cautam bunica - dr. taberei!
...pentru o mariuca de 3.3 ani care merge la gradinitza pana la ora 13.....
indatoririle ar fi urmatoarele: luat de la gradi la ora 13 (dimineatza o duce mamica ei), culcat la pranz, iesit afara/alte activitati dupa-amiaza. in cazul in care se imbolnaveste si nu poate merge la gradi, stat cu ea acasa. menaj usor (strans prin casa, eventual spalat vase, pus rufe la spalat etc.)
cautam pe cineva care sa se implice cu adevarat sufleteste. mentionam ca am mai avut o doamna pana acum (care nu mai poate veni din cauza unor probleme de sanatate) care e considerata bunica nr.3
asa ca acum cautam bunica nr.4. care trebuie sa fie caracterizata de blandete si rabdare, comunicativa si pentru care bataia sa fie rupta din "iad".
daca stiti pe cineva....va rog dati-ne de stire....
noi stam in drumul taberei, in zona drumetzul si am prefera pe cineva care sa stea in apropiere.
nu stiu ce sa mai zic. daca mai doritzi detalii....cu placere
oana si mariuca
Raspunsuri
Veve spune:
Pentru astfel de anunturi, sa te rog sa folosesti sectiunea de www.desprecopii.com/forum/classViewAds.asp?catID=5" target="_blank">mica publicitate!
Multumesc!
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
moana spune:
quote:
Initial creeata de moana
...pentru o mariuca de 3.3 ani care merge la gradinitza pana la ora 13.....
indatoririle ar fi urmatoarele: luat de la gradi la ora 13 (dimineatza o duce mamica ei), culcat la pranz, iesit afara/alte activitati dupa-amiaza. in cazul in care se imbolnaveste si nu poate merge la gradi, stat cu ea acasa. menaj usor (strans prin casa, eventual spalat vase, pus rufe la spalat etc.)
cautam pe cineva care sa se implice cu adevarat sufleteste. mentionam ca am mai avut o doamna pana acum (care nu mai poate veni din cauza unor probleme de sanatate) care e considerata bunica nr.3
asa ca acum cautam bunica nr.4. care trebuie sa fie caracterizata de blandete si rabdare, comunicativa si pentru care bataia sa fie rupta din "iad".
daca stiti pe cineva....va rog dati-ne de stire....
noi stam in drumul taberei, in zona drumetzul si am prefera pe cineva care sa stea in apropiere.
nu stiu ce sa mai zic. daca mai doritzi detalii....cu placere
oana si mariuca
chiar nu stiti pe nimeni potrivit? nimeni, nimeni?
oana