Bebelusi de iulie-august 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 14

Dianami spune:
Dianami spune:
  La multe luni, Remus!
 La multe luni, Remus!  (roxanuta)
 (roxanuta) La multe luni, Adrian!
 La multe luni, Adrian!  (Pitecantrop)
 (Pitecantrop) La multe luni, Petra Alexandra!
 La multe luni, Petra Alexandra!  (codruta_grg)
 (codruta_grg) La multe luni, Dan!
 La multe luni, Dan!  (Petra)
 (Petra) La multe luni, Alexandru Nicolae!
 La multe luni, Alexandru Nicolae!  (ra_75)
 (ra_75)
Sa cresteti mari si sanatosi! 
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005) Puiul meu iubit e atat de mare
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia          www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Dianami spune:
Dianami spune:
 'Neata tuturor!
Va multumesc mult ca ne-ati citit povestea nasterii. M-a cam lasat talentul literar de cand am inceput aceasta facultate  , in liceu eram mai tare
, in liceu eram mai tare  (absolventa de Pedagogic).
 (absolventa de Pedagogic).
Multumim pt. urarile de bine si va dorim si noi sa aveti parte numai de ceea ce va doriti! Pupici! 
Iulia Anastasia          www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Dianami spune:
Dianami spune:
 Lia, gata, ai fetita mare  ! Daca s-a prins singurica si s-a ridicat, de-acum incolo numai asa o sa stea
! Daca s-a prins singurica si s-a ridicat, de-acum incolo numai asa o sa stea  . Pupicei nazdravanei frumoase!
. Pupicei nazdravanei frumoase! 

Albinutzza spune:
Albinutzza spune:
 Neazta fetele,
Cum ati petrecut doamnelor, ce cadouri ati primit?!
Si noi mergem la BabyExpo, duminika intram in concurs la ora 11.30 Dar cred ca voi merge si sambata, ca sa fac cumparat
N-a mai facut figuri, domnul bondarel, si sper sa nu mai faca. Incerc sa-i schimb meniu. Maine stau acasaaaaa  abia astept
 abia astept sa ma duk in park cu Lucutza, sa ne delectam la soare
 sa ma duk in park cu Lucutza, sa ne delectam la soare
Joker ce concurs de foto-model, vrem si noi?!
Albinutzza & Luca bondarelu'
 & Luca bondarelu'  07 Iulie 2005
 07 Iulie 2005
 Bondariciu' mic 7-12luni
 Bondariciu' mic-pitic 0-6 luni
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

brianamica spune:
brianamica spune:

Buna dimineata !
Desi asa harnicuta cum e Ana mea, dimineata a fost la 3.00 !!

Evident ea acum doarme iar mami e la birou.....

Am avut o noapte foarte grea. Cred ca ne paste alt dintisor.
Insaa sunt mandra ca puiuta mananca foarte bine iaurtul facut de mine.....

Dupa ce am incercat vreo 3 zile iaur Danone din comert , am hotarat sa il fac eu in casa (din 1000 de motive )si i-a placut... URA !
Asa ca, pe langa supa si branzica de vaci pe care le fac dimineata de la ora 6.00, acum am o preocupare si seara... iaurtul.... ca de' sarisem bucataria seara

Insa, dupa cum stiti si voi foarte bine, pentru puiuti orice efort incununat de succes (adica mananca mofturiciul) nu mai e efort.
Surpriza cea mai mare insa, este ca vrea si cea mare iaurt, asa incat fac iaurt dintr-un kilogram de lapte nu din jumatate cum am facut zilele trecute....
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos

brianamica spune:
brianamica spune:

LA MULTI ANI SI PUPICI COPIILOR NASCUTI IN ZIUA DE 9 !

caterina71 spune:
caterina71 spune:
  La Multe Luni! bebeilor nascut in zi de 9!
La Multe Luni! bebeilor nascut in zi de 9!

