Viata in Japonia (34)
Raspunsuri - Pagina 2
hanako2004 spune:
fetelor vi sa intamplat si voua sa nu dati de cei de la ambasada
romana din TOKYO???eu ma-m saturat la cate telefoane am dat pana acum
am sunat doua zile la rand si nu a raspuns nici baubauapoi ieri mi-au raspuns dupa multa insistenta insa eu ma saturasem sa sun la-m pus pe sotul meu ..au ridicat receptorul eu am zis de cateva ori alo alo apoi sotul meu a spus moshi moshi....si cel ce raspunse zise....CE MOSHI MOSHI MAIIII ????UNDE TE CREZI?
AICI NU STII CA este AMbasada romana??si apoi au inchis
am incercat sa mai sun si nu au mai raspuns ce pot face in cazul asta???unde pot face si eu o reclamatie in potriva lor??
desi sunt in japonia ei se cred in romania fumeaza si beau cafele nonstop
"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMYLI alinarea noastra poze
tokyotokyo spune:
Draga Hanako ai dreptate cei de la ambasada romana au un program foarte scurt.,dar ptr a vorbi cu consulul si ptr a pune intrebari ei au program Luni ,Miercuri si Vineri de la ora 14 pana la 15 ,e foarte greu sa i prinzi la telefon ,de aceea te sfatuiesc sa suni exact 14 00 Bafta
AYUMI spune:
Hanako,ai dreptate in legatura cu cei de la ambasada.
Nici eu anul trecut nu reusisem sa vorbesc cu consulul si am fost direct la ambasada sa vb.E strigator la cer ce se intampla in ambasada din Tokyo!
Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118
Dan_jp spune:
quote:
Originally posted by AYUMI
E strigator la cer ce se intampla in ambasada din Tokyo!
haha ... or fi si ei satuli de povestile ' fetelor ' noastre ....no comments .
Altfel , noul consul e chiar un tip echilibrat si cu mult bun simt . Incearca sa le trimiti un email daca nu gasesti raspuns la intrebarile tale .Pagina web a ambasadei contine acum mult mai multe amanunte legate de intrebari comune ....
Akuma spune:
quote:
haha ... or fi si ei satuli de povestile ' fetelor ' noastre ....no comments
cam dur dar on-topic..
stingerea din viata a Laurei Stoica m-a socat ma duc sa-mi fac o portie de harakiri...
........................
"Noi am uitat de mult a plange,
Am frant dureri, am spart nevoi.
Ne canta viata vie-n sange
Si cresc sperantele din noi".CP.
AYUMI spune:
A murit Laura Stoica???Nu pot sa cred!Saptamana trecuta am vazut-o la emisiunea lui Teo si era atat de fericita pt ca reusise sa ramana insarcinata.
Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118
hanako2004 spune:
dumezeu sa-o ierte si pe sotul ei pe ingeresul cel mic
"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMYLI alinarea noastra poze
devylla spune:
buna,
As avea nevoie de un sfat.Voi ce fel de filtru folositi pt hota si daca sunteti multumiti/e.
Am cumparat un filtru care nu m-a multumit deloc si mi-a umplut hota inauntru de abura.Folositi de la Daskin?Ce recomandati?
poze febroarie
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
devylla spune:
Da nare nimeni hota?
E pana se indura cineva sa imi zica ceva, ia uitati www.acidxp.evonet.ro/ocean/ce_construiesc_japonezi_de_plictiseala.htm" target="_blank"> aici , eu stiam de locul cu pricina insa nu il vazusem in boze.Cum vi se pare?
poze febroarie
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
Lia spune:
quote:
Originally posted by devylla
Da nare nimeni hota?
E pana se indura cineva sa imi zica ceva, ia uitati www.acidxp.evonet.ro/ocean/ce_construiesc_japonezi_de_plictiseala.htm" target="_blank"> aici , eu stiam de locul cu pricina insa nu il vazusem in boze.Cum vi se pare?
poze febroarie
Sabina
Mai au cate unii hota,da' poate n-au nevoie de nici un fel de filtru la hotele alea si prin urmare nu-ti pot raspunde din lipsa de necesitate si implicit experienta cu filtrele pentru hote in japonia:P.
unde se afla monumentu' din poze?(interesant,da sigur n-are legatura cu plictiseala,cum neinspirat povestesc cei care au postat pozele pe net).