Covorul rosu la Oscar
...sau cum s-au prezentat frumoasele Hollywoodului la cea mai importanta si vizionata gala a anului. Anul acesta am avut un motiv in plus sa ma uit pt. ca imi caut un model de rochie, nu stiu cat se poate copia din ce am vazut, dar am studiat in orice caz toaletele, coafurile si bijuteriile cu mare atentie.
Precis le-ati vazut si voi, dar va dau cateva link-uri, cu aprecierile mele![]()
Superbe
-Nicole
Keira
JLo
Jessica Alba
Uma
Categoria "hmm"
-Naomi Watts
Reese
Charlize
Desigur, mi-au placut mult mai multe actrite, puteti vedea pe yahoo o multime de poze(mai ales daca dati click pe "red carpet"); cel mai bine s-au vazut insa rochiile la tv, am observat ca in fotografii rochiile negre nu arata asa bine ca pe ecran, ma refer la Jennifer Aniston,Felicity Huffman si premiata Rachel Weiz(f. draguta
) .
Voua ce v-a placut in mod deosebit sau ce v-a displacut?
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
Raspunsuri
Veve spune:
Asear-am umblat brambura si-am uitat complet de Oscar,da' m-am "documentat" pe net dupa.Nu prea fu nici o rochie sa-mi taie rasuflarea din pacate,da' am remarcat cateva dragute.Cel mai mult mi-a placut Uma Thurman;nu stiu de ce...pur si simplu pica bine de tot pe ea.Ar mai fi Jessica Alba,www.oscar.com/oscarnight/redcarpet/2853.html" target="_blank">Lisa Rinna,www.eonline.com/Features/Awards/Oscars2006/FashionPolice/index10.html" target="_blank">Hilary Swank(clasica si draguta-pacat ccca inca nu-i pica buricu'
),www.oscar.com/oscarnight/redcarpet/2960.html" target="_blank">Carolina Kurkova si Samntha Harris.
Din categoria "se putea mai mult":Nicole Kidman(draguta dar cam stearsa),www.oscar.com/oscarnight/redcarpet/2921.html" target="_blank">JLo(hmmmmm,putin diareica
) si Keira Knightley(frumusica,da' cam varza).
Si nu in ultimul rand,"reginele balului":www.oscar.com/oscarnight/redcarpet/2945.html" target="_blank">Helena Bonham(imi vine sa sar sa-i prinz rochia sa nu chice...sa nu mai zic de freza si pantofi...crem...framoooosi) si
pam-pam-pam-paaaaam:momba roz Dolly Parton
Aaaa,n-am vazut pe nicaieri in intregime rochita Salmei Hayek;partea de sus arata promitatoare.Pe Charlize n-o mai pomenesc;avand in vedere ca-i cam la prima abatere o iertam![]()
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
daniela_b spune:
Mie mi-a placut cea a Umei Thurman ( un echilibru perfect cu purtatoarea) si cea a Keirei Knightley ( frumos executata, frumoase detalii de croiala, culoare superba).
La capitolul rochii din care nu stii ce sa intelegi o pun pe cea a actritei Felicty Huffman care mai pacatuieste si prin faptul ca modelul ii taie formele si nu lucreaza in avantajul ei.
Alta rochie aleasa prost este si cea Michellei Williams care desi a ales o culoare aparte care nu sta bine oricui (insa ei i se potriveste) ma face sa cred ca in oglinda ei nu se vede partea de la solduri altfel ar fi ocolit acele fronseuri care n-au facut decit sa-i sublinieze soldurile drepte, fara forme.
Ea ar fi trebuit sa poarte incretituri fine in talie si nu Jeniffer Lopez care are deja "aripioare" de la natura, nu era necesar sa ne scoata ochii cu ele.
In privinta divortatei Jennifer Aniston, desi rochia era dragutza eu as fi ales o rochie pe care sa scrie " Brad Pitt? Who's Brad Pitt?" si nu "I'm still mourning, look at my dress". De altfel intreaga ei atitudine era foarte trista.
Ma gindesc ce-o fi fost in capul Charlizei Theron cind a plecat de acasa cu "chestia" aceea ( Christmas present, cum i-a spus cineva) pe umar. Daca te uiti cu atentie, rochia ( fara mingea de pe umar)este impecabil realizata si bine aleasa nunanta de negru (-sandalele sint superbe!, spre deosebire de nuanta rochiei Rachelei Weisz care ar fi fost atit de frumoasa si fina daca negrul era mai intens ( asa...pare o rochie cam veche).
Alta greseala mi s-a parut cea a proapetei mamici Jennifer Garner care nu s-a orientat bine, cusatura de sub sini e prea strinsa si ii uriteste forma sinilor. Pacat, rochia nu era rea...
In schimb Lisa Rinna si-a ales ceva mult mai potrivit. Rochia ei ar fi putut fi una dintre cele mai frumoase daca nu ar fi avut breteaua aceea paralela care le leaga pe celelalte si care ii "strica" frumusete de decolteu.
Un regres pentru Queen Latifah ( rochia ei mi-a adus aminte de cele de la Casa de moda Venus in anii '80)
Daca imi mai aduc aminte...mai scriu.
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
Eftimie C. spune:
Nu am prea multe de comnentat.Mi se pare ca Daniela a spus cam totul.Oricum, se pare ca nu avem o castigatoare detasata la capitolul vedete bine imbracate.
Mi-a placut George Clooney, stralucea....
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Oana spune:
Din ce am vazut mi-a placut cum au fost imbracate Nicole Kidman si Helena Bonham Carter.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
Ticker_Paul
Elise spune:
Mi mi-a placut rochia asta (chiar daca a fost acum tspe ani):
http://oscars.movies.yahoo.com/photos/photo.html;_ylt=ApOgPyInwnuTKIhhzMHOG_52VLcF?gid=40&pos=33
de ce nu vad eu o rochita ca asta... im magazine... mmmmmm.... 
Elise
april spune:
jessica Alba mi se pare ca e cea mai avantajata de rochie. Ii vine ca turnata. Sunt rochii si rochii. Pacat ca nu-si aleg rochii care sa le acopere defectele si sa le scoata in evidenta partile "bune".
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
daniela_b spune:
Elise, daca mai ai rabdare inca vreo doi ani pina reusesc eu sa devin "buna" in ce mi-am propus, ma ofer sa-ti fac eu o rochie ca aceea ( sau poate si mai frumoasa...) personalizata, gratuit.
Va trebui doar sa spui cine ti-a facut-o atunci cind vei fi admirata.![]()
Elise spune:
Daniela, astept si 4, ca ricum n-o gaesc intre timp!!
Dar daca devin burtiocasa
tocmai atunci ?!
Ce ne facem?!![]()
Elise
Raluca spune:
Dar de Madona ce ziceti?.....bleahh
Mi-a placut si Heidi Klum- clasica dar parca turnata pe ea.
Raluca mama Ilincai de 4 ani
daniela_b spune:
Pe Madonna nu am vazut-o niciodata cu vreo tinuta stilata 100%. Nu este punctul eu forte. Insa este un trend setter icon in diverse tinute de scena.
Dragutza rochia pe care a purtat-o Heidi Klum.
M-am uitat pe link-ul acela de pe yahoo si am descoperit in josul paginii o sectiune cu "do"'s and "don't"'s si m-am intrebat de ce unii dintre cei care participa la gala nu se inspira din asemenea imagini comentate, in anii din urma.
Daca ar fi trebuit sa merg la asa un eveniment cu siguranta as fi ocolit tendinte, modele, culori si accesorii puse la zid in anii precendenti.
off topic: Elise, nu-ti fa probleme, situatia e sub control si-n plus ar fi o provocare sa fac o rochie superba pentru o femeie insarcinata ( care pentru mine inseamna superba)
Tu ocupa-te de "insarcinare" eu ma ocup de rochie![]()