Sa fiti voiosi, sanatosi, sa papati tot, iar dintii sa nu va doara!
Sa fiti voiosi, sanatosi, sa papati tot, iar dintii sa nu va doara!
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005) 
www.dropshots.com/day.php?userid=81250&cdate=20060215" target="_blank"> filmuletze... 
sunt mare...

brianamica spune:
brianamica spune:

Lia, felicitari pentru progrese
Gata mai,  sunteti fete mari. BRAVO !!
Joker- ce concurs ? Fotomodel ?  Vrem si noi...
Albinuzza, cadouri mai putin.. insa flori din plin
 insa flori din plin 
Oricum, ieri sotul meu a vrut sa imi faca o surpriza, m-a luat de la serviciu sa mancam in oras.... Evident , dupa ce am umblat vreo 3 ore prin diverse locuri, totul era rezervat, astfel incat am luat ceva pentru acasa, o bere si GATA !!!

caterina71 spune:
caterina71 spune:
 Fetelor, am si eu o intrebare: va "sforaie" la vreuna bebeul? Ca fata mea sforaie cand ajunge sa doarma cu capul in partea dreapta. E ceva in neregula? Ca mucisori nu are, o aspir in fiecare seara...
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005) 
www.dropshots.com/day.php?userid=81250&cdate=20060215" target="_blank"> filmuletze... 
sunt mare...

delia grozav spune:
delia grozav spune:
 Imi pare rau ca nu prea apuc sa va citesc. 
Medeea e putin racita, ii curge tare nasucul si nu prea a dormit bine noaptea trecuta. Fetelor, eu habar nu aveam ce sa fac cu ea azi noapte ca mie nici un cOpil nu mi-a stat treaz noaptea. 
Am luat-o in pat cu mine, unde nu a dormit niciodata, si a inceput sa se maraie si mai tare, asa ca am asezat-o inapoi in patut unde a gangurit singura vreo 5 minute si a adormit. S-a mai trezit ea de cateva ori a supt si a adormit la loc. O supara tare nasucul.
Plus ca A IESIT SI DINTISORUL 2!.
Eu sunt tare gandita din cauza mamei mele care nu se simte bine de loc, nici psihic nici fizic. Acum e la medic sa vedem ce probleme mai are pe langa cele vechi. E tare speriata si ea ca o doare spatele de vreo doua luni dar nu am putut sa o lamurim sa mearga la medic decat cand nu mai putea efectiv de durere. 
Imi pare rau ca mi s-a parut ca nu vrea sa ma ajute, desi stiam ca nu ii sta in fire, dar pur si simplu nu am putut accepta ca ea care era o femeie asa puternica are acuma atatea probleme de sanatate. 
Am vorbit alataieri cu Anis dar nu am apucat sa va scriu. Ingrid e bine dar trebuie sa faca tratament cel putin 5 zile. Spera ca vineri le lasa acasa. Spitalul e plin si e tare impresionata de ce a vazut pe acolo dar e multumita de medicul care o trateaza pe Ingrid.Un  si din partea mea si al lui Medeea si bine-nteles a lui Adi pentru ea.
 si din partea mea si al lui Medeea si bine-nteles a lui Adi pentru ea.
Ieri am fost la serbare la Adi la gradi de ziua mamei si bine-nteles ca am plans iar. Adi e mare actor de felul lui , nu prea isi arata el sentimentele. Dar pe o fetita tare draguta a apucat-o plansul cand i-a dat cadoul pregatit mamei. M-a impresionat foarte tare.
, nu prea isi arata el sentimentele. Dar pe o fetita tare draguta a apucat-o plansul cand i-a dat cadoul pregatit mamei. M-a impresionat foarte tare.
Am citi povestea nasterii Diana si m-a impresionat tare mult ce puternica esti. Eu am avut travaliu lung si greu cu dureri la Adi si nu m-am putut abtine sa urlu de mama focului. Eram si foarte obosita dupa 3 nopti nedormite de travaliu fals. Dar cand l-am vazut pe Adi mi-a trecut si mie instantaneu orice durere.
M-a impresionat mult poza cu manuta, care si eu stiu ca e reala, eu am vazut la stiri acum doi ani cand s-a facut operatia. Eu am vazut multi prematuri si sunt foarte impresionanti cat sunt de mici si de perfecti si de puternici.
Si povestioara despre femei m-a impresionat tare mult si m-a facut sa ma gandesc iar la mama mea.
Toate astea mi-au prins tare bine ieri cand m-ma simtit tare neajutorata dar tot ce mi-ati dat voi sa citesc si sa vad m-a uns pe suflet si mi-a dat putere. 
VA MULTUMESC TARE MULT CA EXISTATI!
Ma scuzati ca m-au napadit sentimentalismele...
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005