit si noi asa. Cand era mai mica o tineam dezbracata (acoperita doar cu o paturica) pe masa de infasat si ne jucam cu ea pana facea pipi. Acum, de cand s-a marit, nu mai tine figura, pentru ca se intoarce pe toate partile, se prinde de marginea mesei si mi-e c-o scap, oricum se plictiseste repese si trebuie sa-i pun pampersul, asa ca trebuie sa ma multumesc cu ce ramane in punguta dupa ce se zbate ea. Iti urez mai multa bafta maine.

Marinela - pungute pentru urocultura gasesti la farmacie. Sa iei insa si urocultor (recipientul steril in care golesti punguta)

Hildegard - Bianca a inceput sa-si suga cu entuziasm piciorul abia pe la vreo 5 luni. Voi abia aveti 4. Ai rabdare ca mai e vreme.

Christina_m - la multi ani sotului si petrecere frumoasa.

Si in incheiere un pupic tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

salutare, mamici!

LA MULTI ANI! sarbatoritilor zilei: sa creasca mari si voiosi!
cristell, sa va traiasca STEFANIA si sa petreceti frumos de ziua ei !

mysweetest, imi pare bine ca ti-a placut de florinache!

ege, asistenta si pediatra vin acasa de cand l-am inscris pe florin (la 3 zile). bineinteles ca sunt recompensate pentru efort si eu sunt f multumita ca nu trebuie sa il expun ducandu-l la policlinica de cartier atunci cand trebuie vaccinat. in rest, il mai duc la dr.calapod (medicover) din trei in trei luni ca sa-l masor si sa mai aud si alta parere privind dezv. copilului si alte lucruri legate de cresterea lui.

maddy77, si eu ii dau copilului fe si vitamine la recomandarea ambelor dr.(pediatra din zona + dr.calapod). 5 pic de 2 ori pe zi. kk e negru, dar face zilnic si asta e ok. florin e mai rozaliu in obrajori si trag concluzia ca-i prieste.

vera, anya20, pofta buna la servetel! noi mancam si hartie daca nu suntem atenti!

godzila, m-as speria tare sa vad fire de par in pampers... naparlire rapida, sa scapati de stres!

pitu, eu am dat peste o dr.in genul celei de care vorbesti tu, cand eram gravida. am renuntat la ea si la pretentiile ei si ma bucur ca a stat la indemana mea sa i-au acesta decizie.

m-am aventurat si eu si am deschis link-ul dat de ioana, cel cu cearta. pacat ca se ajunge la asa ceva... dar sa privim pozitiv: la noi in grup nu au avut loc asemenea manifestari, drept pentru care felicitari tuturor pentru atitudinea pozitiva si stil!

ioana, bine ai revenit!

hildegard, in completare la ce ti-a zis irina (eu tot dupa reteta ei am prestat si mi-a iesit tortul foarte bun - inca o data multumiri!), sa faci gelatina chiar inainte de a o ingloba in amestecul pentru crema, altfel ti se coaguleaza instant si nu mai e buna de nimic. eu data viitoare voi pune cam 60 ml apa la incalzit pentru dizolvat, 40 ml au fost la limita, praful de gelatina absorbindu-i f repede... in plus fata de reteta, daca va place, merg maruntite si fructe moi - din compot sau nu - si amestecate in crema (piersici, ananas sau ce ai prin camara la acest capitol...). sunt f bune si fructe confiate (se gasesc la kg in supermarket). noroc cu irina, ca altfel ramanea florin fara tort, ca altul nici nu stiu sa fac...

LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Latrishia - eu am tinut dieta acum cativa ani. Am reusit s-o duc pana la capat, insa in primele zile intr-adevar, a fost groaznic (asa, de incurajare). Adica in primele zile aveam o senzatie de lesin, exact cum o descrii tu. Insa o sa treaca atunci cand te obisnuiesti (adica dupa 5-6 zile de regim). La sfarsit chiar a fost ok. Am slabit cam 11 kg. Succes!

Maddy - multumim . Nu-mi mai aminti de soacra. Noroc ca ne vedem foarte rar .

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput