Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Amely am sentimentul ca nu pot sa fac nimic, sunt fixata pe organismul meu si pe "pete"..........
Nu inteleg de ce "pete" luna asta, este total atipic cu ceea ce am trait eu pana acum, in fiecare luna............
As face un test, dar evolutia acestor pete ma blocheaza pur si simplu, mai ales ca acum si-au schimbat culoarea, dar tot pete raman, nu mai depasesc o data stadiul acesta, ca sa stiu in ce ape ma scald. Trecerea de la "gravideala" la "infertilitate" dupa fiecare pata e un cosmar demn de un roman si vad ca a ajuns sa ma fascineze rau de tot propriul roman......
Bietul meu sotior ma suna din sfert in sfert de ora sa ma intrebe cum evolueaza petele si cand va trebui sa-i dau verdictul final, va fi cumplit pentru mine, mai ales ca sambata a fost ziua lui si cel mai mult si-a dorit un cadou fara "pete"...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

MRL iubita te ??
uite am plecat ..vinnnnn sa te salvez
hiiiii prinsai vitezaaaa!!!!

oanaio inca mai tin pumnii..."la multi ani" sotzului tau..

Amely ma inclin..
rami io inca mai sper..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Imi aduc aminte in aceste momente de urmatoarea imagine: cu cativa ani in urma m-a socat o catea care nascuse 6 catelusi, dintre care unul era mort si incerca disperata sa-l spele, sa-l puna pe picioruse, sa-l puna sa suga.
L-a tinut langa ceilalti pui vreo 3 zile si toti care o priveam nu-i puteam lua puiul mort de langa ea......
Uneori realizezi ca nu mai e nimic de facut si cu toate astea incerci, speri, te lupti..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanya spune:

Va multumesc, mult pt informatiile despre ureaplasma si ca mi-ati raspuns,nu o sa iau nimic pana nu vede dna.doc. analizele, si sper sa scap cat mai repede, de ea, ii vin de hac .
Tabita,Liana,aileene,MRL,si celelate fete care va chinuiti sa aveti bebici, ma rog pt voi sa va dea Domnul cat mai repede si sa nu va mai chinuiti cu tratamente si sa fie cat mai natural ca asa e cel mai frumos.
va pup pe toate,sunt alaturi de voi...
Liana sa ma pui si pe mine pe listuta ca pacienta a dnei.doctor(daca vrei)
20 sapt -natural si DPN 25 iulie 06

"Suntem oameni si deci,purtarea noastra trebuie sa fie umana" Euripide

Mergi la inceput

El n-a promis doar cerul senin,
Nici flori pe cale fara pelin,
N-a promis soare fara de ploi,
Nici bucuria fara nevoi.

El n-a promis cai fara dureri,
Fara ispite, fara poveri.
Si nici n-a spus El, ca vom avea
Cruci mai usoare ca a Sa.

El n-a promis drum larg si usor
Sa poti umbla fara ajutor,
Si nici pe drum ca nu vor fi stanci
Ca n-ai sa treci prin ape adanci.

Dar ne-a promis din Puterea Sa,
Pe drum lumina ca ne va da
Al Sau bogat har in intristari
Si mangaiere in incercari.

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

roxanya te'am trecut

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

LIanoooooo aveam eu o stare de , dar cu versurile tale am dat intr-un suvoi de .....
Imi place sa dialoghez prin poezie si am inteles exact ce-ai transmis.
Inca nu e nimic sigur, urmatoarele ore imi vor aduce verdictul, dar deja am planul facut pentru luna urmatoare.
Am primit la 'oligospermie' o veste pe care o astept de 2 ani:fiul dr Soare a preluat activitatea regretatului sau tata si astfel voi primi curand niste explicatii referitoare la analizele hormonale ale sotiorului.
Cu Moisica la inseminari si cu sotiorul la Soare fiul, sunt convinsa ca nu mai e mult pana la reusita.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Buna fetelor,
Dupa o pauza de o luna in care m-am relaxat si am incercat sa uit de esecul primei inseminari, iata ca a venit ziua cind mi-am luat inima in dinti si m-am programat la M. pentru eco si sper eu inseminare ( daca vrea D-zeu sa-mi dea valori bune). Asa ca am revenit printre voi ( imi luasem pauza si de la D.C.) si va urez la toate sa treceti la mamici.
P.S. ingeras imi dai un avint nemaipomenit ( te-am urmat indeaproape in decurs de aprox.2 luni) si sper sa-mi dai un exemplu bun si pe 9 sa fi.
Va pup

Mergi la inceput

gabiu ma bucur ca ai revenit..multa bafta!!!

oanaaaaaaaaaaaaaaaa se pare ca am reusit ca de fiecare data..nu?..eu tu si..danutza...
acum noi 2 vom ramane in urma cu un pas...doar cu unul sa stii.. iar TU vei face unul in fata la

si eu citi si ma gandii la tine...cand vazui de dc Soare..ma gandii io ca nu'ti strica sa treci si pe la cel tinerel ca doar o fi invatat el ceva..ceva de la tatal lui...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Romanul continua si inca tumultuos.......
In ultimele 20 de minute am trecut si pe la cel tinerel si iar am primit o palma peste ochisori, ca asa e soarta mea zilele acestea...........
Omu' a fost deosebit de amabil, de calm, de binevoitor,mi-a raspuns profesionist si dupa ce i-am spus toata povestea, verdictul a fost: trebuie sa mergeti la Parhon sa rezolvati prolactina.
Dar am batut Parhonul 6 luni anul trecut in zadar, asa ca iar m-am ratacit in propriul roman........

Mergi la inceput