Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (65)
Raspunsuri - Pagina 10
karmenutza spune:
Tonnia, ea de obicei papa 240 ml odata. Deci 170 dupa piure este mai putin, oricum. Sau poate i-am dat eu putin piure, nu stiu. 1 mar intreg + 20 ml suc morcov + 1 1/2 lingurita de cereale. Asta era piureul. Poate alti copii mananca din 2 mere si atunci nu mai vor lapte.
Catalina
valen spune:
Buna fetelor!Noi suntem in vizita la Anya si am intrat putin sa va citesc si sa va salut. Simo74 iti multumim ca ai intrebat de noi; in momentul asta fetele noastre se joaca si chiuie de mama focului; Sarah are o albinutza cu aripi lucioase pe care Anya si-o indeasa in gura cum poate mai bine; In ultimele zile Sarah a fost cam maraita si cred ca-i dau dintisorii. Il pupam pe Luca (si pe mamica lui, de asemenea
)Poate reusim si noi sa venim la Baby expo.Gabriela si Sarah-Marie, 30.09.2005 Pozele noastre
Tonnia spune:
Da, da, stiu ca nu glumea, eu am glumit! Nu e subiect sensibil in sensul ca intre timp m-am calmat si imi dau seama ca nu seamana intre ei. Daca infectia aia nu a recidivat o sa trag concluzia ca asa e el, daca e altfel, o sa-l tratez si tot asa...
karmenutza spune:
Catalina e mancacioasa dar nu e grasa. Mai degraba e subtirica. Are la 5 luni 7170 g. A luat de la 4 la 5 luni 710 grame. Lungime, nu stiu ca nu am mai masurat-o de mult. Si are si ea perioade proaste, cand nu depaseste 700 ml/zi. Dar nu o fortez. Si o tine asa cam 4, 5 zile. Dupa aia iar isi revine la peste 800 ml.
Catalina
Dana_ch spune:
Simona8004 mersi ptr.sfat o sal punem in practica,nasol si cu tatal tau ,ca la barbati este mai greu de eliminat piatrasi si mai dureros.
plange pustiu pa pa pa
Poze cu Lucas
Ioana75 spune:
Am patit si eu ca voi, scriu ce scriu, si apoi apas pe "x" si inchid fereastra
. M-am trezit la 4 juma' azi, asa ca e scuzabil, dar sper sa nu mi se intimple des.
De cind am venit stau si citesc forumul (soacra a adormit fata, a hranit fata, etc). Iar a fost scandal la mamicile de dupa noi
. Eu militez pentru pace
, dar daca e un scandal ceva, trebuie sa stiu ce si cum
. O sa termin si capitolele noastre de citit imediat.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
mysweetest spune:
Multumim pentru aprecieri,
Irina si Alexandru se balangane dar se tine bine de marginea patutului .
Liamia ti-am admirat baiatul ..sa stii ca seamana intre ei.
Marinela asteptam pozele promise.
Bine ai revenit Ioana printre noi!
Alexandru astazi nu prea a papat cine stie ce ..doar piureul cu carnita l-am papat pe tot(200 ml) ..in rest cate 20-30 ml si am incercat toata ziua sa ii dau de mancare.
De 2 nopti insa nu se mai trezeste dupa ora 12 noaptea decat pe la 5-6 ..si asta ma bucura...si doarme pana pe la 9
.
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
mysweetest spune:
Dana mi-ai facut pofta cu gogosile
.
LiaMia si Alexandru sta cocosat si ghemuit ca litera C in scaunel si din acest motiv nu pot sa ii dau de mancare inca in scaunel ci in patut si in pozitia culcat.
Daca il asez in fundulet se apleaca in fata pana ajunge pe burtica si apoi pedaleaza cu picioarele dorind sa plece dar nimic..e prea greu fundul.
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
jadi spune:
Ia ca ma bag si eu in seama!
1. Ina - alias Country girl: indiferent de zi si ora
2. Bianca - alias BiuMil: vineri dupa 4, sambata orice ora
3. Vera - alias Godzila
4. Deniss - alias Jadi
5. Alina - alias Anya20: vineri- orice ora
6. Simona - alias Kid
7. Irina - alias b_irina_c: sambata- orice ora
8. Cristina - alias CGE: sambata- orice ora
9. Mihaela - alias Miflore: vineri ora 17 sau sambata
10.Nadina - alias Simodina
11.Simona - alias Simo74: sambata
12.Maddy - alias maddy77: sambata
13.Carmen - alias karmenutza: sambata
14.Raluca - alias RalucaCostiurin ca altfel o mananc de vie!
Deni &
Vlad 28 sept 2005