Nou stil de viatza (89)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Loviti fara mila si pentru ieri, dar si pentru azi (am inceput cu ciocolata si napolitane... si voi continua cu sfinti si 44 pahare .Intre timp merge din plin, mai ales dupa o noapte in care am dormit cam 3-4 ore.
Sigrid, superba floarea, multam.
Daca imi revin , mai vorbim.......

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Miag, sa stapanesti sanatoasa cantarul. Si la cat mai putine kile!

merci, dar cu mucenicii astia...mai bine il arunc la cos....

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !!!
Io am papat ieri de toate, doar ca de la supa mea de varza, Doamne buna a iesit si smantana, am vixitat toata seara stiti voi ce, deci dimineata nici o schimbare ...
Miag - am slabit pana pe la 73 de kg cu WW, dar repet, inainte nu tinusesm nici o dieta, dupa care am slabit 3 cu cartofu` de aur. Deci nici un secret in faptul ca la inceput slabesti bine, dup`aia ... vai si`amar pe capu` meu.

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

mai fetelor, unul-doi mucenici sunt permisi (zic eu ), savurati-i cu constiinta impacata, dar nu sariti calul.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei
[
Miag - am slabit pana pe la 73 de kg cu WW, dar repet, inainte nu tinusesm nici o dieta, dupa care am slabit 3 cu cartofu` de aur. Deci nici un secret in faptul ca la inceput slabesti bine, dup`aia ... vai si`amar pe capu` meu.

merci..bai sa stiti ca bag si eu o barabula de aur..ca tot e post...uite de azi incep..dar se pun mucenicii??????

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

quote:
Originally posted by Tzuni
mephala, in drum spre Delidana, ne oprim s-a luam si pe Zuzilici? Si inca ceva: langa Iustin si Isabella incape si Lola ?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mai am loc si eu pe langa voi? Il iau si pe Tony, care este innebunit dupa soare ... nu de alta, dar sa-i tina de urat Lola!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Delidano, mama, pregateste-te ca ne incolonam si venim spre tine! Cu copii, catel si pucel, care cu coase, care cu topoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Tzuni, si eu cu voi la Delidana.Da eu ma grabesc si plec cu .

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Ati vazut ca delidana nu mai scrie? S-o fi speriat, saraca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Buna fetelor!
Ma primiti si pe mine?
Am si eu de gand sa-mi schim total stilul de viata si am inceput prin a renunta la paine(din cand in cand mananc cate 3-4 felii de dieta)am inceput sa mananc f.f. putin , mi-am cumparat o bicicleta eliptica ,am inceput sa fac miscare cate 20-25 min pe zi si mi-am cumparat Supliform gel.
Poate cu ajutorul si sustinerea voastra sa ajung cat de cay la o greutate normala sau de ce nu ideala
Ce spuneti,imi dati vreo sansa?

botez
copiii mei iubiti

Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput