Aspirante optimiste - 187

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Buna,fetelor!!!!
simoFELICITARI!!!! sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!
Tabitha,ce vesti ne dai??

Eu stau si astept in continuare,am mai vb odata cu doctorita si a zis sa mai astept o saptamana,daca nu vine sa merg la ea sa imi dea un tratament!dar cred ca maine ma duc la un eco la alt doctor sa vad daca e uterul refacut si sa stiu din timp motivul pt care nu mai vin rusii!!
Va pup!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Pamella, cand ar fi trebuit sa-ti vina?

Simo, felicitari!!!! Sarcina usoara!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

PamEELA: am scris la endometru si zau ca nu-mi vine sa repet. Oricum, am rugamintea sa iei in serios ce am scris acolo. Nu am nevoie de pareri de rau, ci de incurajari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Simo draga felictari - sanatate tie si bebelusului tau, acum fii cumincioara, linistita, maninca sanatos, si inainte de a te supara sau stresa pentru ceva - gindeste-te la si totul o sa fie bine.

Pentru ca sa nu-ti fie trist si sa te simti singurica noi fetele aspirante promitem ca venim din urma , nu-i asa fetele, ne punem pe treaba , eu de luna viitoare - la mine zilele ovulatiei au trecut, iar candida mea nenorocita nu mi-a dat voie sa profit de ovulatie -da luna viitoare promit.

Numai bine

Aliona

Mergi la inceput

Tabitha,linisteste-te!!NU E NIMIC,O SA FIE DATA VIITOARE!!AI TE ROG INCREDERE IN CEL DE SUS,STIE EL CAND SA DEA BEBELUL!NU E UN CAPAT DE DRUM SI NICIODATA NU VA FI,TREBUIE SA CREZI CA MINUNEA SE VA INTAMPLA SI AI SA VEZI,DORINTA SE VA INDEPLINI!!NU TE INTRISTA PENTRU NIMIC,NU AI DE CE!STII TU,CU CAT LUPTA E MAI GREA,CU ATAT PREMIUL E MAI DE VALOARE!!
Anca,rusii trebuiau sa vina acum o saptamana!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Simo: eu ti-am spus de mult timp: FELICITARI!!! dar repet: FELICITARI!!! si nu prea as vrea sa te las singurica acolo la lunii martie vin si io cu tine!!! asteapta-ma si pe mine pana pe 26 martie Si poate mai "rapim" si alte fete de pe-aici
oricum iti doresc sai ai o sarcina fericita si sa te bucuri din plin de ea!!!

PamELLA: asa sa faci!! sa te duci repejor la alt doctor si sa ne spui si noua cum ai iesit la ecografie

bubuleana

Mergi la inceput

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

vreau si eu la gravidutzeeee!
poate luna asta.......cine stie.inca e devreme
sunteti niste dulci.pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

buna fetelor!
va zrmaresc de multa vreme, cam de vreo 2 luni!
vreau si eu la aspirante! bine, nu pentru multa vreme....

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

corinuk: eu am facut IAD si utrogestanul mi l-au recomandat pt. sustinerea unei eventuale sarcini.

PamELLA:

Mergi la inceput