Nou stil de viatza (89)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu, ochelarista sefa!

-5.50 so -6:)

eh, te-a,m luat?ha?:))

Tzuni, s-ar putea sa lucrez si io ...da parca m-as culca:)

tu ce zici?:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare fetelor, dragele mele!!!
Sunt in Budapesta!!!
Hotelul are internet free si profit de ocazie...am fost acum vreo 2 ore sa mancam ceva, am mancat niste paste cu 4 feluri de branza si acum ardem gazul sa nu dormim cu burta plina :) si mai vreau sa ma rasfatz cu o baie buna cu spuma de fructe si sa dormim, maine ne asteapta o zi grea.

Sa va mai zic ca in primele 2 oe mi-am spart diurna pe 3 zile? La Zara sunt reduceri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Revin. Nu au dat raportul: Cami (cumva plecata pe undeva si am uitat eu?). Pe unde sinteti fetelor???

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Sorry pentru disparitie, nu am plecat nicaieri, dar ... am acces interzis de 2 zile la internet ... altfel risc sa ma deconecteze complet ( "seful")!
Nu am apucat sa citesc din urma ca sa va pot raspunde.
Rapid pentru raport ... am slabit 1 kg, deci am 62 de kg.
Nu prea am inteles cum e corect sa luam masuratorile ... datele pe care le-am dat sunt luate lejer, fara sa ma incordez.
Sper sa-mi indeplinesc cat mai repede "atributiile" si sa pot intra mai des.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Sabinutzo, m-ai luat! Ca io n-am "decat" -4.50 astigmatism! Pai, ce sa-ti spun, daca ai inspiratie, da-i cu compusul, daca nu te inspira muzele, poate te inspira pijamaua! Somn ushor si nu uita, maine e ziua ta, femeie! La multi ani si sa fii fericita!

roxana, astept jurnal de calatorie ca si pe mine ma paste un drum la Budapesta asa, de dragul calatoriilor. Cat mai carand, sper! Mai zi de pastele alea, mai zi!

Cami, fa-ti treaba bine, sa ai unda verde la Net! Noi te asteptam! Si sa stii ca si io m-am masurat lejer, nu m-am incordat!

Revin peste noapte!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Tzuni, vai de steaua mea, azi am avut ghinion....mai nu da rau inca stai sa-ti zic, portiile erau mici, pacatele mele...si trebuia sa mancam ceva ieftin, ca am luatara o plasaaaa la schimbu valutar cat de-o bluzita buna....

In primul rand la aeroport, am facut comanda de taxi si ala nu ne-o gasit...si din greseala i-am dat la tanti care vindea bilete de minibus 2 euro in plus puii mei! Apoi la schimbul valutar, habar n-am avut ca sunt diferente asa de mari de la o casa la alta si am luat la aia mai proasta si ne-am pacalit c-o groaza de bani, fiecare...nici nu mai zic...parca m-am tampit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Roxanitzo, lasa mama, atata paguba sa ai! Nu lasa bucuria vizitei stricata de chestii lumesti! Simte-te bine, ca nu tine mult!
Azi a fost baba mea, urata si rea, poate d-aia ti-a mers prost! Sorry!

Ertet, szivem?
Szia!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tzuni

Ertet, szivem?
Szia!

nem tudom, jur, doar szia! dar sunt de acord cu tot ce spui tu acolo

Roxa

PS, maine ar trebui sa fie ziua mea norocoasa. daca gasesc 500 de euro, jur ca-ti cumpar ceva frumos...iar daca-l vad pe fat frumos, iti pove tot, cu lux de amanunte, promit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

aaah, si daca gasesti o mie, sa-mi cumperi si mie ceva;)
fetele, ma inspira pijamaua*-)

noctem bona:))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

La Multi Ani Doamnelor! Sa fiti toata viata tinere si frumoase si cat mai slabe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Neata si Sa fiti iubite , in special azi si sa aveti parte de bucurii .
Copilutzu, bine ai venit si spor la slabit.Cu ce dieta vrei sa incepi?
Sabina, inspiratie la compus (asta e meseria ta?)
Roxana, ma bucur ca te distrezi-muncind.Profita de reduceri
Zuzilici, sa ne dai amanunte despre vizita la .

Eu nu dau meniul, in primul rand pentru ca nu-l stiu si in al doilea rand pentru ca va cuprinde interzise .

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput