Covorul rosu la Oscar
Raspunsuri - Pagina 4
Kehleyr spune:
Favorita mea ever este fix aia de care zice Veve a lui Halle Berry. Si eu ma gandeam sa o dau ca exemplu. Am vrut sa mi-o fac si eu cand am fost nasa, dar credeti ca se baga cineva la asa croiala???
Mie Uma Thurman nu mi-a placut deloc. Mi s-a parutca arata ca un cadavru datorita machiajului
.
Keira iarasi nu mi-a placut, mi se pare ca suvitele acelea blonde sunt mult prea nepotrivite cu ea. Are in general un aspect dezordonat. Rochia a fost OK, dar cred ca trebuia purtata de cineva mai cu clasa. Keira vrea sa para mai batrana decat este si e pacat.
Bine, eu sunt cu stilurile mai clasice, asa ca de exemplu mi-a placut mult si Ziyi Zhang.
Veve spune:
Rochita Monicai de la Cannes apare www.monicadean.info/page.php?id=3&menu=3" target="_blank">aici in prima galerie (cea verzulie).Draguta!Si cea de la Oscar pare frumoasa si mi se pare o chestie super din partea ei sa aleaga un creator roman.Patriotismu-nvinge snobismu'
!Dealtfel Monica mi se pare o tipa cu clasa.![]()
Kehleyr,nici io nu-s fan Uma;m-am referit numai la rochie si cum pica pe corpul ei,nu la tinuta in ansamblu.
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
vikinga spune:
O poza cu Monica la Oscar http://www.expres.ro/article.php?artid=252628Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
lilanda spune:
Pe linga "minunatele" tinute -deja intens mediatizate - ale lui Dolly Parton si Helena Bonham Carter, bagati - va rog frumos - ochiu' acilea si nu ratati vizionarea (in josul paginii) a tinutelor de Oscar, mai putin mediatizate, dar la fel de lipsite de stil ca cele ale mai sus amintitelor. Este vorba despre: Paris Hilton (care cre c-o jumulit paunu luna trecuta), Madonna, Sharon Stone si ...Pamela Anderson 
Si mie mi se pare machiajul Umei Thurman, mult prea smoked, iar coafura destul de naravasa pentru tinuta (frumoasa) cu care s-a afisat la Oscar!!
Preferata mea este, anul asta, www.oscar.com/oscarnight/redcarpet/2925.html" target="_blank">Jennifer Garner!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
anamariame spune:
Mie nu mi-a placut nici o rochie in mod deosebit. Aproape toate mi se par caraghioase (Charlize Theron e pe primul loc din punctul asta de vedere, desi ca actrita o apreciez).Parere pur personala.Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.
Veve spune:
Lilut,si mie-mi place teoretic rochita lui Jeniffer.Practic insa mi se paru ceva cam imprastiat pe-acolo,if you know what I mean...![]()
De alea de jos nici n-are rost sa comentez;cele mai babute-asa au ca motivatie varsta...deh,mai incearca si ele!Pamela are-o scuza
care-i lipseste lu' Paris,regina prostului gust desavarsit;ma consolez ca macar nu i se vazura chilotei-n....cum am zarit-o la un alt eveniment de gen.Iar Lindsay aia....wtf is Lindsay?
lena spune:
veve ca bine zici
frate ce mai o "afiseaza" astia pe lindsay asta, juca si ea in neste filme cretinutze dupa parerea mea si gata...asa mai acatarii ca actrite tinerele mi se par Scarlett Johansson sau Kirsten Dunst si chiar Keira Knightley.
De la Parisa oare la ce sa ne asteptam cand pe ea vesnic o doare neuronul sau e gripat
Cat despre smoked make-up...ia uitati-vawww.imdb.com/features/rto/2006/gallery/oscar06-lunch/26?seq=37" target="_blank">aici ce bine se potriveste la Keira, aici era in tinuta de dupa ceremonie, tocmai fiindca are ochii inchisi la culoare si alt ten
oricum imi place ea, e finutza.
t-rex
Veve spune:
Apropo de smoky eye:
http://beauty.about.com/od/allaboutyoureyes/ht/smokeyes.htm
(cu care mie de ex mi se pare c-arat ca o cocota rasuflata
)