Nou stil de viatza (89)
Raspunsuri - Pagina 2
Eftimie C. spune:
Daria, nu mananc din 2 in 2 ore; mai degraba mananc de 2 ori pe zi...
Tzuni, desi nu e cald si soare, la noi e frumos.Ai o "baba" tare "alba" [fulg].
Nastad, azi mai esti
?
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Mik spune:
Gata, mi-am gasit un moment sa va scriu inainte de pauza de masa.
Tzuni, si eu ma spalam cu lesie pe cap la bunica ! Ce vremi trecute !
Crystina, sper sa revii in curind ! 
Carolina idem si eu cu doctorii, tocmai am fost dimineata la dr ginecolog, o doamna admirabila.
Raport : 51,3kg adica stagnare. Ma asteptam la mai rau dupa feliile de tort(blat cu cacao, frisca, bucati de ciocolata su multa dulceata). Fin si bun da parca alaptam !
Meniul de azi :
- cafea si cereale cu lapte
- o felie de jambon. castravete. salata de varza rosie. iaurt simplu
- cruditati si putin peste marinat. un fruct.
Va pup pe toate in grup !
Mik.
mephala30 spune:
Crystina, sanatate multa! 
Asa-i ca revii cand ai o dispozitie mai buna?
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
carolinah spune:
Ma duc la gyn, ca nu stiu ce mi se intampla. Mi s-a dereglat ciclul sau ceva de genul asta. Am avut vreo 4 zile (din ziua 25) un fel de picaturi rosii si maro si atat. Si sunt in ziua 35... Mi-am facut si 2 teste de sarcina diferite la 2 zile distanta si, din fericire, sunt negative. Oricum ne protejasem cu preze, dar am zis ca totusi... Cred ca m-am dereglat din cauza ca incep sa intarc, adica am redus la o masa de san pe zi si acum, de ieri, o reduc si pe asta pana la intarcare completa.
CEVA IDEI DESPRE CE MI SE INTAMPLA?
lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)
Delidana spune:
Buna
Carmen, asa am sa fac cu greutatea din lista. Scuze pentru greseala de la capitolul "gravidutze". N-a fost cu intentie.
Miag, te astept miine cu masuratorile.
Crystina, nu te scot din lista. Nu fac asta decit cu cele care dispar si nu mai dau nici un semn luni de zile... Tu ne-ai avertizat, asa ca te asteptam din nou cind ai timp. Sanatate multa! 
Tzuni, e cald rau de tot... pe cind imi faci o vizita? ![]()
Carolinah, imi pare rau ca nu te pot ajuta, incearca la subiectele despre alaptare, poate stiu fetele mai multe...
Daria, eu la sala n-am pe cine sa intreb ca nenea ala nu vorbeste engleza iar eu nu ma descurc in thai, insa stiu un exercitiu de la yoga: stai culcata pe spate cu picioarele drepte si miinile pe linga corp. Ridici picioarele in asa fel incit sa faca un unghi de 90 grade cu corpul. Numeri: 100, 90, 80 si tot asa pina la 0 si in timpul asta lasi picioarele in jos putin cite putin. Pe noi ne chinuia profa cu citeva serii din astea de nu ne mai trebuia nimic. Altadata incepea de la 20, 19, 18 si tot asa pina la 0, de ne treceau toate sudorile. Exercitiul asta e special pentru colacelul de sub buric. Iti recomand sa faci incalzire inainte pentru ca s-ar putea sa afecteze spatele daca ai probleme cu el. Si nu uita sa respiri. ![]()
Eftimie C, se pare ca stagnezi saptamina asta. Nu-i nimic, lasa ca recuperezi tu.
Eu mi-am luat azi o crema anti-vergeturi de la Vichy. A mai folosit careva? Abia dupa ce am cumparat-o am citit pe prospect ca trebuie folosita vreo 3 luni continuu ca sa se vada rezultatele. 
Va pup si merg sa modific lista.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Delidana spune:
Revin. Nu au dat raportul: Cami (cumva plecata pe undeva si am uitat eu?), Allain, Lulu, Silvana, Klaus, Puskin, Clara, Sigrid. Pe unde sinteti fetelor???
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
sigrid26 spune:
Buna fetele,
Scuze de lipsa , pt raport 88.00, adica -500gr.
Mamagiuliei suntem bine , un pic racita , in general suntem ok.
Eu tin un legume-fructe de ieri, mai tin si maine si apoi nu stiu de ce ma apuc.
Pup toate fetele
Mamica de printesa
de 4 anisori
puskin spune:
Buna fetelor,
Vin si eu la raport un picut mai tarziu...am avut treaba ieri la serviciu de nu mi=am vazut capul.
Stagnez la 71 kg, ceea ce este si normal dupa porceala din weekend. Am fost la Moeciu de Sus cu niste colegi ai sotului. Super loc!!!!!
Ramasesem datoare cu felul in care se prepara carnurile pe la Mc Shit.
Ideea este urmatoarea: TOATE produsele din carne sunt pastrate congelate si se prepara in baie de ulei ( care numai D-zeu stie la cat timp este schimbat)...eu numa' cand ma gandesc ca au pe acolo carne de cateva luni si ca o prajesc in baie de ulei...nu-mi vine sa bag in gura. Incercati sa strangeti intre degete un hamburger sa vedeti cat ulei iese din el...
.
Pana la urma, este alegerea voastra...eu prefer pui sau peste facut la gratar/ cuptor de mine pe care il plimb prin Bucuresti in caserola pana la serviciu.
Ruxandra
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Buna
Carmen, asa am sa fac cu greutatea din lista. Scuze pentru greseala de la capitolul "gravidutze". N-a fost cu intentie.
nici prin cap sa-mi treaca asa ceva...
Mersi ca mi-ai urmat sugestia.

...
nu te-ai suparat ca mi-am permis...
Carmen si
Iustin (5.06.2004)Album Iustin
Delidana spune:
Ei na acum, mai Carmen, cum sa ma supar?
Doua perechi de ochi sint mai bune ca una. ![]()
Mihaela, ce mai faci? Te mai asteptam si pe tine cind ai timp...