Nou stil de viatza (89)
Raspunsuri - Pagina 3
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Doua perechi de ochi sint mai bune ca una.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
he, he, he....depinde la ce privesc....
Carmen si
Iustin (5.06.2004)Album Iustin
mephala30 spune:
nu-mi sta limba-n gura (adica am chef de vorba,
).....e careva pe fir?
....
azi am mancat cega cu mujdei. Bun peste, dar gras tareeee!!!! Ati mancat?
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Zuzilici spune:
Etetet ... are si Carmen chef de vorba o data si nimeni nu-i scrie un rand. Eu n-am mancat cega pana acum dar mujdei de usturoi pe la toate mesele de peste, mai putin in ultima vreme. Cel mai gras peste insa care l-am mancat in viata mea mi s-a parut rechinul.
Cum te mai simti? Vad ca esti din ce in ce mai bine! 
Eu mai fetelor v-am scris aseara un mesaj cat ziua de post (adica foarte lung) si dupa ce l-am trimis mi-a aparut eroare de postare la un subiect inchis.
dar eu stiu ca eram pe pag. 9 cand am inceput mesajul si subiectul n-avea cum sa fie inchis ca nu-i nici acum.
Dar oricum nu m-am mai apucat sa-l rescriu ca era deja 10:45 si de obicei dau stingerea la 11:00.
Asa ca va
pe toate pe unde sunteti si poate diseara am mai mult noroc.
Apropos diseara merg la spital sa vad unde va avea loc marea 'intalnire' . Sunt asa de aproape de data, de nu-mi vine sa cred c-au trecut deja 8.5 luni. Sper sa nu fie prea aglomerat si sa gasesc in perioada aceea a private room.
Fetelor ciao si spor la slabit. Ne mai vorbim noi.
Zuzilici
si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
justasmallkiss spune:
Buna seara fetelor.Am intrat sa va salut pana i se fierbe laptele fetitzei.
Pe mine va rog sa ma scuzati pt ca nu mai pot intra ca inainte.Delia e inca acasa,inca bolnava(nu ii trece tusea)...saptamana trecuta am ajuns cu ea la urgentze...duminica "am aterizat" eu acolo dupa o zi intreaga de vomat,frisoane,dureri de cap si de stomac crunte.Drept urmare am o boala pe care nu prea stiu cum sa o traduc in romaneste...ar venii "gripa(infectie)stomacala.
.Eu una n-am mai auzit de boala asta la noi,probabil ii spune altfel...Pe hartia cu regimul,ce am primit-o am vazut ca sunt recomandarile la ce sa se manance si in cazul gastritei...deci o fi ceva asemanator.Nu stiu de unde am cules-o dar nu doresc la nimeni sa aiba asa dureri de stomac.Duminica atata am vomat de simtzeam ca imi dau si stomacul afara.Acum sunt mai bine in sensul ca nu mai vars,dar stomacul tot asa rau ma doare.
Eu va doresc o saptamana placuta,sanatate multa si spor la slabit.
Sper sa o duc zilele astea pe Deli la gradinitza si sa imi revin si eu incet incet cu stomacul.
Inca odata ma scuzati ca nu am mai intrat...dar nu vreau sa va plictisesc toata ziua cu faptul ca...sunt inchisa in casa cu pitica bolnava si eu pe langa ea si mai rau.
Se pare ca v-am obisnuit cu asa ceva!!!
V-am pupacit pe toate si sper sa ne auzim curand.
IOANA
diadaniela spune:
Delidana,am 1,68 inaltime,74 de kg( am mancat iar ca o vacuta),107 sold,92 talie .sper ca m-am masurat bine.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Sabina spune:
buna iubitele.
eu azi n-am macat decat mancare de linte...n-am prea avut timp.
ma duc sa-mi fac si o salata de rosii, ca nu-i bine nici chiar asa.
Nu-mi vine sa mananc nimica, sunt emoptionata de numai pot, nu dorm etc etc.
macar de-as termina pana vineri.
cam asta e;)
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
diadaniela spune:
Eu sunt suparata! In seara asta ,iar am mancat ciocolata.Of!De maine sper sa sa nu ma mai las tentata.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
mamica dulce spune:
buna fetele,mie mi s-a stricat calculatorul si am asteptat sa vina sotzu cu laptopul.
Marc e mai binisor,in sensul ca mai ciuguleste cate ceva,dar,cum e cel mai mare carnatzar numai la asta se limiteaza si am avut un scandal monstru cu el mai inainte sa ia o gura de supa-nimic,i se pune pata ca nu vrea sa guste si nu reuseste nimeni sa-l convinga sub NICI o forma.Am ajuns la concluzia ca trebuie sa bag regim de teroare cu el ca nu ma vad in viitor gatind 4 feluri de mancare pe zi ca poate o vrea junioru' sa guste. :(
in rest..ieri am tinutu fructe si legume si am dat jos 2 kile,desi am mancat bine(s-a dus ce am pus la spital si am ajuns acum la fel ca inainte)Azi tot legume si maine la fel...apoi creed ca lactate ca 3 zile de carne ma sperie.
daria,m-am uitat pe lista si mi-a cam picat fatza-...adica tu ai slabit 11 kile din ianuarie? adica in...doua luni???CUM? Eu am dat jos 5 si ceva si ma simteam al naibii de mandra
mai pot sa ma bag si eu in concurs????pliiizzzz,ca n-am fost pe faza cand s-a vorbit despre asta.
Prin ianuarie mi-a venit mie sa ma masor si am postat,daca mai tineti minte,o sa repet figura in seara asta daca mai pot participa.
v-am pupat!!!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
copilutzu spune:
Dragele mele,
Bine v-am regasit!!!
Pe la inceputul subiectului eram si eu pe listutza celor tinere si nelinistite,frumoase si ambitzioase...
Dar am avut "ceva"probleme si slabeam ..de suparare..asa ca am hotarat sa parasesc ptr. un timp subiectul.
Acum am revenit "cu picioarele pe pamant" , si am inceput sa ma ingras ca un "porcus"
.
Mi-e rusinica sa va spun dar sunt purtatoarea.... 

..a..a...70 de kg.....

.Cand m-am cantarit ieri am zis ca ....mi-au picat okiii ...
Cum m-a parasit ambitia, am nevoie de ajutorul vostru....
Si cum va spuneam 70 gk. la 1,56 m...ooofff.....oooffff....
Va rog sa mai adaugatzi un 'copilutz" grasan la listutza...
Pup fete ambitzioase !!!
si
SPOR LA SLABIT!!!
Un drum luuung incepe cu ...un pas !!!
copilutz'
Tzuni spune:
Buna seara, fetelor!
Io, iar la munca 

pana spre dimineata!
Delidana, mephala, daca nu va descurcati cu doua perechi de ochi, ii pun la bataie si pe cei patru ai mei (is ochelarista!!!)
Apropo, mai sunt ochelariste pe-aici?
Zuzilici, cand e ziua cea mare? Abia astept si eu. Iti tin pumnii!
Justasmallkiss, sanatate multa si tie si stripteusei celei mici si te-astept vesela si vorbareata!
Crystina, sa nu lipsesti mult! Noi te asteptam cu drag!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel