Mamici de mai-iunie 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 8
Darria spune:
La multi ani! fericiti impreuna cu bebeii si persoanele dragi voua
Sarcina si nastere usoara va doresc. Sa aveti bebei sanatosi, sa fiti si voi sanatoase si sa va bucurati de fiecare pozna facuta de strumfi inca din burtica

ama_kaly spune:
carmina mai intai o sa ma documentez referitor la anestezia asta generala adica risc-beneficii si apoi voi lua o decizie pe care i-o voi comunica dr data viitoare.Ori facem generala, cum zice ea, ori va trebui sa trec peste recomandarea ei si sa ma incapatanez in continuare cu rahianestezia mea!
Nasc prin cezariana ca mi-e frica de nastere normala, de travaliu si toate cele!
Si pt ca bebele meu are capul prea mare!
La 28sapt, avea capul de 31sapt, acum la 32 il are de 35..pai la 38sapt o sa blokeze iesirea
Nici nu vreau sa ma gandesc cat de greu ar iesi pe cai naturale! E clar, am copil capatzanos de pe acum!![]()
io
32+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
carminabulina spune:
Foarte bine, inseamna ca o sa aiba si idei multe
ca vor avea de unde sa iasa. Vei naste la 38 de saptamani sau nu stii sigur?
doamne cat de putin mai e!!!!!!!! Ajutorrrrrr
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
ama_kaly spune:
Am vazut ca vorbirati de bouncere.Pe din alea sunt cu okii de muuult, de abia astept sa iau, nici nu ma gandesc sa nu cumpar unu!
DianaR pai daca nu avem masina, de ce sa cumpar scaun de masina doar cat il aduc de aici din maternitate acasa? Nu am de la cine imprumuta ca dintre putinii prieteni care au bebelusi, n-au scaun de masina..Oricum de cat sa il tin in brate, mi se pare ok si cosuletul de nuiele!Luana ca tot sunt in Bucuresti, poate dau maine o fuga pana-n Bucur Obor sa ma uit de cosulet.De acolo a zis ca a luat si LYLY da nu ne-a pus poze cu el sa il vedem.Si noi tot in el il vom transporta si mi se pare foarte practic, mai ales in cazul nostru ca nu avem masina!io
32+ cu
Seby
Poze mami si bebe
ama_kaly spune:
Ink nu stiu, a ramas ca vb cu ea data viitoare despre asta in functie de cum va fi colul.Atunci voi da in extrema ailalta, va trebui sa se mai scurteze si sa se inmoaie putintel sa nu fie probleme cu eliminarea lohiilor.Iar mi-a explikt ce si cum si nu am inteles mare lucru
, ca e de preferat sa se faca cezariana atunci cand si colul da semne ca se pregateste de nastere decat pe un col lung si tare care nu favorizeaza scurgerea lohiilor dupa aia..
Da, ce putin mai e..brrr..da ma gandesc doar la faptul ca o sa-l vad pe bebe ca daca ma gandesc si la altele iar incepe kestia aia cu tremuratu'
io
32+ cu
Seby
Poze mami si bebe
gicutza spune:
quote:
Originally posted by ama_kaly
carmina mai intai o sa ma documentez referitor la anestezia asta generala adica risc-beneficii si apoi voi lua o decizie pe care i-o voi comunica dr data viitoare.Ori facem generala, cum zice ea, ori va trebui sa trec peste recomandarea ei si sa ma incapatanez in continuare cu rahianestezia mea!
io32+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby
Bebe
Ama, eu pot sa-ti spun doar dezavantajele de la anestezia generala, ca tot va "amenintasem" eu ca va povestesc cum am nascut
In primul rand ca eu nici macar nu stiu cand m-au luat pe sus si m-au dus in sala de nasteri. Mi se spusese ca va mai dura pentru ca venise o urgenta, dar s-au razgandit si m-au luat pe sus in drum dinspre baie inspre salon. M-au cantarit, m-au dezbracat, mi-au pus toate "accesoriile" (perfuzii, sonda, etc.), m-au intrebat daca am mai fost adormita... si gata! Mi s-a rupt filmul...
