am si eu o problema:mama a fost diagnosticata cu polip endocervical.In urma testului papanicolau,rez a fost:celule atipice de natura nedeterminata.Ce inseamna asta?Mentionez ca inainte cu 45 de ore de test a facut niste spalaturi interne cu bethadin solutie si a introdus un ovul clion.Oare puteau astea sa influenteze rezultatul testului?
Deci a facut spalaturi cu 2 zile inainte de test nu?Nu cred ca influenteaza.Si mama a avut un Pap 3 iar doctorul ia dat un tratament si apoi ia reconandat o colposcopie.Mama nu a mai vrut sa mearga.
Din cate stiu eu polipul ala trebuie scos.
Sanatate multa!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
Spuneti-mi si mie,va rog,ce stiti despre hiterectomie...Este o operatie grea?Ce efecte negative are?
asi,mama trebuie sa mearga neaparat la medic sa-si faca colposcopia.NU E DE GLUMA.Crede-ma.
Nu vreau sa te sperii dar de la pap3 pana la cancerul de col nu e cale lunga...
Sanatate maxima.
ange,mamica de 2 ori
Mama mea acum 5-6 ani a facut histerectomie.Ea avea prolaps uterin si polipi.I sa recomandat histerectomie pentru varsta ei (62)risca cancerul.
Operatia s-a facut vaginal si refacerea a fost rapida(un pic dureroasa).Se simte bine face controale regulat.A avut tot timpul probleme cu tensiunea mare deci nu are legatura cu operatia.De abia intrase in menopauza si a avut bufeuri si tot tacamul dar au trecut.
Nu sunt urmari grave daca mama ta a intrat in menopauza,daca nu a intrat si scoate uterul urmeaza automat menopauza,dar sunt medicamente hormonale care fac viatza femei mai usoara.
Multa sanatate 
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
Buna
Tocmai am primit rezultatul de la biopsie:polip endocervical cu inflamatie secundara.E ok,nu?
Oare sa mai insist sa mai faca si o colposcopie?