Nou stil de viatza (89)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Liniste maaaare pe aici... Pustiu.... Unde sinteti fetelor? Tzuni, ia mina de pe chipsuri ca te vad!

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nseara;)
am terminat compozitia..dar urmeaza sa o scriu la computer....
azi am baut sucsantal....aproape un litru si la 640 seara am mancat niste mazare cu un strop de ulei si marar.
Nu e bine, stiu, astept niste bice.
ma duc sa va dce mai gasesc in targ de mancare:)

Pup la voi.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabina, ia de aici si astept si eu unul pe spinare ca am ajuns la sticla de Cola. Pun pariu ca fetele din tara se invirt pe linga oala cu mucenici, din cauza asta e asa de liniste pe la subiectul nostru.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

quote:
Originally posted by Delidana
Pun pariu ca fetele din tara se invirt pe linga oala cu mucenici, din cauza asta e asa de liniste pe la subiectul nostru.

M-ai prins! Eu nu numai ca ma invart, dar aproape am devorat-o! Azi am mancat disociat:
- dimineata : mucenici;
- pranz : mucenici;
- seara : mucenici.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Delidana ,poti sa-mi dai si mie cateva,ca am calcat rau pe bec.
Am fost la mama si m-a indopat cu sarmale si mucenici pana era sa fac poc.Cand am ajuns acasa sotu' cumparase pizza..Concluzia .

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Mai fetele , ce citesc io aici........sarmale , mucenici, cola...............bai dragelor vine primavara , e la usa , iar ne imbracam in sac.
Alooooooooo..........de maine scot io biciul,
pupici
P>S Io am fost cuminte

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

asa sigridutzo baga mobilizarea in fete trebuie sa va spun ca e jos palaria pentru fata asta-la raportul de luni ne sparge

delidana...o las pe luna viitoare cu concursul ca am cautat metrul ala de am ametit,am innebunit nu alta si n-am nici o sansa sa-l gasesc in casa asta.Cu puiul n-am inca voie sa ies din casa-si oricum n-as iesi ca vremea e infecta la noi.
Insa,in ianuarie,cam pe 25 stateam asa:
110-bust
90 talie
110 solduri
de atunci nu s-a mai schimbat mare lucru,adica aveam cu doua kile mai mult ca acum..daca se mai pune,daca nu,nu-i suparare.

eu saptamana asta am fost tare cuminte,acul cantarului s-a miscat serios in jos.

