Aspirante optimiste - 187

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Am auzit si eu groaznica stire, sunt socata!

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Asta ma face sa vad cum e un singur pas de la fericire deplina pana la durere!Intr-adevar,viata e scurta si e exact ca un fir de ata.se poate rupe oricand!
Dumnezeu sa o ierte!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Pamella, si pe mine asta ma face sa ma rog la Dumnezu sa fim sanatosi. Asta, pana la urma, e cel mai important.
M-a afectat vestea asta tare.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Anca,ai mare dreptate!!sa fie sanatate ca-i mai buna decat toate!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Doamne! nu-mi vine sa cred! Si era insarcinata! Ce relativa e fericirea
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace (pe Laura si pe copilasul nenascut)

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Dumnezeu s-o odihneasca in pace pe Laura Stoica, pe logodnicul ei si pe bebelusul inca nenascut

Danotino: eu zic ca luna nu este pierduta. Incearca sa iti faci o programare la dna. Moisa. Iti dau pe PM detaliile si niste informatii ajutatoare.

Eu am facut testul ieri dimineata, a fost negativ, am intrerupt utrogestanul, tot nu mi-a venit CM ca lumea, doar niste mizerii iar TB azi dimineata era tot de 37,1. Asa ca astept cu interes deznodamantul acestei luni de soc pentru mine.

Va multumesc tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

buna dimineata fetelor!Dumnezeu s-o odihneasca in pace pe Laura Stoica.eu sunt in a 24 zi a CM si ma doare putin burtica asa ca inainte de ciclu.nu am ciclu mai inainte de 30 de zile.oare sa sper??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

carmencyta: speranta moare ultima. Un psihic bun ajuta de foarte multe ori. Asa ca sfatul meu este sa speri cu realism (suna naspa ce-am scris, nu-i asa?). Asa cred eu.

Mergi la inceput

bine ai venit!georgiana
si eu sunt de parere de 2 luni de pauza dupa antibb e suficient.
multa bafta.
pup you

Mergi la inceput

asa e tabitha.si oricum daca ar fi sa vina 'rusii' cum le spuneti voi as fi pregatita oricum.m-am obisnuit cu ei.
imi place totusi sa sper si sotul meu imi spune mereu ca ma gandesc prea mult la asta,dar eu sunt convinsa ca in sinea lui se gandeste la fel de mult ca si mine ,numai ca nu o arata.isi doreste ffff mult un bb.

Mergi la inceput