Covorul rosu la Oscar
Raspunsuri - Pagina 2
Teodora D. spune:
Daniela, imi amintesc de pasiunea ta pt. design si profit de ocazie sa te intreb ceva de rochia Keirei- e potrivit acel colier "incarcat" la rochia ei maiestuoasa si asimetrica in partea de sus?
In rest sunt de acord cu comentariile voastre, in majoritate, doar ca nu imi place deloc culoarea rochiei Michellei Williams si nu as recomanda-o unei blonde, poate unei brunete i-ar sta mai bine; apropo de brunete,culoarea favorita a Salmei Hayek pt.rochiile de seara vad ca ramane albastrul(iar JLo a incercat din nou verdele
; de asemenea, pe Catherine Zeta Jones nu mi-o amintesc la Oscaruri decat in rochie rosie sau neagra).
La aparitii catastrofale eu il pun pe primul loc pe sotul Helenei Bonham, Tim Burton
!
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
daniela_b spune:
Teodora,
stii si tu cum e cu stilistii ( nu ca as fi si eu, nu sint inca, mai am de invatat
), multi dintre cei care or sa comenteze rochiile de la Oscar or sa se contrazica intre ei pentru ca fiecare stilist are viziunile lui. Mai ales cei consacrati care sint o adevarata spaima pentru staruri.
Aseara m-am uitat la stirile de pe Antena 1, despre subiect si imediat dupa aceea am vazut alte stiri cu comentarii contradictorii despre exact aceleasi rochii.
In privinta Keirei Knightley, am trecut cu vederea asimetria rochiei pentru ca era prea reusita si migaloasa croiala per ansamblu si am recunoscut stilul Verei Wang pe care de obicei o stiu ca fiind foarte atenta la detalii si-si alege bine acritele care sa-i poarte creatiile, functie si de forma corpului si "dotarii" nu numai a valorii nominalizarilor la Oscar. Asimetria si tehnicile de suprapunere discrete in acest caz a avut intentia de a distrage atentia privitorului de la pieptul foarte micutz al Keirei si a siluetei ei usor anorexica iar partea de jos i-a subliniat talia prin contrast.
Cit despre colier sint sigura ca s-a consultat cu un stilist care i-a recomandat un colier mai bogat pentru a echilibra tinuta in partea de sus, tinind cont de partea de jos si a acoperi o bucata mai mare de piele pentru a sublinia delicatea unui umar dezgolit, nu a unui intreg decolteu asimetric. Daca si-ar fi ales un colier mai saracacios sau mai simplu... si efectul ar fi fost mult mai saracacios. Daca alegea sa-si lase parul pe spate, atunci da, ar fi trebuit sa poarte un colier mult mai modest.
Insa Vera Wang mai greseste si ea, o sa vezi imediat:culoarea rochiei Michelei Williams imi place ca e o nuanta originala si greu de purtat. Am spus ca ei i se potriveste culoarea tinind cont de carnatie si culoarea pielii si in plus mi-a placut efectul rochie galbena, metal cu aspect invechit la git si buze rosii. Michelle are o culoare de piele care nu-i permite sa poarte culori obisnuite, clare. In schimb modelul o dezavantajeaza si o incarca inutil prin folosirea voalului plisat din jurul decoletului la un loc cu fronseurile din imediata apropiere. Si e o rochie tot Vera Wang! dar ceva imi spune ca Michelle si-a ales singura rochia, nu i-a fost recomandata direct. Oricum, aici nu am fost de acord cu Vera Wang, cred ca a avut o zi proasta cind a creat-o.
Desigur ca eu sint subiectiva si am prostul obicei de-a despica firul in patru.
. Si admit ca pot gresi, asa cum am spus mai am inca multe, foarte multe, incredibile de multe de invatat
.
In principiu, consider ca femeia trebuie sa poarte rochia si nu rochia trebuie sa poarte femeia.![]()
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
Teodora D. spune:
Daniela, multumesc pentru lamuriri!
Am incercat sa pun poze cu Lisa Rinna si cu o alta rochie care mi-a placut , a Jadei Picket-Smith, dar link-ul de pe yahoo nu permite sa dau poze individuale.
Am gasit in schimb un alt site in care se discuta cele mai bine imbracate si cele mai prost imbracate.
Nu ati scris nimic despre rochia premiatei Reese; mie mi se pare ca la inaltimea ei nu merg rochiile largi, imi pare ca arata ciudat; rochia ei a fost Dior daca-mi amintesc bine, dar nu m-a impresionat, desi a fost laudata pe un alt site, cred ca pe people.
Mie mi-a placut mult rochie Keirei, am o tafta visinie care ar arata bine cusuta asa, dar sunt constienta ca nici o croitoreasa nu ar fi in stare sa reproduca modelul, de aceea voi alege ceva mult mai simplu.![]()
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
lena spune:
mey ca sa ma bag si io in zeama
...deci JLO facu o mare greseala dupa ochiul meu, si anume daca baga un ruj rosu si taia un pic din coada de la rochie, hai sa zic ca mai mergea...Keira, este ok, dar daca mergea si ea un pic pe stilul purist, era mai bine, colierul ala de la gat zici ca e de 10 tone si atarna, eu la rochia ei, nu-mi puneam nik la gat sau cercei ci puneam un pic accentul pe par, daca e sa fie victorian sa aiba ceva clasa macar.
rochia lu'Latifah nu-s cine zicea ceva de casa de moda Venus da e buna rau poanta
mie sincer Nicole imi place in general, dar aici mi s-a parut lipsita de glamour, pai mai bine e imbracata in reclama la No5...iar Uma e singura mai de Doamne ajuta, atata tot ca stilul ala de make-up gothic fumuriu, o face sa arate spooky...
just my opinion.
lu Garner saraca care si-a revenit super, nu stiu de ce nimeni nu i-a zis sa puna o rochita ceva la care dansii sa nu atarne
iar Anistoana saraca zici ca i-a dat cineva de pomana rochita aia, cred ca a luat-o de la solduri, ca n-are nimikutza special pe ea.
reesutza e imbracata asa family-style de iesit la ocazii
cum tot zice ea ca "pretuieste traditia"...cam prea babesc pentru o tipa care n-are parca nici macar 30 de ani.
eeeeeh si ca sa va sochez si cred ca sunt singura de parte asta a baricadei, mie mi-a placut Charlize rau de tot, este extravaganta si mi s-a parut ca se potriveste si coafura si culoarea ochilor la verdele olive al ei.
dar stiti voi, de gustibus...![]()

t-rex
liris spune:
Ha!ha! se discuta despre rochii...
parerile mele, propriii si personale
mi-au placut: rochia tipei din Pride and Prejudice, rochia aceea mustar (deosebita)si-i venea bine desi e blonda, rochia lu' Uma Thurman (si-n anii trecuti a fost in top tipa), Nicole (preferata mea) a fost ok la rochie,cu parul asa simplu drept pe spate a aratat foarte tinara, pantofii ei insa nu sunt topul preferintelor mele, mi-a mai placut Garner's empire waist gown (ptr o proaspata mamica...ea oricum are o figura foarte dulce), interesanta rochia lu Charlize, complete unflattering rochia lu Felicity Huffman, Dolly Parton kitschoasa ca de obicei cu rozul ala bombon, Sandra Bullok so-so. JLo orice ar face nu are clasa dupa parerea mea.
desi nu mi-a placut Reese, antenele mi s-au ridicat cind am auzit un prezentator de pe cnn comentind "I loved Reese's gown" ... ptr ca am mare incredere in ochiul "neformat" al barbatilor carora le place sau nu le place ceva ... nu prea tin cont de amanuntele pe care femeile le vad ... gen aripioare, inaltime ... lor le place sau nu le place in asamblu.
daniela_b spune:
Cea mai frumoasa mi s-a parut Carolina Kurkova( si-a ales o rochie fina si simpla cu un rezultat general sofisticat- rochie + accesorii+coafura).
Bine de tot arata la fata Charlize Theron si s-ar spune ca-s la mijloc, rochia mi se pare superba dar daca ar fi fost mai mica forma aia de pe umar.
Iar pe Dolly Parton nu o pot lua in considerare pentru ca o banuiesc ca a facut misto' de eveniment, aia nu e rochie e un costum de scena pentru o diva drag-queen.
Ca o paranteza... ca femeile isi maresc sinii pina la masuri exceptionale as putea intelege dar de ce isi aleg niste implanturi sub forma de balon asta nu cred ca inteleg.
Reese Witherspoon nu are o rochie urita insa avind in vedere ca avea un pacat de ispasit trebuia sa se orienteze spre ceva mai clasic si care nu da gres, un model simplu dar consacrat. Caci stia ca toti ochii vor fi pe ea si se vor repezi ca hienele s-o sfisie.
Exact invers ar fi trebuit sa faca Jennifer, sa lase rochia aceea cam prafuita si sa opteze pentru un look usor mai "roz".
Mai tineti minte rochia aceea frumoasa a actritei Gwyneth Paltrow, atit de laudata, aceea roz trandafiriu din anul cind a luat Oscar? Ei, asa ceva i-ar fi trebuit fostei sotii a lui Brad Pitt. Ceva stralucitor si sexy, obraji imbujorati si parul prins a mindrie nu plete plingacioase ( oricit de frumos par ai avea..) pentru ca tinuta ei sa strige: hei! viata merge inainte...
Si mai am o critica de facut, bine a zis liris ca femeile cauta nod in papura ( asa ca va rog nu aruncati cu portocale...decit daca vedeti ca sint atenta sa le prind
).
Rochia Jessicai Alba este frumoasa, culoarea e frumoasa, Jessica e frumoasa, totul este excelent. Insa nu as fi purtat acea rochie in locul ei din cauza formei corsajului, are sinii nu foarte voluminosi si toracele usor mai dezvoltat iar rezultatul este ca sinii s-au apropiat prea tare intre ei si au devenit prea timizi, micsorindu-se.
Gata, promit ca nu mai circotesc!
Tocmai eu care gasesc feminitate si frumusete in orice creatura de gen.
adusca spune:
danielo, ma stii ca-s timidoasa si nu stiu sa ma exprim
, deasemeni is total habarnista in materie de moda, insa vroiam sa spun dimineata ca mie mi-a placut rochia lui Charlize Theron, minunata ar fi fost daca era mai mic acel "cadou de Craciun" cum l-a numit presa.
iar la rochia Jessicai Alba iti atrage privirea partea de jos, care e superba, insa cand ridici ochii ramai un pic dezamagita.
si votez si io rochia purtata de Uma Thurman, personal mi se pare cea mai reusita.
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
daniela_b spune:
adusco
, te stiu ca esti timidoasa
dar vad ca nu esti chiar habarnista, ai remarcat la fix treaba cu rochiile si daca vrei sa stii si eu sint habarnista in multe directii ( ba chiar si-n asta cu moda) dar ma straduiesc. Sper sa-mi iasa intr-o buna zi.
Cit privest-e iegzprimarile, nici cu iele nu-i probleme, ca cica ca pe oricare forum poti s-a te iegzprimi oricum, regulamentu-l nu permite sa fi luat i-n balon din pricina asta, important e sa cunosti literele, asa in mare... s-au sa fii simpatic, restu-l vine de la sine![]()
Hai ca ai fost nostima,
urca-te-n masina si treci incoa' sa-ti dau o inghetata de trandafiri!
Veve spune:
Daniela,exact aspectu' asta-mi atrase si mie atentia la rochita Jessicai.In ansamblu arata bine,partea de jos superba,insa bustu' era gatuit rau de tot.Ma rog,nu e vina rochiei...![]()
Anyway,ca tot vorbim de Oscaruri,favorita mea de pe red carpet ramane Halle Berry si memorabila ei rochita din 2002.Cre'ca fuse la mama omida-nainte de ceremonie,ca nici nu putea potrivi mai vine evenimentu' cu extraordinaru' tinutei.
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
daniela_b spune:
Veve
, da !...bine zis "gituita". 
off-topic, rochia Versace a Jessicai mi-a reamintit de prima mea rochie "haute-couture" aceea de la balul absolvirii liceului cind mi se parea ca sint o zina care merita cea mai frumoasa rochie de pe pamint.
In acel scop am contactat-o pe stilista orasului (foooooooarte cautata) care mi-a cerut 10.000 ( in 1988 erau trei salarii) de lei pe o tinuta "unicat". Mi-a luat toate masurile si in doua saptamini mi-a adus-o.
Era splendida, o rochie de matase naturala ca spuma, culoarea untului, desi avea citiva metri circumferinta in partea de jos ( era lucrata in bie') o puteai stringe in doua miini atit era de fina. In sus era simpla dar atractia principala erau bretelele subtiri cit un chibrit, era foarte sexy...Pe deasupra conform modei de atunci, venea o jacheta mulata pe talie din dantela lucrata manual, aurie-aurie cu un trandafir pe umar extraordinar de artistic realizat din materialul rochiei si festonat pe marginile petalelor cu fir auriu. Zau ca era un vis.
M-am imbracat cu ea si stilista a inceput sa-mi "toarne" ca-mi vine bine si ca eu sint deosebita. Am crezut-o. Apoi mi-a prezentat si niste sandale aduse din Israel cu barete subtiri si aurii (1500 lei) si m-a convins sa-i cumpar.
In seara in care am imbracat-o si m-am admirat in oglinda am realizat ca privind din profil imi turteste sinii si mi-i gituie
. Am crezut ca fac o criza. In trei ore eu plecam la bal si sinii mei aratau ca niste placinte poale-n-briu, privite de sus.
Am plecat asa cu ea, dar am avut tot timpul grija sa tin jacheta incheiata iar eu am fost ciufuta toata seara, nu s-au vazut bretelele, nu s-au vazut umerii mei de care eram mindra.
Dupa vreo jumatate de an, intimplator am aratat niste poze cuiva si am fost intrebata "Cine ti-a facut rochia? Silvia?" Eu zic "da, dar de unde stii?"
"A, pai am vazut-o imbracata cu ea la revelionul trecut, la restaurantul Select, toata lumea a admirat-o. Ti-a dat si sandalele?"
Cred ca nu e nevoie sa va spun ce-am simtit...
Atunci mi-am dat seama de ce nu mi se potrivea la bust. Dupa ce ca imi venea ca naiba, nici macar nu am imbracat-o eu prima.
Va rog sa ma scuzati ca v-am plictisit cu atita poveste, mai ales ca e off-topic. Asa ca va dau
, multumesc pentru rabdare!