Cand mi-am revenit nu stiam ce e cu mine.. daca am nascut, daca nu am nascut.. pe sot il trimisesem acasa ca deh! mi-au spus ca mai dureaza... nu vedeam sa formez numarul sa-l sun (el era deja acolo, cu sora mea cu tot, dar eu voiam musai sa-l sun
)! Mi-era sete si nu voiau sa-mi dea apa (pt. ca nu aveam voie), nu-mi simteam picioarele dar aveam senzatia ca ma dor f. tare si ca vreau sa le ridic... si colac peste pupaza la un moment dat nici nu am mai putut respira, motiv pentru care m-au intors la reanimare sa ma intubeze. Nu am suportat furtunul ala asa ca am inceput sa trag in anestezista. Toata lumea imi spunea ca am nascut un bebe sanatos, dar eu eram speriata ca e prea mic (a avut ce-i drept doar 2,800 kg la nastere, dar sanatos tun de altfel) asa ca tipam sa-mi aduca copilul... cand mi l-au adus a fost probabil singurul moment de luciditate din "ratacirea" mea post-anestezie si ma gandeam ce frumos e!
A urmat o noapte in care nu am dormit nici 5 minute. Stateam cu sticla cu ceai intr-o mana si cu geanta in cealalta, pentru ca dintr-o tampenie toti banii (pentru doctor, asistente, anestezista, etc.) ramasesera la mine in geanta si nu ajunsesera la ei in buzunare
La un moment dat am auzit eu un zvon ca la etajul 4 sunt copiii cu probleme si nu mai tineam minte daca al meu e la 4 sau la 5... asa ca am sunat sotul pe la 3 noaptea sa-l intreb... din 15 in 15 minute strigam dupa asistente sa-mi spuna ce face copilul... cum imi scoteau glucoza din vena cum lesinam...
Si toate astea eu mi le amintesc vag... le-am reconstituit mai mult din spusele sora-mii, ale sotului, asistentelor si vecinelor de salon...
Dimineata la 5-6 au refuzat sa-mi mai puna un flacon de glucoza... asa ca mi-am sunat sora sa-i spun ca mi-e rau si ca doctorul mi-a recomandat sa mananc ciocolata (in conditiile in care de fapt nu ai voie sa mananci NIMIC!). Si mi-a adus sora-mea ciocolata si mancam pe furis sa nu ma vada asistentele
. Cred ca de abia dupa 24 de ore mi-am revenit complet din anestezie!Asa ca nu mai vreau sa aud in viata mea de anestezie generala!!!
Mai scriu...
Vlad
Sa traim bine!
MaryP spune:
Fetelor! Am tot postat aceasta intrebare peste tot, dar nimeni nu mi-a raspuns. Probabil ca toate sunteti numai din orase mari si nu aveti nevoie sa stiti asa ceva, dar totusi : ce site-uri de incredere pot folosi sa imi comand si eu cate ceva la bb?
Sunt si eu o graviduta necajita ca aici, la mine in oras, nu gasesc ce am nevoie si ar trebui sa fac "excursii" dese cu masina ca sa cumpar tot ce trebuie (unde mai pun si transportul dus intors![]()
Poate ma ajutati voi, plsss!!
Va invidiez ca aveti toate magazinele in zona si puteti merge sa va luati totul usor si din timp...
gicutza spune:
Mary... uite www.RECLAMA ILEGALA.ro" target="_blank">aici poti gasi lucrusoare frumoase si ieftine pentru bebe. Gasesti cam tot ce vrei.
Vlad
Sa traim bine!
virgi spune:
Buna dimineata!!!
Urez tuturor burticilor si taticului nostru o primavara fericita, plina de impliniri si realizari.
La multi Ani !!!!
DianaR . multumesc frumos.
Cami - 
Ama - felicitari pentru bb Sebastian...nici nu-mi vine sa cred cat de putin mai este pana sa-ti tii puiul in brate.
Chiar daca sunt singura,tati al nostru a plecat pentru 10 zile, o sa ma bucur alaturi de voi....in aceasta zi speciala...pe care am sarbatorit-o mereu cu multa bucurie in suflet. 
gicutza spune:
La Multi Ani! burtici frumoase de ziua noastra, a mamicilor
.
Eu tin minte ca acum 2 ani am primit cel mai frumos cadou de 8 martie: tati ne-a facut cadou cartea Mama si copilul pentru ca peste doar 17 zile aveam sa-l nasc pe puiutul nostru drag.
Azi nu-mi doresc decat o floare, pentru ca asta mica din burtica nu mai are nevoie acum de carti!
Sa fiti sanatoase, sa va bucurati de copiii vostri, si sa cresteti frumosi si sanatosi!
Vlad
Sa traim bine!