v-am pupat,pe maine!!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Fetelor va pupic! N-am reusit s-o fac de ziua femei asa ca o fac si eu de ziua barbatilor, nu?
Tzuni, Carmen, Cami v-astept pe-aici sa ma 'imbarcati' si-o taiem toate la mare si soare la Delidana si Mariana
Eu ce sa va zic joi am avut o zi foarte deosebita. Pe langa faptul c-am vazut spitalul, camera unde o sa nasc, rezerva unde o sa stau dupa am vazut si-o proaspata mamica (a se intelege la cateva momente dupa nastere).
Dar s-o iau cu inceputul. In primul rand ca pot merge si cu soata si cu mama cand o fi sa nasc, ceea ce mi s-a parut super , apoi daca primesc o rezerva privata ori mama ori soata pot sa stea cu mine peste noapte. Bebelina v-a sta cu mine in camera din primul moment si isi are patutul ei special si binenteles ca rezerva are baie privata, telefon, televizor pe langa toate aparaturile medicale standard. Ce sa va zic am fost foarte impresionata de ce-am vazut si de faptul ca pe langa faptul ca e curat era si foarte multa liniste. Barbata-meu chiar a intrebat-o pe asistenta care ne-a facut prezentarea de ce e asa liniste si ne-a spus ca dat fiind faptul ca un procentaj de 50-80% din femei nasc cu epidurala normal ca ele nu simt nici o durere. Si in primele zile micuti nu prea plang oricum. Si cum ne plimbam noi pe hol iaca pe-o usa deschisa vedem un bebel care era masurat de dr. si-n fundal o mamica care cu toata sfarseala care i se vedea pe fata era cu ochii pe micut mai rau ca un uliu pe prada. Tatal statea pe langa dr. fericit nevoie mare si el sa nu piarda nimic din ce i se facea micutului. Atunci binenteles ca primul meu instinct a fost s-o felicit pe proaspata mamica (de la distanta din hol) si va rog sa ma credeti ca i-a inflorit fata intr-un zambet superb. Parca nici palida nu mi se mai parea cand mi-a zambit si mi-a multumit pentru felicitari. Tatal era prea captivat de micutul care incepuse sa-si miste manutele ca sa mai perceapa ceva din ceea ce se intampla in jurul lui. M-a miscat pana la lacrimi faza asta. Abia astept sa vad cum va fi la mine.
Sigriduto, MamicoDulce sa stiti ca pe 17 Aprile ar fi marea intalnire dar stiti si voi cum e ca vin cand vor ei nu cand vrem noi.
Ieri am iesit si eu cu Mama mea la plimbareala asa ca fetele de ziua lor. Cand ne-a razbit foamea am cinat in oras si dupa ceva cumparaturi am ajuns acasa unde ne asteptau 2 buchete de flori superbe de la sotul meu. A fost o zi buna dar trebuie sa recunosc c-am ajuns asa de obosita ca nici n-am mai aprins PC-ul.
Azi am papat si eu mucenici ca fiecare si din cei moldovenesti copti dar si din cei cu zeama. Si tare buni au mai fost!
Fetelor doar ce-am auzit de "actorul nostru grabit ....care-a plecat, imediat ce piesa a luat sfarsit ...." Imi pare tare rau si nici nu-mi vine sa cred ca Laura Stoica nu mai e printre noi! Dumnezeu s-o odihneasca in pace! atat pe ea cat si pe bebelul si iubitul ei. Mare tragedie.
V-am pupat pe toate pe maine.

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by zisaCami

quote:
Originally posted by Delidana
Pun pariu ca fetele din tara se invirt pe linga oala cu mucenici, din cauza asta e asa de liniste pe la subiectul nostru.

M-ai prins! Eu nu numai ca ma invart, dar aproape am devorat-o! Azi am mancat disociat:
- dimineata : mucenici;
- pranz : mucenici;
- seara : mucenici.

Cami

Propun o noua dieta: "mucenicul de aur", cu care sa inlocuim "cartoful de aur". Se maninca doar mucenici si se bea vin. Ce ziceti? Iar daca mai reusim sa si slabim, cu atit mai bine!

Fetelor, gata cu porceala, luati exemplu de la Sigrid... Maaamaaa ce de porcusori o sa avem luni, o turma intreaga.
Eu nu consider sarmalele o abatere de la dieta in cazul in care se maninca doar din cind in cind, cu iaurt (nu cu smintina), in cantitati moderate (2-3) si eventual fara piine. Vreau cam multe, nu?
Zuzilici, se apropie marele eveniment cu pasi repezi... Ai emotii, nu-i asa?
Crystina si Ioana, sper ca sinteti bine.
Mamicadulce, facem cum vrei tu. Eu cred ca este important sa stii exact masuratorile ca sa ai o idee cit mai exacta cit anume ai slabit (in cm). Un kg sau 2, in plus sau in minus,influenteaza dimensiunile. Daca insa tu vrei sa fii pe lista luna asta, spune-mi si te voi trece. Alegerea e a ta.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Si eu am fost ft. trista aseara cand am aflat vestea despre Laura Stoica. Ca si mine, trebuia sa nasca in septembrie... Cu greu am adormit....asta e viatza, trebuie savurat fiecare moment.
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!

Zuzilici, ce frumos povestesti! Va fi o adevarata incantare sa citesc povestea nasterii Izabelei.
Pupici

Fetelor, mi-ati facut o pofta de mucenici....eu n-am apucat sa mananc.

Tzuni, ce fel de zi se anunta azi?

Crystina, Ioana, nu mai ziceti nimic?

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput