Bebelusi de iulie-august 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 13

acusor spune:
acusor spune:
 Albinutza, super poza.
Ma uit si la pozele Mariei (dulce foc) si nu ma pot abtine sa nu suspin. Ce cruda e viata uneori cu cine nu trebuie!
Pupici 
Andreea si bebe Teo (26.08.2005) 
Poze
Cat de mari suntem

deny_82 spune:
deny_82 spune:
 Irina..am vazut filmuletele...frumoasa focccc...Imi vine sa o mananc...imi dai voie?

David-Andrei 02 august 2005
 David-Andrei 02 august 2005 

Aldebaran spune:
Aldebaran spune:
 Albinuzza - impresionanta fotografia, eu am vazut-o in revista Discovery cand a aparut, nu cred ca e trucata.
Ce-ti face bondarelu' a mai vomitat?
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
 http://photos.yahoo.com/corinastp

Aldebaran spune:
Aldebaran spune:
 Acusor -multumesc ca ne-ai trecut pe listuta, am pus cateva date noi.
Emaaimee - multumesc pt. link-urile despre bb2, de cand cu Aris ma gandesc serios la al doilea ca tare imi place sa fiu mami de bebelutz, cu toate ca ma chinuie cu papatul.
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
 http://photos.yahoo.com/corinastp

ancutzathree spune:
ancutzathree spune:
 buna fetele!
imi pare rau ca n-am reusit sa intru ieri,dar m-am simtzit groaznic,mi-au venit rusii shuvoaie,cu niste dureri puternice de spate si de burta,toata ziua n-am fost buna de nimic,nici cu papaverina nu m-a lasat,nici acum nu ma simt prea grozav,dar asta e...asa ca va urez cu putzina intarziere "la multi ani" ptr ziua mamei,la fel urez multa sanatate bebelinilor nascutzi intr-o zi de 8 si 9
 nascutzi intr-o zi de 8 si 9 sa crestetzi mari si frumosi dar mai ales sanatosi
sa crestetzi mari si frumosi dar mai ales sanatosi

anca @ alex.bb
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex
Poze
pavel stratan

Lia2000 spune:
Lia2000 spune:
  , m-ai impresionat tare de tot cu poza! Am mai vazut-o, dar nu stiam ce si cum. Sanatate Bondarelului, sper sa nu mi faca de-astea!
, m-ai impresionat tare de tot cu poza! Am mai vazut-o, dar nu stiam ce si cum. Sanatate Bondarelului, sper sa nu mi faca de-astea!
Acusor- Teo este un baietel, de-acu. Nu-ti fa probleme cu nemancatul, arata super-bine. Si are niste falcute, numai bune de smotocit. Btw, Gia se uita si ea tare gales la poze...
Irina- mortala Ioana cu papa pe ea. O frumusica!
Biata Maria, saracutul Robert.... Cate rele sunt pe lumea asta 

Lia2000 spune:
Lia2000 spune:
 Sa ma laud cu fie-mea: azi mi-a facut o surpriza, sau chiar doua:
Dupa ce am avut o noapte mai agitata, cu destule treziri, am luat-o cu mine in pat, ca plangea rau la ea in patut. Dimineata, evident, fata face prima ochi, apoi mama. La un moment dat, mai uit la ea si nu-mi vine sa cred: s-a ridicat in fund singurica si ma mangaia pe fata!
Seara, am pus-o in tarc, sa strang urmele dezastrului (adica cina ei). Cade pe buta, se fataie, se misca si la un mom dat se ridica in fund (din stand pe o parte-burta, sprijinita pe maini si isi tot aducea mainile mai aproape de corp), dupa care, isi tot intinde manutele spre bara de sus. Ma gandeam, ok, am mai vazut-o asa. Si cand colo, surpriza: a reusit sa apuce bara si s-a ridicat in picioare. Imi radea intr-o veselie. A stat asa, singura, vreo 3-4 min, dupa care s-a lasat jos.
Sa vedeti si voi ce fata mare am! manca-o-ar mama!

&
&
 de fetita
de fetita