Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 9
b_irina_c spune:
Alina poate ii ies dintii. La primul si Vladut a scartait in somn si nu am stiut de ce pana a doua zi pe seara cand am simtit dintele.
Dana ma bucur ca e mai bine Cezara Andra Roxana. Nu ma pricep intr-ale rinichilor, dar dupa ce scapa de nisip poate nu vor mai fi probleme deloc. Tinem pumnii sa fie totul bine.
Ina eu nu i-am cautat mult in coarne pana acum, dar am sanse mari de acum incolo
. Aseara cu greu m-am abtinut sa nu-l adorm in brate, desi copilul doarme singurel in patut.
Eu o tulesc acasa... O sa adaug pe lista disera daca se mai inscrie cineva. Poate intre timp stabiliti la care "mama" sa mergem
.
Pupici si o dupa-amiaza linistita.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Hildegard spune:
LA MULTI ANI SI SARBATORITILOR Ana-Alexandra, Stefania, Matei Alexandru si gemenilor Mihai si Cristian

.
SA FIE SANATOSI SI CUMINTI
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122
codruta_grg spune:
Ina, am receptionat mesajul
iti scriu eu unul, dar acum iti spun ca este la chicco cu 4.700.000 lei.
Eu inca n-am apucat sa citesc din urma. Am vazut ca a revenit Ioana.
Eu zunt zombi, Petra se trezeste de n ori pe noaspte.
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
Simo74 spune:
Ina - sigura ca ne vedem, de abia astept. Poate ne-om fi zarit noi pe holurile institutiei
. Sa stii ca eu pozele cu pisicuta cea draguta le vazusem inainte, de la nasica. De, am pile!
Va anunt oficial ca astazi am inceput si noi diversificarea!!! 

O sa am si eu ce discuta mai mult cu voi. A papat 2 lingurite morcov si 30 ml de supita.
Ioana bine ai revenit! Bafta multa in continuare cu olandezii.
Anya20 Sara si cu mama ei ce mai fac?...ca intreaba Luca
(el de Sara si eu de mama)
Simona8004 spune:
Dana imi pare tare rau sa aud de Cezara Andra Roxana ca nu e bine. Nu stiu daca e bine, dar la mine tatal meu a avut pietre la rinichi, acum nici nu stiu daca e asa de bine, dar cind vrea sa mearga la pishu cred ca ar fi bine sa pui apa calda spre f calda in cada si ea sa stea in apa aceea. Mama spunea ca vasele se dilata la caldura si sa faca in cada si eu ma gindeasc ca nu o va mai durea chiar asa de tare.
Saracuta, Multa sanatate.
Simona, mama lu Maia (22.09.2005)
Tonnia spune:
Ioana, bine ai venit acasa!
Simona8004, in fund cand a stat Maia? Eu n-am auzit de premergator la 5luni1/2 dar nici n-am vazut copil ca ea, asa ca habar nu am ce sa spun...
Irina, hilde, simodina, merci de raspunsurile legate de strambaturile de la masa. Irina, se stramba pana la sfarsit si are un marait continuu, iti suna cunoscut? Crezi ca nu-i place? Dar ar mai deschide gura? El deschidea gura si la antibiotic...
karmenutzo, cred ca faci misto cu masa mica de 170 dupa piure...
country girl spune:
quote:
Originally posted by codruta_grg
, am receptionat mesajuliti scriu eu unul, dar acum iti spun ca este la chicco cu 4.700.000 lei.
Eu inca n-am apucat sa citesc din urma. Am vazut ca a revenit Ioana.
Eu zunt zombi, Petra se trezeste de n ori pe noaspte.
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
![]()
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
Codru, sar'naaa. oricum as da-o iese mai ieftin la Cluj. Asa ca cred ca ne intoarcem din vacanta cu scaun cumparat in Romania

Tinem legatura sa facem schimb de informatii si produse
Ilinca (10 septembrie 2005)
dana_lucia spune:
Buna tuturor, intram si noi sa va salutam si sa va "raportam" ca suntem in continuare foarte bine si fara nici cea mai mica problema. Cred ca sunt cam plictisitoare deja vestile noastre dar asta e doar de f. bine ceea ce va dorim din suflet si voua si beblinilor vostri.
Am vazut ca s-a scris despre vremea din Olanda, si va scriu si eu citeva date pentru a avea o idee cit mai completa. Astazi aici (in Alkmaar, vreo 30 km de Amsterdam) sunt 8 grade plus si e soare, la Bucuresti am vazut pe net ca sunt doar 2 grade plus. Iernile in Olanda sunt muult mai calduroase ca in Romania, rar sunt temperaturi negative, e drept ca toamna si primavara ploua relativ mult dar iunie, iulie, august sunt totusi luni de vara si aici cind temperaturile ajung la 30 sau mai mult de grade (cu unele exceptii evident). Asa ca eu zic sa nu te sperii de vreme Ioana si subscriu la ce ti-a scris Ina, discuta pachetul salarial inclusiv cu cresa pentru Miruna daca va decideti sa plecati. In rest multa bafta si iti tinem pumnii sa fie cum vreti voi!
Ieri am avut o programare la nutritionist pentru Alberto ca am vrut sa fiu informata cit mai mult din acest punct de vedere caci asa cum v-am scris Alberto a luat in ultima luna 1,470 kg; mi s-a spus ca e totul OK cu el ca maninca mult dar ce maninca e foarte OK si ca sa nu imi fac probleme deloc, e foarte sanatos dar mincacios. Mi-a mai spus ca e bine ca la aceasta virsta bebeii sa manince zilnic piure de fructe si piure de legume si sa bea suculet de fructe si legume iar carnita e bine o data la doua zile sau alternativ cu peste si evident cam 3-4 mese de laptic pe zi. Cam asta era si ceea ce Alberto maninca deci am fost in deplina concordanta cu nutritionistul.
Va dorim o zi buna in continuare si va salutam cu drag din
,
Dana Lucia si
Alberto
country girl spune:
Simo, ne-am vazut noi in biroul "demiurgului" chiar inainte sa plec (nu, nu cu demisia in mana
ci cu alte hartzoage) Io-s una mica si-a draqului!
(Rasa a draqului atestata si de nashica, daca mai are nevoie
)
Ioana, plusez si-ti spun ca daca as fi avut de ales, preferam sa traiesc in Olanda nu in Belgia. Dar pentru ca la noi aici vine banu gros.... ne multumim sa vizitam Olanda in fiecare WE insorit
Tonnia, desi poate parea un subiect sensibil, fiindca nu-s 2 copilasi la fel, eu cred ca nu glumea Karmenutza. La unii mai mancaciosi 170 ml lapte dupa piureul de fructe sau legume e ca apa dupa masa pentru noi. Ilinca pe langa mesele solide de peste zi, baga si lapte la greu, pe care insa i-l dau cu putin mai diluat decat concentratia indicata de producator pe cutie. (adica de ex. in loc de 8 masuri la 240 ml apa pun doar 7)
Ilinca (10 septembrie 2005)
futuremother spune:
buna ! suntem cami (mama) si raisa (bb). avem aproape 5 luni si ne pregatim de diversificare. ne dati niste sfaturi ?
Camelia Moisescu-Vida