Vin din nou cu rugamintea de a-mi da niste idei despre posibile variante undeva in sudul Frantei sau pe coasta de vest a Italiei. Anul trecut am mers in concediu strict dupa recomandarile unor fete de pe forum si am fost foarte multumiti. Ne-ar interesa sa fie plaja nisipoasa si apa curata iar pt.cazare ne gandim la apartamente de vacanta(residence) pt.ca ni se parem mult mai avatajos din toate punctele de vedere decat la hotel.
Astept cu interes recomandarile voastre.
Aura
Draga Aura uita-te pe paginuta asta( in germana- dar e si in engleza si italiana ) si poate iti faci o idee: http://www.costadeglietruschi-one.com/index_ted.html
dupa mine as alege ceva in Toscana sau Liguria. Atentie ca sunt si locuri mai stincoase dar si plaje frumoase de nisip. Apa e cristalina ... superba ...
Cristina
Noi doi... si nu numai
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
Cristina,multumesc de paginuta dar ma gandeam ca poate reusesc sa obtin niste informatii mai concrete,de la cineva care a fost in vacanta pe-acolo,chiar la nivel de statiune,hotel etc.in sensul de recomandare pro sau contra.
Aura
Vreti neaparat Franta sau Italia ?Nisipuri fine sunt si in alte tari . Depinde cati bani aveti disponibili.Noi am fost in Egipt vara trecuta , la hotel , cu 3 mese incluse , si a fost super , de la hotel , mancare , excursii , tot.Daca vrei mai multe informatii........Poti sa vezi si cateva poze din Egipt mai jos.
Noi 2 singurei
Irlandeza, te rog mult sa-mi spui si mie in ce statiune din Egipt si la ce hotel ati stat voi, ca v-am vazut pozele si mi-a placut mult locul...Plus ca in Egipt am inteles ca poti da gres cu cazarea/mancarea, deci e mai bine sa ma informez bine inainte (pt la anul, ca anul asta am completat deja destinatiile de vacanta ).
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 11 luni) si Ramona (3 ani si 10 luni)
poze_cu_fetele_mele