Lista pentru menajera?
Raspunsuri - Pagina 2
CristinaT spune:
Multumesc, crezi ca e libera de pasti. Am mare nevoie d ecineva atunci.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
Qamar spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
Multumesc, crezi ca e libera de pasti. Am mare nevoie d ecineva atunci.
CristinaT , o sa o intreb cand vorbesc cu ea saptamana viitoare, ok?
Noe 38+
Poze cu burtica
cristicdt spune:
Neatza fetele.
Cel mai bine este asa ,ii scrii fetei ce are de facut si o lasi in pace sa-si faca treaba ,si tu intre timp iti vezi de ale tale,si eu am o fata care vine la mine si face curat,si mi-e la randul meu mi-a fost recomndata de-o prietena,la inceput o chemam doar sambata sa-mi faca curat si ii dadeam 500,000 lei ,dar muncea fata,si nu statea degeaba,sunt multumita de ea,acum imi vine de 2 ori pe saptamana si i-am facut sal .fix,face tot ceea cei spun.
letitia maria spune:
Eu am o menajera care vine de doua ori pe saptamana , cate opt ore si face absolut tot, curatenie temeinica,spalat,calcat, mai putin mancare. Am gasit-o dupa multe , multe cautari si nervi si sunt multumita. Este bineinteles de incredere.Una peste alta stie ce inseamna menaj ca ma saturasem de experiente. In afara de cele doua zile in care vine la mine, mai merge inca o zi pe saptamana la alta familie. M-a rugat sa o ajut sa-si gaseasca de lucru pentru cele doua zile ale saptamanii care ii mai raman si am vazut ca unele din voi sunteti in cautari. Eu v-o recomand cu incredere.Daca vreti numarul de telefon , trimiteti-mi un email.
Beatrice si bebe Luca( 22.07.2005)
http://community.webshots.com/user/beatricemaria100
CristinaT spune:
letitia maria, ne-am intalnit la subiectul cu dermatologul, acum si aici. Te rog trimite-mi nr de tel si ceva repere in privinta banilor. Eu as vrea deocamdata doar pentru pasti.
letitia maria spune:
cristina, ti-am trimis mail.
Beatrice si bebe Luca( 22.07.2005)
http://community.webshots.com/user/beatricemaria100
nicoki spune:
Letitia-Maria, te rog, daca poti, scrie-mi si mie pe pm daca doamna respectiva mai e libera o zi pe luna si un reper in privinta banilor. multumesc.