Nou stil de viatza (89)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Delphin, "noul stil de viata" e bun si da rezultate.Bne ai venit si spor in lupta cu kg.
Tzuni, chipsurile alea, asortate cu o bere mergeau de minune la meciurile de aseara, nu?
Sigrid, felicitari.Esti singura care ai fost cuminte, deci poti scoate .Baga!
Zuzilici, la al doilea copil, vin sa nasc la voi.Pai daca la noi s-ar oferi macar un sfert din conditiile de acolo, ar creste simtitor procentul natalitatii.Ma bucur ca ai vazut exact ce te asteapta si ca vei avea familia alaturi.Pup burtica si pe Isabelita

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu n-am mancat mucenici ca tin post si nici nu-mi plac aia cu zeama care s-ar preta la post.

Si am fost f cuminte saptamana asta. Cred ca luni ma pot lauda cu trecutul sub 60... (Auzi, sa ma laud in post tz tz tz...|)

Numai de sport nu prea am mai avut timp, dar lasa ca recuperez eu. Nu cred ca ne mai vedem pana luni, ca eu sunt tare ocupata azi (dar tot va mai citesc, precis) si in w/e evit computerul.

Va doresc un w/e placut si dietetic!

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Buna dimineatzaaaaaaaa!Ce faceti fete dragi?
Eu acum am venit de la gradinitza.Pitica mai tuseste,dar e binisor.Mi-au spus o gramada de parintzi ca ar trebui sa ma obisnuiesc cu idea ca asa va fi vreo 2-3 ani de acum incolo cat e vreme rece
Eu m-am pus cat de cat pe picioare.Nu mananc de dieta...pana imi trece stomacul o sa mananc normal cat sa ma mentzin.
Ieri am reusit sa mananc supica de legume cu carnitza slaba si nu am mai varsat.Inca sunt ametzita si slabita dar merg si eu spre bine.
Ce vorbiti voi aici de muceniciDe 5 ani si ceva nu am mai mancat asa ceva.

Carmen,Delia,va multumesc pt ca va ganditi la mine.Am inviat!!!

Zuzi,ma bucur ca esti multumita de locul unde nasti.
Aici ploua cu baietzei.O prietena buna a nascut acum cateva luni un baietel...si nasa Deliei ieri noapte tot un baietel...prematur,e inca mititel tare dar e sanatos...are el timp sa se faca mare.
A mea "a iesit" mare si uite si acum e o sclifosita de nu se poate.
Eu nu am avut rezerva...era camera cu 4 paturi dar tot a fost super bine.La fel cum spui tu liniste,curatenie,baie in camera...bebelusii puteau sta tot timpul cu mamicile...
La mine a fost mai rau din cauza epidularei de la care am avut urmari...pt ca nu am putut sa tin fetita cu mine in camera sa am grija de ea...si sufeream tare mult cand vedeam mamicile cu bebelusii langa ele si stiam ca a mea e singurica...dar a trecut.
Se apropie momentul...eu iti doresc sa ai o nastere usoara,fara dureri prea mari si o fetita sanatoasa tun...frumoasa desteapta si toate celelalte vin de la sine,nu?Sanatoasa sa fie!!!

Carmen E...nu e nevoie sa mergi asa departe...poti sa vi si in Austria sa nasti
Eu imi luasem "ditai" valiza" cu mine...si am avut nevoie din ea doar de papucii de casa si halat...in rest totul era la discretzie in dulapul din camera...de la prosoape,camasi de noapte,tampoane...pana la chilotzei de unica folosintza.Pana si copilasii erau imbracati in hainutze de la spital...eu am dus doar hainele in care am scos-o de acolo pe maimutzica.

Mamicadulce ii doresc multa sanatate puiutzului tau.Si eu am stat 2 saptamani inchisa in casa cu Delia de am zis ca tâmpesc.Aici iar a nins....eu chiar ca nu mai suport vremea asta
Cred ca o sa se intample la fe lca anul trecut...iar nu o sa avem primavara...trecem direct din iarna in vara!!!

Sigrid,felicitari pt ca te ti de treaba.Sa stii ca ii fac Deliei tratamentul cu Luivac.Sper sa dea rezultate si la ea.Eu trebuie sa ii topesc pastila in apa si sa i-o dau cu seringa pt ca altfel nu o ia.S-a saturat saraca de atatea siropuri si pastile.

