Aspirante optimiste - 187

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

ardit taaaare doooor mi-a fost de tine!!!!!.... imi pare rau pentru pierderea pe care ai suferit-o, incet, incet sper sa-ti revii! te pup si me bucur mult ca ai revenit!

eu ieri am terminat masteratul, am avut disertatia, am luat 10 si asa ca am scapat de scoala!

Eu ca in fiecare an pe vremea asta alerg dupa case/vile, pentru ca pe al meu sot in fiecare primavara il apuca "sindromul cumparam casa"...dar bineinteles ca nu ramanem decat la faza de "simptome"...ca nu se finalizeaza cautarile mele in nici un fel...

azi am avut un alt necaz cu lachione - handicapatul meu- ca imi vine sa-l omor uneori, cat e de tampit si ghinionist! a zburdat ca o capra dimineata in Cismigiu pana a reusit sa-si taie in nush ce draku, piciorul pana la os, cu tot cu tendoane cu vene, tot tacamul! simt c-o iau razna, mi-a umplut mertzanul de sange si noroi ca bineinteles ca am ajuns cu el la vet sa-l coasa! si acum e acasa singur, pansat pana'n gat...daca nu si-o fi mancat pansamentul. Are niste piciore prapadite, parca-ar fi gaina, mi-e asa mila de el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Felicitari, Lachi! De asta erai tu asa de scumpa la vedere!
Cat despre Lachione, imi pare tare rau... saracutul, scapa de-o belea si intra in alta...
ANTOSIT, am mai auzit pe cineva ca a patit la fel, la aceeasi dr... imi pare rau, dar poate e mai bine asa, decat sa fi fost sunata pe la mijlocul tratamentului... Nu iti pierde speranta si optimismul!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NADYA spune:

salutare optimistelor, eu sunt in CD3, nu prea am ce sa va spun...
TABITHA imi pare nespus de rau, fac si eu ca PAMELLA, exista un motiv pentru orice reusita si nereusita. Hai ia o si un ca sa-ti treaca. Si fruntea sus, o noua luna o noua sperantza.
PAMELLA scumpo, stii eu m-am tot gindit la tine si ce ceea ce ai scris pina acum, si cred ca am ajuns la concluzia ca cele doua zile de dupa chiuretaj cind ai avut singerari , nu cumva iti era zilele de ciclu? le poti considera si asa, nu. PAi sa o luam logic, ai avut ciclu, ai ramas(automat nu-l mai ai), ai facut chiuretaj(automat iti vine inapoi) chiar si pentru doua zile, la unele mai mult la unele mai putin. Eu zic sa te gindesti si la asta. Iar de ce nu ti-a dat nici un tratament dupa, poate nu ai avut nevoie, ca sarcina nu era prea avansata. Si eu cind am avut avortul spontan nu mi-a dat nimic si in plus nici nu m-a curatzat sau ceva. Mi-a zis ca se curata de la sine.
SIMO inca o data felicitari sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara si un bebelush nazdravan si cuminte si sa va aduca numai bucurii.
ANTOSIT imi pare fff rau de experienta ta, sper sa treci cu bine peste orice necaz
In rest bafta tuturor un ptr fiecare si o si sa aveti o zii buna.

PS: LIANA cind va intoparceti ca mi-e dor de tine.

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sim
felicitariiiiiiii

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Nadya: deocamdata nu a venit CM-ul... Il astept cu drag si dor. Sau poate nu mai vine

Mergi la inceput

Lachi: felicitari ! Pupa-l pe Lachi din partea mea si spune-i insanatosire grabnica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Buna la toate fetele!
Ma numesc Georgiana, sunt o noua utilizatoare a forumului (pe care l-am descoperit de putin timp) si as vrea sa ma alatur acestei categorie 'de aspirante'! Am intrerupt pastilele Diane de o luna de zile, mai fac 5 luni pauza dupa care ne punem pe treaba , sotul isi doreste un dar eu zic :fie ce o fii sanatos sa fie! Sper sa ma acceptati in clubul vostru si sa invat cat mai multe de la voi!
Multumesc!

Georgiana

Mergi la inceput

Georgiana: bine ai venit si sa speram ca dupa ce va veti decide sa faceti un bebe nu va dura mult si veti pune planul in aplicare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Va multumesc fetele ca sunteti alaturi de mine si ma sprijiniti... tocmai am ajuns acasa de la "intilnirea" cu Dr. Niculescu. Nu stiu ce sa zic ...ne-a tratat frumos si destul de serios.La inceput a fost destul de sceptic in privinta sanselor noastre pt. fiv dar dupa ecografie a devenit mai optimist.Maine merg sa iau lista de la Giulesti si ...sa vedem ce va fi!Va pup pe toate si va multumesc ca existati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna!
tabitha, nu inteleg...poate nu am citit chiar tot. nu ti-a venit, dar crezi ca-ti vine? of, dar simptomele sunt cam la fel. nu ne intrista!
hai, fii optimista! cu cine ai facut inseminarea? ma gandesc sa fac si eu...ce-mi recomanzi?
fetelor,

danotino

Mergi la inceput