Nou stil de viatza (89)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
Ma gandesc la voi si sa stitzi ca va iubesc pe toate!

BUN VENIT FETELOR NOI SI SPOR LA SLABIT!

Sunt foarte ocupata incerc sa raspund tuturor dar sa nu va suparatzi daca nu o sa reusesc!
De 8 Martie am fost cu colegele la un restaurant chinezesc , am mancat de toatae si am baut un pic.Seara am fost cu nasii si cumnatii la Popasul randunica, ne-a prins 1 noaptea.Pana am ajuns acasa si ne-am desmeticit s-a facut 3 si la 7 a trebuit sa ne trezim.
Timpul trece foarte repede, la serviciu nu mai fac fatza dar nici nu se gandeste nimeni sa-mi mai ia din treburi.
Ieri mi-a fost rau, imi era foarte somn si bb juca fotbal in burta, m-am facut nesimtzita si am plecat acasa, am reusit sa dorm 1 ora dar s-a trezit pitica si a trebuit sa stau dreptzi.

Azi sunt mai bine pentru ca am dormit de la 22 la 7 , m-am trezit odihnita si cu chef de treaba.
Oana e bine , trebuie sa ii facem niste analize ca ii miroase guritza ciudat.
BB2 e un jucaus , cred ca da cu ce apuca .

IOANA, ma bucur ca Deliutza e bine, am vazut pozele ...frumusele foc!
Prin aprilie o inscriem si noi pe Onitza la gradi, sper sa fie bine si sa se acomodeze!
CARMEN cum te simtzi? Ai aflat ce e bb?
ZUZILCI..mai e putzin! Off abia astept sa nasc , ma simt greoaie .Nu mai fac treaba ca altadata ca obosesc foarte repede, trec de la o stare la alta...
E bine ca ai vazut unde nasti , ti-e teama?
Itzi doresc sa ai o nastere rapida si usoara ca a mea!

TZUNI!
COPILUTZU!
SIGRID!Pitica ta ce face?
DELIDANA

VA PE TOATE! A venit sefu` si trebuie sa inchid.

Doina23+ si Oana(03.04.2003)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Delia "am urcat soldurile" putin mai sus Zapacita ca de obicei!!!
Deci:fund-100
brust-90
talie-70 si...in jurul buricului...87

Tzuni si aici sunt o gramada de fructe uscate,mere de care spui tu,dar problema este ca pun pe ele ceva indulcitor...mama...dar sunt asa dulci de te dor dintzii de la ele.
Bine ca stiu ce "preferintze" ai...cand ajung la Bucuresti sa-mi bag de cetatenie..."viu" sa-ti fac curatenie cum ti-am promis si stiu ce "cadou" sa-ti aduc...scap ieftin,chipsuri din mere

Mia, tu vorbesti.Cand ma uit la pozele cu tine parca vad o papusica.

Delia vb lui Carmen,fa-ti permanent usor daca asta iti doresti...dar daca spui ca doamnele nu inteleg engleza....ai grija...mai bine stai asa pana mergi acasa unde stii sigur ca intelege coafeza ce vrei de la ea.

Eu mai fac curatenie azi???

IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

A, OK, vad ca in timp ce eu imi exprimam nelamurirea tu ne lamureai...

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Buna fetelor!

Carmen, ai fost tare dulcica. Suntem bine...am avut putine probleme cu netul..nu mergea deloc. S-a chinuit sotul sa vada care era problema si a descoperit ca EU eram vinovata..cand am aspirat am lovit din greseala cutia cu conexiuni de pe hol. Foarte "sensibilicioase" cablurile alea. Ce ma bucur ca ti-a revenit buna dispozitie! Oau..ce-a trecut timpul...patru luni! In curand o sa te rugam sa-ti vedem burticica!

Ioana, ce bine ca s-a inroes Delia la gradi si se simte mai bine. Ai grija de tine acum,sa te faci si tu bine..esti o frumoasa (te-am vazut in pozici)!!! Lilly mai are si acum putina putin chestie la ochisori...problema e ca eu o fac bine acasa dar parintii unor copilasi care au avut conjunctivita au preferat sa-i aduca in continuare la gradi, asa ca Lilly luase din nou. Am avut noroc ca a fost un weekend la mijloc si i-am pus iar picaturi in ochi, creme..acum mai are putin dar cica nu e conunctivita e putina infectie de la raceala care a luat-o din nou. Din fericire, observ ca desi a inceput sa tuseasca si sa-i curga nasucul nu a mai facut febra..si ea s-a saturat de pastile si siropuri. Sanatate multa!!!!

Zuzi, mai ai putintel de tot! M-a uns la suflet mesajul tau..cu cat entuziasm si drag povesteai de tot ce-ai vazut in spital. Sa dea Domnul sa ai o nastere usoara!!

Delia, nu fi trista!!! O sa-ti tinem noi de urat!

Tzuni, ce papa buna papi tu la pranz! Tu ai gatit? O zi buna la serviciu!

Ia sa-mi zic si eu meniul:
- o felie de quiche plus o cana de ceai
- un cartof fiert cu usturoi si putina mamaliga
-supa de ciuperci
- salata de fructe

Am pupat pe toata lumea! O zi buna!

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Crys, .
Si acum zi-mi ce e felia aia de...pe care o mananci alaturi de ceai.
....
iubitelor, deocamdata sunt in 3 luni, pe la sfarsitul lunii martie intru in luna a patra. Atunci sper sa fac si a doua eco, poate aflu si sexul.
Dar am o presimtire ca tot baiat va fi.

Nastad, aveti grija de voi.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Carmen ti s-a indeplinit dorintza.
Cristinutza ma bucur ca sunteti si voi bine si pitica isi revine.
Din pacate asa e si aici...eu o fac bine si cand o duc la gradi iar culege toate bolile si virusii de la ceilalti copilasi care sunt lasati de parinti asa bolnavi acolo.Va pup dulce pe amandoua si inca o data insanatosire grabnica pt Lilly.

Carolina de multe ori scriu in viteza....si uneori mai scap si greseli...ba scriu "incalecat"....sau ex de azi...deh...asa sunt eu repezita.

Ma tot grabesc...spun...gata,mai scriu mesajul asta si plec la treaba...dar m-am lipit de scaunul asta rau de tot.
Se vede ca mi-a fost dor de voi.

IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Am deschis capitol nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70909" target="_blank">aici.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput