Nou stil de viatza (89)
Raspunsuri - Pagina 10
mephala30 spune:
Eu mi-am baut de mult capuccino pe Dc. Dar vad ca nu sunteti asa matinale azi.
Am si mancat vreo 3 feluri de mancare 
Hai, scoateti capul si dati raportul despre cum v-ati inceput ziua.
Mariana, spor la pregatiri si sanatate multa sa poti petrece. Pentru raceala eu recomand citrice multe/paracetamol/remedii homeopate.
Multumesc de invitatie. 
Miag, sa stapanesti sanatoasa cantarul. Si la cat mai putine kile!
Ank, bine-ai revenit! Si mai multa ambitie! 
Va astept pe fir.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
mephala30 spune:
Tzuni, vaz ca esti pe fir. Ne saluti si pe noi? 
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Tzuni spune:
Neata, shefo din umbra!
Vad ca imi urmaresti pasii....![]()
ACu' dupa ce ieri te-ai distrat cu delidana de cremsnitul si de soferul meu, ce sa mai spun? Ca NU, n-am sa pun aia 2 cm de grasimitza cu altceva, s-a-nteles?
Cat priveste darul sefului, da, la atat s-a rezumat, dar a fost ok. Eu nu agreez petrecerile cu colegii de munca, nu ma simt ok. Imi place sa ma distrez cu prietenii pe care mi-i aleg eu, nu cu cei pe care "mi-i impune munca".
Revin
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
mephala30 spune:
Bey 'acido', se vede ca ai dormit prost...si numai tu esti de vina. (glumesc)
Cat despre cei 2 cm, ramane de vazut....
si referitor la colegii de munca, te contrazic: nu ti-i baga nimeni pe gat, normal ca e optiunea ta, dar pot fi si colegi simpatici.
Un lucru e clar: azi nu te vad savurand 'buna dispozitie'.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Tzuni spune:
Mephala, m-ai ghicit!
Da, n-am inceput ziua chiar cu dreptul, dar ma straduiesc sa repar situatia. Hai sa va zic ce pap azi:
D: orez expandat cu miere
P: pate vegetal cu salata de castraveti
S: cremwursti vegetali cu legume fierte si sfecla rosie
2 l apa plata + ceai verde + (cu dedicatie pt mephala
) buna dispozitie 

PS. mephala, in drum spre Delidana, ne oprim s-a luam si pe Zuzilici? Si inca ceva: langa Iustin si Isabella incape si Lola
?
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
sigrid26 spune:
Neatza fetele ...si io la cafea,
Delidana floarea chiar e adevarata, creste verde si cand ajunge la maturitate se coloreaza in bleu, roz , mov , verde, sunt la ghiveci.
Tzuni bravos ca ai dat pas la cremsnit....las ca nu era bun
.
Copilutzu unde esti? Hai ca io te stiu de la inceputuri, suntem prietene vechi, da oare iar ai disparut
?
Carmen ce faci?Ti ai mai revenit cu somnul?Frumuselul de Iustin ce face?Cumintel?
Zuzulici ai fost la spital sa vezi ce e pe acolo?Pe cat ai termen?Ce bine ca nasti primavara, o sa plimbi carutul pe afara , io il plimbam in sufragerie (doar asa tacea), e nascuta pe 4 dec asa ca pana a venit primavara am tot oftat.
Hai ca ma duc sa mai pun o cafea,
sunt pe faza
Mamica de printesa
de 4 anisori
carolinah spune:
Ba eu am fost ieri la restaurant cu colegii si m-am distrat teribil, recunosc. Ma simt chiar putin prost din cauza asta, ca suntem in post si eu ma distrez. De asta si ziceam ca postul e usor dpdv trupesc, dar din alte puncte de vedere...
Am fost ieri la gyn si am "amenoree de lactatie", adica dupa ce voi intarca, imi vor veni rusii ca lumea, zice dr. OK, ii asteptam. Intarcatul merge bine, deocamdata... Si Ana pare fericita cu laptele praf. Ieri i-am dat putin sa suga si cand l-a vazut pe taica-sau cu bibe in mana a lasat tzitzi din gura si a intans mana spre bibe. Uraaaaa, batalie castigata!
Meniurile mele sunt destul de asemanatoare de la o zi la alta, asa ca nu postez chiar in fiecare zi ce mananc.
Azi:
-paine cu zacusca
-pilaf cu ciuperci si salata de varza rosie
-salata de gulii cu ulei de porumb nerafinat, paine prajita
-covrigi uscati (2)si fructe
O zi buna va doresc si mai scriu azi dupa ce mai citesc ce mai faceti voi. Pt ca am avut ieri zi libera, imi venea sa dau raportul, ca am avut senzatia ca e luni...
lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
PS. mephala, in drum spre Delidana, ne oprim s-a luam si pe Zuzilici? Si inca ceva: langa Iustin si Isabella incape si Lola?
Tzunimic si drag si scump si grasunel
, sigur ca da.Sa vezi ce fata va face Delidana.
Ps. Asa te vreau. Ispite sunt la tot pasul, rabdare nu avem destula....dar, se poate!!!

Carmen si
Iustin (5.06.2004)Album Iustin
mephala30 spune:
Sigrid, mersi de intrebari: Iustin e cumincior, ma binedispune la greu, energia vad ca incepe sa revina (cred ca se observa si la mesaje, ce spor am).
Totul e
(cred ca i-am furat buna dispozitie lui Tzuni)
....
intr-adevar, florile sunt superbe! Cum se numesc?
...
tu ce mai faci?
Carolinah, ma bucur ca merge bine cu intarcatul.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
miag spune:
Fetelor, scoateti bicele ....am mancat mucenici, din aia moldovenesti, din aluat de cozonac...

..si cand ma gandesc ca mama face si din aia fiertzi cu nuca si buuuuuuuuuuuuuuuniiiiiiiiiiiiiiii

mai bine ma impuscati inainte sa ajung acasa sa dau iama in ei...

daria, ai mama mila de mine si zi-mi cu ce ai slabit in halul asta..11 kg....
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!