Nou stil de viatza (89)
Raspunsuri - Pagina 15
Tzuni spune:
Neata, frumoaselor!
Mai intai si mai intai sa lamurim o neintelegere: eu vorbesc doar de chipsuri, nu le si mananc! N-am mai mancat de mai bine de o luna! Si sa stiti (sac!) ca la raportul de luni deocamdata nu se intrezareste nici un patruped
in dreptul meu, pt ca eu mananc cat scriu si mai fac si sport
. Si m-am masurat aseara in talie si-am ramas cu gura cascata: chiar se vad rezultatele!
Si, pe de-asupra, incap si in blugii pe care i-am adus de la Paris, care pe vremea aceea nu-mi treceau mai sus de coapse! So, I'm a good girl!
mamica dulce, daca n-ai decat metru de tamplarie, uite cum sugerez: ia o ata, un siret ceva..., pune-l in jurul taliei si apoi masoara-l pe metru. O sa ai centimetri reali! ![]()
delidana, is cuminte, ai vazut? Nu cremsnit, nu chipsuri... Am uitat sa stabilim ce primeste castigatoarea la concursul de abdomene?
mephala, is ok, pun si azi buna dispozitie pe lista, desi aseara am tras un plans crunt cat am auzit vestea aceea la tv... O cunosteam!
Meniul meu de azi:
D: un mar + vitamine
P: tocanitza de ciuperci cu mazare, morcovi si pastai
S: salata de salata cu cremwursti de soia si tofu
2 l apa + ceai verde + buna dispozitie 
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
justasmallkiss spune:
Delia nu fi suparici
...suntem noi aici sa iti tinem de urat sa te consolam si sa ii tinem locul sotzului(atat cat putem
)
Daca ai stii cat m-am chinuit sa imi fac parul sa stea macar pe jumatate cum mi-l facea la coafor...dar n-am reusit
Vin si eu cu masuratorile,sa vedeti ca nu sunt chiar asa slaba cum se vede imbracata:
Incep cu "fundul" ca e cel mai mareeee:100
Talie-70
Solduri-87.
bust-90
"io" m-am masurat peste tot
IOANA
mephala30 spune:
Delia, ureaza-i drum bun si sa se intoarca sanatos.
Tu ramai pe mainile noastre, in siguranta. ![]()
....
si lasa parul ala al tau in pace. Ce nu esti multumita cu el? 
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Delidana spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
delidana, is cuminte, ai vazut? Nu cremsnit, nu chipsuri... Am uitat sa stabilim ce primeste castigatoarea la concursul de abdomene?
Tzunimic si drag si scump si grasunel
Admiratia celor din jur. Nu e de-ajuns?
Ioana, mersi de consolare. De ce apar 4 cifre la tine?? Talia, sold, bust si "fund"?? Eu stiam ca se masoara fundul ("soldurile"), care e partea "majora"
Carmen, parul meu sta frumos imediat dupa baie, insa eu il port mereu legat din cauza caldurilor infernale si cind ii dau drumul sta drept si fara nici o forma, ba se mai si cunoaste o dunga, unde a fost prins cu elasticul.
Ma bate gindul sa-l fac permanent, bucle mari. www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
miag spune:
Neatza ..la pranz...!!!!
Fetele..eu de azi sunt la 'barabula de gold'...
Justa, sunt tare dragutze pozele si tu esti o bella...

Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Tzuni spune:
Ioana, esti superba, iar stripteusa ta promite muuuulte...
. Sa stii ca acum as da cu drag chpsurile din cartofi pt chipsurile din mere. Am mancat asa ceva la Oradea (eram importate de la unguri): mere verzi, galbene, rosi... Foarte bune si muuuult mai sanatoase decat cele de cartofi!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
justasmallkiss spune:
Delia eu am masurat talia...unde am "scobitura"(e 70) si am masurat si la nivelul buricului unde am intr-adevar in parti perinitzele pronuntzate care se vad "al naibii'" de urat!!!
In concursul de luna asta nu mai intru pt ca am ajuns prea tarziu...poate daca mai incepeti unul dupa aceea...eu m-am masurat doar asa sa fiu in "ritm" cu voi.
Carmen
IOANA
carolinah spune:
Ioana, pai unde zici tu ca e fundul eu masor soldul
, acolo unde e cel mai amplu. Unde masori tu soldul, daca ala e fundul?
lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)
Eftimie C. spune:
Ioana, multumesc de oferta.Mai ramane sa ma decid cand o pun de bb2.
Tu arati super
,
ma intreb pe unde vrei sa slabesti, ca nu prea ai nevoie.Cred ca "pui(c)uta" ta a fost cea mai cea la carnaval.
Daniela,
pentru socrul tau si
in avans pentru tine.Ai grija ce papi.
Cristina, esti de-a mea, la categoria grea.
Hai sa luptam cu kg si sa trecem la categoria medie.
Delidana, nu te intrista.Profita de singuratate si ocupa-te de tine, dieta, frumusete, sport.Noi suntem alaturi de tine
.
Mamici-burtici, incet-incet vine timpul sa nasteti si cat de repede sa reveniti la
regim.
pe obrajori, toata
gasca.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)