Aspirante optimiste - 187
Raspunsuri - Pagina 14

Tabitha spune:
Danotino: eu am facut IA cu Moisa, caci dr. mea, Bucur, era plecata din tara. Intr-adevar, nici pana la ora asta nu mi-a venit CM asa cum trebuie, ci doar mizeria aia rosu inchis - maro sub forma de pete sau se ia pe deget, dar in exterior nu curge nimic. Cel mai tare ma doare ca nu voi sti care zi sa o consider ziua 1, asa ca luna asta va fi la un ghici total.

bubuleana spune:
Georgiana: Bine ai venit printre noi!!! si mult succes!!!
insa nu inteleg de ce asteptati atat de mult??!!! sunt suficiente 2 luni de pauza dupa AC... sau asa ti-a zis dr?
bubuleana

geo_ionita spune:
TABITHA:multumesc foarte mult pentru incurajare! Noi abia asteptam sa trecem de aceste luni( 4 sau 5) dupa renuntarea la pastile, ca sa vorbim de un BB Sper sa nu am mari probleme in urma faptului ca am luat pastile!
Fii optimista si sa auzim numai de bine de la tine! Mult noroc!
Georgiana

geo_ionita spune:
bubuleana: eu asa am auzit de la cateva prietene, ca trebuie sa fac o pauza de 5 luni, inainte de a ne pune pe treaba. Este gresit? inca nu am fost la doctor pentru astept CM (sper ca am scris bine) si apoi merg la dr meu.
Georgiana

danotino spune:
buna seara!
of, tabitha, dar poate nu e CM...ti-ai facut un test?
cum e d-na dr moisa? ma bate gandul sa fac si eu o inseminare!
m-am saturat si am intrat in panica rau! nu ma mai bucur de nimic, o sa-mi plictisesc si sotul...
poate poti sa-mi dai nr de tel al d-nei dr si pe PM niste detalii. crezi ca accepta paciente noi? stii ca dr T nu face inseminari...
chiar nu stiu ce sa fac! sunt in ziua 6 si nici nu stiu daca mai pot face inseminare luna asta. urma sa ma programez la monitorizare, dar n-am facut-o! am luat deja clomifen...
va pup
danotino

Himmelsduft spune:
Simo, Felicitari! Iti doresc o sarcina usoara si multa sanatate!
Lachi, felicitari de reusita!!
Tabitha, sint in gand alaturi de tine
Si pe mine ma intereseaza cum se poate regla ciclul daca e neregulat, in afara de pilule, stie cineva?
Ma bucur ca existati si chiar daca scriu pe la voi mai rar, va citesc.
Himmelsduft
calut

PamELLA spune:
Buna seara,fetelor!!
NADYA,nu stiu ce sa spun.mie doctorita mi-a spus ca acele sangerari de dupa avort care vor tine cateva zile sunt normale pentru ca a avut loc o interventie in interiorul uterului,iar ca ciclul propriu-zis va veni peste o luna
Bun venit noilor aspirante!
La mine nimic inca!
Va pup!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Bianca B spune:
Antosit fii optimista, doctorul meu de chiropractica mi-a spus ca optimismul reprezinta 50% din reusita asa ca trebuie sa fi optimista. Suntem alaturi de tine
Lachi 10, atunci meritii cel putin 10
; pe toata perioada facultatii am avut cativa de 10 dar din pacate nu si la licenta; FELICITARI
Bianca

PamELLA spune:
Fetelor tocmai am auzit ceva GROAZNIC la stiri!poate unele dintre voi stiti deja,Laura Stoica a murit intr-un accident de masina!eu am fost socata cand am auzit,mai ales stiind ca era insarcinata dupa foarte multi ani de incercari si sperante!
Dumnezeu sa o ierte si sa o aiba in imparatia sa!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"