Mamici casnice (16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Flavia sanatate, ia si tu o canitza cu vin fiert sa alungi virushii.

Fetelor am avut o dupa amiaza urita. Isa mea n-a avut niciodata probleme de digestie. A mincat la prinz pestishor fiert, iar pe la 4 i-am dat un merishor prin razatoare. A mincat tot, a facut kk, am luat-o in bratze s-o schimb, cind colo a vomitat. M-am gindit ca poate avea burtica prea plina si am luat-o in bratze. Am schimbat-o, dupa 5 minute, statea in carucior, a vomitat tot si pestele de la prinz. Am crezut ca o fi de la peste, ca nu l-a digerit, ca nu i-a priit, iar dupa... m-am mai gindit si ... de la medicamentele care i le dau pentru lipsa fierului din organism. Am citit prospectul, doamne cite scrie, ca zilele astea trebuie sa stau cu ochii pe ea, cica da senzatzii de voma, voma, diaree, constipatzie, probleme de respiratzie, paralizie... nu va mai scriu ca sint prea multe si va sperii si pe voi. Am sunat la medic, bineintzeles ca nu era, am vorbit cu asistenta, a zis ca asha se manifesta la inceput, dar daca Isabella nu se simte bine, sa-l chem pe medic sa-mi schimbe medicamentul. Asha ca am mai tras si azi un plins , ca uitasem cum se plinge. Mititica mamei, ea care are o energie cit trei bebelushi, acum doarme din nou, a treia oara pe ziua de azi.
va doresc sanatate la toate si la bebelushi.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Ange de laptele praf vorbesc ca nu mi-a venit de la primarie, cica nu mai au... si a trebuit sa cumpar,... bucuria este ca sunt in pana de bani...
In legatura cu alea de la avon,... nu le-am zos nimica ca m-au dezgustat... le-am inchis usa in nas...

adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

DANIELA tare rau imi pare sa aud asa ceva despre ISA mica!ma rog sa fie sanatoasa!si tu voioasa pe langa ea!

eu de fapt am venit sa ma laud ca la noi ninge iar tare de tot!dar ninge tare trae!asta ca sa fiu convingatoare!cred ca in iunie se duce toata zapada asta!

RAALUCUTZA28+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

am aparut si eu.
danelutza, imi pare tare rau de isa.sanatate va doresc din toata inima. poate sa fie si de la peste. pestele este unul din alimentele f alergene.a mai mincat pina acu'?
cami, vazui si io emisiunea lu' teo. misto, nu? ai retinut?
stela, ma bucur tare mult ca am vb.sper sa ne mai intilnim.
fla, ai grija cu virusii. si danelutza are dreptate, vinu' fiert ...
ce e oare cu vremea asta. ninge aproape non-stop de aseara dar zapada pe jos ioc. e numai mocirla. ninge si se topeste instantaneu.

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Daniela ,da-i un pupic principesei..sper sa se simta mai bine.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

fetelor eu sunt singura acasa,consortul de la servici a plecat direct la scoala de sofat.ma cam plictisesc,cina am terminat-o,la tv nimic interesant...

daniela sper sa se faca bine fetita ta.eu stiam de la o prietena ca ii da fierul cu 2 ore inainte de masa ca sa nu vomite.asa e si la voi pe prospect?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

alexa si mami,mie-mi plac emisiunile astea de divertisment.Abia acum invat si eu artistii de prin tzara.Cand eram acolo nici nu deschideam tv pe romani.Ne uitam numai la filme americaneDaca eram smecheri! acum sunt disperata dupa tzarisoara mea si dupa tot ce misca in ea
hai ca o dau in ridicol cu patriotismul asta al meu!

Dana,Teo e in direct.
Am retinut ca se poarta fustele lambada si cele "creion".Ce o fi aia nu stiu dar aflu eu
Maine cica vine Botezatu sa ne arate nu stiu ce colectie a anului.Zice ca maine aflam ce se poarta anul asta.Abia astept.
Moamamaaa dar Teo e grasa.Parca slabise intr-un timp nu?!

adinell,pe langa toate emisiunile astea pompoase cu fel de fel de maimutze care mai de care mai dezbracate in Ro. mi se pare ca e cam jale!Asa-i?
Tocmai am vazut ca nici macar un agocalmin nu-l mai poti cumpara la liber din farmacie.Este incredibil
Ieri am vazut la "povestiri adevarate2 (parca) un nene care a fost dat afara din casa lui cu 2 copii.Se tara pe jos de durere si neputintza.Nu mi-a venit sa cred cata lume necajita si amarata este in tzara aia.Chiar asa sa nu faca nimeni nimic?
Am vazut si despre "inteligentul" ala de nastase care nu-i face nimeni nimic ca-i mare si tare...varza totala ce e la voi!
Imi pare rau.hai ca sunt nervozata la max...

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cami ,nu te mai uita la Povestiri ca numai chestii de astea sunt.eu sar emisiunea asta.nu-mi place si prezentatori sunt varza.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

si nici la stirile de la ora 5 ca ti se va parea ca esti in jungla.ma sperie ce arata acolo:numai violuri si omoruri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Dana,osna,a da?!
am vazut ca aia de la Povestiri sunt cam aerieni,isi tot dadeau coate in direct...
si la stirile de la ora 17,00 nu ma uit ca mie frica de alea stiam din Ro. ca sunt "periculoase". brrrrrr...
Io mis cu Varlamul meu

Mergi la inceput