Aspirante optimiste - 187
Raspunsuri - Pagina 10

Daconst spune:
Multumesc din suflet pentru raspunsuri si ma bucur ca mai sunt fete in situatia mea.O sa astept 2 luni si apoi incepem mai constiincios sa lucram.
Fetele sa nu radeti de mine dar nu prea stiu cum e cu metoda calendarului.10 zile da,10 pauza si apoi 10 iar da?
Eu tot cu pilule si prezervativ m-am protejat pina acum.Sa vedem ce-o fi.Va pup pe toate sunteti nicte dragute.

megbeng spune:
CARMENCYTA, la ce dr ai fost pana acum? din pacate in SV nu am auzit prea multe fete multumite de ginecologii la care merg..eu te-as indruma spre dr hancu (ea, desigur) din generatia mai "veche" sau la dr Coca...pe dr coca nu o cunosc deloc, dar var'mea a avut sarcina urmarita de ea si a fost cu ea si la nastere, a plecat f incantata.
intra si la "prieteni dintotdeauna/suceava"
eu nu prea am fost la ginecolog in suceava(decat asa, control de rutina, papanicolau), ca sunt "stabilita" in bucuresti de vreo 6 ani...te puuuup!!
si pup pe toata lumea
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

megbeng spune:
acum am vazut ca a scris simona...
FELICITAAAAAARI!!
SA FIE INTR-UN CEAS BUN!!!!!!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

andicu spune:
Buna seara dragutzelor.
Azi am intratin graba sa va urez si imi vine sa , ca am uitat sa zic vreo 2 vorbe importante :
in primul rand: Condoleante din suflet, Arditutz, imi pare tare rau ptr mamica ta , Dumnezeu s-o odihneasca in pace! stiu ca s-a chinuit si acum e poate mai bine ca s-a linistit si te ocroteste de Sus!
Simo, Felicitari pentru ! sarcina usoara si multa sanatate!
Fetelor, sper ca petreceti bine, ca eu, nu prea ! ma lupt cu
, ziua 1 de CM si cu durerile de burta
, iar in plus trebuie sa fac si bagaje, ca maine iar plecam din tara, in interes de servici, normal, ca altfel nu ma mai urnea nimeni de-acasa!
Rugati-va sa nu raman inzapezita pe la Munchen
, ca am auzit ca nu-i de bine !!
Andreea.Pozele mele

carmencyta spune:
felicitari,simo!sa ai o sarcina usoara!
megbeng,eu am fost la dr.savescu si de fiecare data mi-a zis ca e prea devreme la un an si sa am rabdare.dar nu prea am fost multumita de raspuns.ma asteptam sa ma trimita macar sa fac niste analize.
multumesc de raspunsuri,fetelor

valentinag spune:
Neata lume!
Simo,felicitari
Mie mi-au venit scirbele si ma simt rau,ma doare burta de-mi vine sa ma tavalesc pe jos
"La vita e bella"
poze

corinuk spune:
Salutare fetelor!Imi pare rau ca am lipsit atata timp dar am avut o tura de forta la serviciu!Dar mi-s-a parut ca a trecut o eternitate!Eu sunt in aceeasi situatie!Nici un semn de CM!Am mai facut aseara un test si tot negativ a iesit!Sanii mei sunt mari si durerosi de 4 zile!Ce ma fac?Daca nu este sarcina de ce intarzie atat?
Tabitha iti tin pumnii si vreau sa te mai intreb ceva:de ce ai luat Utrogestan?
Simo felicitari!Sa ai o sarcina usoara!
Si va rog frumos,vreau si eu pe listutza acolo!!!!!!!!!!
Buna venit tuturor aspirantelor noi!