Nou stil de viatza (89)
Raspunsuri - Pagina 9
Delidana spune:
Tzuni, iti trebuie invitatie speciala? Stai ca o scriu acusica. ![]()
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Ce zici, delidano, sa vin sa-ti tin de urat pana se-ntoarce sotu?
Tzunimic si drag si scump si grasunel
Pai ne gasesti pe mine si pe Iustin la Delidana. Eu m-am anuntat prima.
....
si seful a scapat numai cu o floare si un cremsnit? In loc sa va scoata la un restaurant, diseara....

Carmen si
Iustin (5.06.2004)Album Iustin
Delidana spune:
Carmen, eu cred ca cel mai cistigat din toata povestea cu cremsnitul a iesit soferul. ![]()
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
Sigrid, multumim! 
Cami, multumesc si tie pentru mail! 
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Carmen, eu cred ca cel mai cistigat din toata povestea cu cremsnitul a iesit soferul.
...cu siguranta
ei, si Tzuni a scapat de vreo 2 cm pusi pe dorsal. Dar ii pune ea cu alte ocazii...
Carmen si
Iustin (5.06.2004)Album Iustin
miag spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
miag, am trimis mail-ul. Sper sa-ti fie de folos!
Tzuni, multumesc. L-am primit.

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!
diadaniela spune:
Astazi am reusit performanta de a nu manca nimic dulce.E bine!
Sper ca la raport sa am macar 1 kg in minus.
Noapte buna!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
an-k spune:
Buna, buna!
Am mai fost pe la voi, dar din lipsa de ambitie nu am mai scris
, imi doresc sa revin. Acum tin o dieta cu supa. Care consta in supa dimineata la pranz si seara. Este supa de carne cu legume, mai putin cartof. Luni de dimineata aveam 85 kg. Sper ca luni sa am vesti bune.
Noapte bune
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
mamamariana spune:
"La multi ani!" pentru ieri. Intr-adevar... dupa cum a spus si Delia, aici 8 martie e doar o zi obisnuita. Aici se sarbatoreste 13 august (parca) de ziua reginei, nu-i asa??? In BKK probabil ca simtiti mai puternic sarbatoarea asta.
Frumoase florile! Chiar ca mi-e dor si mie de ghiocei si zambile (mai ales) dar si de frezii. Tzuni, trandafirii aici sunt pe toate drumurile si cel putin aici la noi, in Chiang Mai sunt ridicol de ieftini... Cu 2 dolari cumperi 50 de fire. Dar nici nu tin in vaza decat vreo 2 zile la caldurile astea...
Fetelor, azi stau acasa - chiulesc de la scoala pentru ca ma simt rau de tot. Am fost aseara la dr. si mi-a spus ca n-am nimic (mi-a tras niste analize la sange), ca cica e probabil o viroza ceva. Sunt bleaga toata, imi simt toti muschii slabiti, nu am nici o putere si de vreo 2-3 saptamani am niste ameteli suparatoare. Dar n-am nimic... dupa dr. astia de aici sunt sanatoasa tun.
Asa ca, azi ma odihnesc pentru ca maine am de pregatit petrecerea pentru Emi - implineste 3 anisori.
Tzuni si Carmen - va asteptam si pe la noi la Chiang Mai. Si poate o miscati si pe Delia ca nu vrea deloc sa ma viziteze... Aduceti si cateii, ca gasim si pentru ei un locusor aici. Si Emi se va juca cu ei cu siguranta...
Nu va mai zic ce am mancat ieri pentru ca nu am mare lucru de scris... va spun doar ca azi dimineata am mancat oat meal cu lapte 0% si fructe. Ma duc indata sa beau niste "electroliti" ca sa ma mai pun pe picioare.
Voi ce mai mancati/beti/faceti in caz de viroza???
Numai bine,
Mamamariana
miag spune:
Neata fetelor!!!
Am scris un mare mesaj...si... a cazut reteaua....

Sunt la cafeluta 
si la

...cine mai bea cafelutza cu mine????????
Ieri, de 8 martie, mi-am facut cadou un cantar electronic...super misto, super complex, dar din pacate arata 70 de kg..fata de 68 cat arata vechiul meu cantar

.
Voi pastra ca referinta noua greutate, pt ca de acum ma voi cantari pe cantarul asta nou...
Delidana, pls, nu modifica in tabel inca..lasa ca ajung eu la 68 si pe cantarul asta...
Daria, cum ai slabit atat de mult???????? vreau si eu...cu WW sau cu ce dieta??????????
Fetelor va pup ca am treaba muuuuuuuuulta...
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!