Cami,gustos disociatul tau...nu-mi faci si mie cativa mucenici pachet...asa un disociat as tine fara probleme.

Cristinutza ce mai faci dragutzo?Esti bine?Lilly?Si-a revenit?Cum ii sunt ochisorii?Pup dulce fetele frumoase.

Tzuni mic si drag si scump si NEBUNEL...vezi ca au aparut si chips-uri -50% grasime....asa ca in loc de 2 cm de grasime sa se puna numai unu daca papi

Carmen tu ce mai faci iubita?am inteles ca te simti mai bine.Ma bucur.Stii in zilele cand "varsam" de am zis ca nu mai pot...la tine m-am gandit...draga de tine rau trebuie sa iti fi fost si tie in prima perioada.Au trecut 4 luni deja?Vai ce trece timpulllllllllllll.
Na...acum abia astept sa ne spui si tu ce aduce barza pt Iustin...o surioara sau inca un partener de jucat fotbal?!?

Delia si eu vreau sa vin la tineeeeeeeeeeeeeeee,dar ne mine nu mai scapi.Jur ca acum mi-as face bagajele si as pleca undeva...oriunde...numai cald sa fie...sa nu mai vad ninsoare si sa nu ma dârdâi de frig.

Mik la tine cum e vremea?Nu te-ai saturat de frig?Copilasii ce fac?Observ ca mai tot timpul ii "alintzi" cu torturi si praji gustoase.

Mia...te apuci de WW?Sau ti si tu disociatul pe mese cu mucenici?

Mamamariana te simti mai bine?Sanatate multa iti doresc si tie.

Daria tu cum mai esti?Printesa ta ce näzbâtii mai face?
Cand te apuci din nou de WW...sau te-ai apucat deja si mi-a scapat mie?

Doina?Esti bine?Te-ai interesat de gradi pt Onitza sau acum esti linistita ca e mama cu ea?Golanul mic ce face?A inceput sa joace fotbal la mami in burtica?

Vai ca multe mai sunteti...bun venit sau revenit fetelor noi si spor la slabit si pupici si pt cele ce nu le-am pomenit.
Se vede ca mi-e mai bine...iar am scris in prostie

V-am pupacit si va doresc o zi buna.
Imi beau si eu "energizantul" si o tai la treaba.Sper sa nu ma rezolve iar la stomac,dar imi era tareee pofta

IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Neata!
Eu am fost aseara prin magazine si am vazut ca au aparut haine pt vara.Frumoase,frumoase,dar eu n-am incaput in nimic..Si nici azi nu o sa fac mare branza cu slabitul ,ca e ziua socrului si face soacra bunatati.Of!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

PS:Am ramas datoare cu ceva poze de la carnaval...nu prea am putut sa ii facem pt ca era bolnavioara si plangea ca vrea acasa...asa ca nu sunt reusite...dar am pus cateva sa le vedeti.
Si una cu mine de sambata...inainte sa plecam la un botez.

Am uitat sa pun link-ul :http://pg.photos.yahoo.com/ph/justasmallkiss/detail?.dir=/e2a1&.dnm=9be2re2.jpg&.src=ph

IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

'Neata!
Eu ma incadrez la categoria greacu 167cm si 86 Kg.
Greutatea tinta ar fi 75 de kg,dar daca va merge ok poate si mai putin de atat.
Masurile nu mi le-am luat pentru ca draguta de fimea a luat foarfeca si l-a facut bucatele,pesemne ca stia ea cevadar promit solemn ca merg azi si imi cumpar altul ca sa stiu exact cum sta treaba.

botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Am trimis acelasi mesaj de 2 ori.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ioana, ma bucur mult de tot ca ti-ai revenit. V-am admirat in poze, sunteti mortale!!! Doua frumuseti!
O astept si pe Crystina, sa aud ca totul e bine si la ea; apoi ma declar multumita pe ziua de azi.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna fetelor
Ioana, ... Arati tare bine... De-ar sta si parul meu asa frumos.
Diadaniela, cite un pic din fiecare, da? Lasa ca trece si ea ziua asta plina de ispite culinare...
Carolinah, . Te mai asteptam cind ai timp.
zfcristina, daca vrei te trec la concurs incepind de luna viitoare.
Eu ma pregatesc sufleteste...sotul pleaca diseara....
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

...de exemplu, eu inlocuiesc cartofii prajiti cu chipsuri!
Si shefa stie!

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput