Viata in Japonia (34)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Lia,necesitatea filtrelor o gasesc,insa spune-mi si mie(ca sa nu mai dau banii pe filtrele alea di pomana) cum faceai cu grasimea din hota?Te intreb pentru ca eu nu stiu foarte clar cum sta treaba...o singura persoana m-a 'avertizat' sa 'port' filtre.Si ca sa ei o decizie ai nevoie de cel putin doua variante
Pozele cu siguranta ca nu au nici un fel de legatura cu plictiseala.Pe acele le-am gasit mai explicite.Si uite aici unde se afla 'paradisul' si cateva impresii ale unui reporter care a trecut pe acolo : http://www.gluckman.com/IndoorBeach.html

poze febroarie

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan_jp spune:

quote:
Originally posted by Lia

unde se afla monumentu' din poze?

Kyushu http://web-japan.org/atlas/architecture/arc27.html
// Phoenix Seagaia Resort / Ocean Dome
Hamayama, Yamasaki-Cho, Miyazaki City, Miyazaki Prefecture 880-8545

devylla , la hota care o am parca nu am schimbat nici un filtru , il scoate nevasta-mea din cand in cand si il spala/degreseaza .Dar sigur e model mai vechi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Salutaree!!

Devylla, ai gasit solutia cu filtrele? Eu nu folosesc, dar la toate prietenele mele japoneze am vazut ca au de-alea care nu-s foarte scumpe...dar nici mare scofala nu fac...daca nu le schimbi mai des. Eu am tot amanat, dar cred ca va trebui sa iau masuri... ca nu se stie cat am frecat la curatenia de sarbatori. Cred ca la Duskin sau io stiu la ce alta firma sunt destul de scumpe... dar sunt groase de vreun centimetru jumate si ei zic ca nu trece nik... Ajunge in jur de 18-20 mii de yeni pe an... Stiu asta ca am facut contract.... dar l-am anulat ca s-a speriat barbat-miu cand i-am zis cat costa. Eram inca nestiutoare in de-ale preturilor... si a profitat de mine selzmanu' ala!!

Adina & Luka (4 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Dan merci de raspuns.

Yashi,eu am o prblema mare cu grasimea.NU O SUPORT!Ei si de aceea ma gandeam ca poate filtrere astea or mai stompa din grasime si bineinteles sa imi faca munca mai usoara.Acum nu stiu ce sa fac.Ma mai documentez sa vad daca merita.Cat despre Duskin...sunt scumpe(sor'mea le foloseste) insa nu stiu daca difera foarte mult de cele ieftine.In fine,oi vedea eu.

In alta ordine de idei...cine stie de vreun site unde pot gasi informatii referitoare la scolile de kanji(pt straini) din Japonia.Eu stau intr-un oras mai mic si vreau sa stiu care ar fi cea mai apropiata scoala.
Si,voi ce mai cititi?Cum si de unde?Imi lipsesc cartiile,ce as vrea sa mai citesc ceva seara.Am doar cateva carti pe care le-am tot reluat la citit.Am si un site cu o gama larga de carti care din pacate nu mai merge(si nu m-a dus capul sa downloadez atunci)...

boze

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Devylla de obicei scolile particulare care au cursuri seara (juku) au si cursuri de kanji. Eu stiu sigur de Kumon (intereseaza-te daca au reprezentanta la voi in oras) daca nu, ia si tu juku-rile la rand si vezi unde se poate. Insa sfatul meu e sa mergi in librarii si sa-ti iei caiete de kanji, de pe care invata copii cand intra la scoala, anul 1 de studiu, anul 2 si tot asa... Cat despre carti incearca sa cumperi de pe amazon.

rocsana si bebe maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Dane,multumesc pentru datele despre monument;),ma gandesc sa torn o vizita la monument prin mai,iunie,cand vom fi in Japonia.

Devilla,hota pe care o avem noi e Tostem-presupun,ca toata mobila de bucatarie e Tostem..(montata odata cu toata bucataria,cand am construit casa-acum 5 ani) si n-are nevoie de nici un filtru.Nu se aduna grasimea pe ea,o curat o data-de doua ori pe luna-cu buretele,apa si detergent de vase...se curata perfect,arata impecabil.Noi fumam(eu sunt in plin proces de lasat de fumat acum,dar am fumat bine de tot pana acum o saptamana) si se aduna nicotina si praf pe plasele alea de la hota(filtre de metal),nu grasime-fumam langa hota si o lasam sa functioneze non-stop;),pentru ca imi displacea mirosul de fum de tigara in casa si cand fumam...Soacra-mea si-a renovat bucataria acum cateva luni,si-a cumparat mobila(implicit hota) de la takara-tot asa,n-are nevoie de filtre de hartie...
Nici aici,in tara nu folosesc nici un fel de filtru aditional-am o hota bosch-arata ca noua si se curata foarte usor,obisnuiesc s-o curat ca si pe cea de acasa din japonia,o data-de doua ori pe luna si toate-s OK...

Mergi la inceput

Lia merci de raspuns,dupa cum zici tu, se murdaresc in aceeasi masura si cu si fara filtre.Probabil o sa incerc o luna fara filtru sa vedem cum o sa arate.Bafta cu fumatul...eu am reusit sa ma las...dupa multe chinuri.

Nshiro merci frumos de sfat.Am sa ma interesez.Asa am invatat hiragaa si katakana dupa caiete pentru clasele primare.Asa voi proceda si cu kanji...si mi-ai dat idee buna cu amazonul.Multumesc

boze

Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiko spune:

http://www.gyao.jp(TV-internet-filme,muzica,drame ect)
vizionare placuta

O duminica placuta
http://www.chugoku-sagasite.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buna japonici!
Nu am mai scris de mult,am fost ocupata cu sora mea si cumnatul,au fost aici pentru 3 saptmani.
Ce mai faceti? Sper ca sunteti cu totii bine.
Noi suntem OK,burtoiul creste si ii merge foarte bine,deocamdata nu stim ce este,nici nu cred ca vom afla prea curand,cei de la spitalul meu nu vor sa spuna
Am reusit in sfarsit sa ii multumesc pe cei de la permise cu actele mele,am dat prima data acum vreo 1 luna testul scris pe care din pacate l-am picat dar saptamana trecuta miercuri l-am luat cu 90 de puncte din 100 posibile
Asa ca sunt programata saptamana asta,joi la testul de condus pe care sigur il voi pica.
Ieri am exersat impreuna cu un instructor pe traseul unde va fi testul,e dificil,cel putin la inceput eram cu roata spate stanga numai pe trotuar in curbe.Sa nu mai zic de stradutele super inguste si curbele super stramte
Asa ca o sa mai am nevoie sa exersez putin,de asta sunt sigura ca joi o sa pic.
Dar pana la urma tot o sa reusesc.

Stefania 20 + si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

mamaluidavid, e vorba de scoala de soferi aici in japonia sau romania, de ce ? vreau sa stiu in ce limba ai dat testul....

multumesc.

........................
cit traiesti in viata, invata sa ierti, sa spui ca iubesti, ca vrei sa fii prieten, ca daca le spui dinaintea unui mormant, nu ma are nici un sens.

Mergi la inceput