Mamici casnice (16)
Raspunsuri - Pagina 5
Danelutza spune:
Multzumesc fetelor , m-am mai linistit ca am vazut ca a mincat in seara asta binishor, dar la noapte o pazesc.
Alexa a mincat si pina acum peste, de la 6 luni ii dau o data pe saptamina.
Osna bine ca mi-ai spus de prietena ta, m-am uitat pe prospect si spune intr-adevar sa_i dau prima de mincare. O fi ca i-am dat eu dupa ?! Dar si pediatrul trebuia sa ma avertizeze de reactiile la medicament, asha nu mi-a spus nimic. Sint citeodata mai rau ca in Romania.
Pupici la toate si noapte buna, ma duc s-o culc pe Isabella.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
raalucutza spune:
DANELUTZA eu-s gravi in 29 sapt si iau fier de 3 luni!fierul DA trebuie luat inainte de masa de preferintza inainte cu o ora inainte de micul-dejun!mie mi-a spus la farmacie de fiecare data cand l-am cumparat!si deja am fost de 4-5 ori!
RAALUCUTZA28+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
diadaniela spune:
Svetlana,la stirile de la ora 5 sunt numai nenorociti ,vai de capul lor.nimeni n-ar trebui sa se uite la stirile astea. mai ales tu ca esti graviduta ,nici 1 minut sa nu te uiti.
la ce sectiune esti moderator?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
Raluca ,ma uitam si eu ,pe vremuri,dar nu mai am timp.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
osna spune:
dana aici nu am nimic in ro,nici o emisiune.doar pe net ma mai uit cand am chef la stirile de la antena 1,dar si alea sunt inregistrate.pe alea de la ora 5 le stiu de acasa,din ro.
ralucuta ai aflat ce va fi bebele.ca eu abia astept sa-mi spuna doctorul.
eu ma uit la SECRETUL MARIEI se mai uita careva? imi place de actorul principal
o seara placuta sa aveti toate.
svetlana
diadaniela spune:
si eu ma uit la Secretul Mariei.Imi place actorul pricipal si Liviu (fost LA).
Dana
raalucutza spune:
SVETLANA este fetitza...si o s-o cheme celestina!tu in cate sapt esti?ca nu vad pe niciunde!
RAALUCUTZA28+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
impreuna spune:
Da la tradati in dragoste" nu va uitati? Sunt de coma aia, cum isi bat femeile barbatii in plina strada:) Aseara era o crizata care si-a luat barbatul la palme, amantei i-a tras cateva genti in cap, apoi pirioare in masina si tot asa:) Ma distreaza rau, desi nah, nu-i bine sa razi de necazu omului...
Danelutza multa sanatate Isei E anemica sau de ce ii dai fier? Mie mi-a zis medicul ca si daca ar fi putin anemica, nu-i nevoie la varsta asta de ceva suplimentar, sa ii dau mult suc de portocale, mar, morcovi si sfecla.
Va las ca sunt franta, am carat-o pe Sara dupa noi la cumparaturi, statea cuminte in cos saraca si casca ochii peste tot:)
Sa aveti o noapte super, uitati va dau si cate o dc vreti sa stati la povesti sau la TV sa nu va prinda somnul:) la toate
Flavia (sotie si mamica fericita)
alexa si mami spune:
mey fetelor tv-ul este . io decit sa vad toti mortii si violatii mai bine ascultam muzica. la tv sau cutiuta muzicala. iar emisiunile de care vb, gen din dragoste, tradati in dragoste sunt comedii de comedii. te minunezi citi prosti fac umbra pamintului degeaba.
cami, te-ai uitat degeaba la teo? a zis tipa aia ca decit o fusta lambada, mai bine pantaloni scurti, gen sort. teo grasa? nu o stii acu' vreo 3-4 ani? e ca acum +45kg.
somnic usor!
alexa & fam
speel spune:
Buna seara,sunt o amica de-a Pingulesei si m-a rugat sa intru sa va salut.Ea are buba la computer si pina la sfirsitul saptamanii spera sa o remedieze.Va pupa pe toate si va ureaza toate cele bune!