Covorul rosu la Oscar

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

frumos subiectul,tot admir rochii de o juma' de ora
insa pe angelina n-am vazut.o pe nicaieri,nici pe catherine,nici pe ...cum o cheama??...aaaa...zelwegger.

nici eu n-am vazut specatcolul,dar din poze imi plac nicole,jlo,uma,keira,salma .si ar mai fi ..
charlize a fost...interesanta,dar mi se pare o rochie luata direct de pe podiumul de prezentare,unde sunt niste chestii foarte abstracte cateodata A riscat sa o poarte,e cam controversata.Fara smocul ala pe umar ar fi fost dementiala.
Cand a castigat oscarul mi s-a parut de vis,in rochia aia crem...atat de frumoasa!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Daniela, am ras citindu-ti patania cu rochia, desi imi imaginez cum te-ai simtit atunci.

La mine nu se deschid pozele de pe oscar.com si nu am putut sa o admir pe carolina kurkova, dar cautand-o pe alt site am dat de aprecieri cu privire la www.timeforaol.com/oscars/2006/photos/instyle/0,25441,1168015,00.html" target="_blank">machiaj, www.timeforaol.com/oscars/2006/photos/instyle/0,25441,1169996,00.html" target="_blank">bijuterii si peste www.timeforaol.com/oscars/2006/photos/instyle/0,25441,1168016_10,00.html" target="_blank">Salma Hayek intreaga.

www.timeforaol.com/oscars/2006/photos/instyle/0,25441,1168016_11,00.html" target="_blank">Rochia albastra a Jadei

www.timeforaol.com/oscars/2006/photos/instyle/0,25441,1168016_14,00.html" target="_blank">Prima crinolina cu buzunare pe care am vazut-o(fata asta a venit la brat cu Keanu)

Tocmai am citit ca Reese W. a devenit cea mai bine platita actrita de la Hollywood-29mil.$/film!

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

Si eu imi caut rochie..........
mie mi-au placut: Salma Hayek, Michelle Williams (pe bune, chair mi-a placut foarte mult), Uma Thurman, Jennifer Garner & Heidi Klum.
Asa si asa mi s-au parut: Reese Witherspoon - nu s-a complicat, dupa patania cu cealalta rochie..., Rachel Weisz & Naomi Wats
In schimb, rochia lui Charlize Theron mie mi s-a parut oribila , de J.Lo. nu prea mi-a placut, nici Jennifer Aniston, Keira Knightley mi s-a parut prea incarcata si m-a enervat ca nu statea dreapta, avea o pozitie tare aiurea , Felicity Hufman mi se pare ca nu avea bustul potrivit petru rochia aceea & Nicole Kidman era ingrozitor de slaba...
gata ca incep sa vorbesc prostii!!!!!!

p.s.Daniela_B, eram asa bucuroasa pt. tine la inceputul povestirii tale, iar la sfarsit imi venea sa ii zic ccc cateva stilistei tale

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Stie cineva, cumva, ceva ...
despre Monica Birladeanu (Dean) si rochia ei rosie semnata de Razvan Ciobanu cu care a declarat ca i-a dat pe spate pe toti cei prezenti la Oscar?

Am cautat cu diverse motoare de cautare dar nu am gasit nimic, cit despre Monica nu am gasit mare lucru nici macar pe la americani, un interviu in playboy si cam atit, nici macar pe site-ul oficial al serialului Lost nu am gasit o mentiune despre ea dar cine stie...poate n-am avut eu suficienta rabdare.
As fi curioasa sa-i vad rochia de la Oscar si o imagine cu ea "pe covorul rosu"...

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.monicadean.info/page.php?id=3&menu=3" target="_blank">Aici e un site al Monicai,unde-s postate si foto de la evenimente de acest gen;din pacate Oscarul inca nu apare.Poate-poate in curand..

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by daniela_b

...Monica Birladeanu (Dean) si rochia ei rosie...

Cica n-a ales-o p'aia www.hotnews.ro/articol_44332-Prima-rochie-romaneasca-purtata-la-Gala-Premiilor-Oscar.htm" target="_blank">rosie...

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Topul meu:
Keira Knightley, cea mai bine imbracata debutanta.
Uma Thurman, cea mai bine imbracata veterana. Dupa ce a trecut prin cea mai furcile criticilor intr-unul din anii trecuti mi se pare un come back spectaculos.
Cel mai prezentabil cuplu - Michelle Williams / Heath Ledger
Cel mai prezentabil barbat - George Clooney
Charlize Theron este in ipostaza Umei de acum cativa ani. Rochia asta o s-o urmareasca pentru ca a indraznit. Mie nu mi-a placut, deci ii acord titlul negativ.
In schimb mi-au placut cum s-au prezentat alti veterani, Jamie Foxx si Hilary Swank. Se vede ca au capatat experienta.
mi-au mai placut/displacut si altii dar ma opresc aici ca de-aia e top, ca doar unii sa castige

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Daniela, ciudat finalul povestii tale.Silvia, a ramas negatuita?Eu imi luam amica de mana si ma duceam direct la ea .
Teodora, Sandra Bullock a venit la brat cu Keanu, ca eu am pierdut faza?

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

rochia monicai e in evz de azi
super cool

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Da Carmen, Sandra si Keanu au venit impreuna ca prieteni, nu ca iubiti, ceea ce le mai lasa o sansa fanelor lui Keanu.
Am auzit zilele trecute un comentariu la radio despre Monica Barladeanu, era ironizata pt. ca in presa noastra s-a facut mare tam-tam de aparitia ei la Oscar, in schimb fotografia ei nu aparea pe nici un site. Rochia din EvZilei e cea pe care am vazut-o in link-ul dat de Pegasis, pare alba,desi in text se spune ca e lila.
Nu am timp sa caut poza cu Monica la Cannes anul trecut, a purtat tot o rochie Ciobanu, arata f. bine si in aceea.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput