Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa | Autor: Liana30

Link direct la acest mesaj

Gravidutele, unele acum mamici, ale dr. Moisa:

Marina - mamica, inseminare, Mariuca
Ana Maria- mamica, inseminare, Victor Stefan
Cata - mamica, natural , Bianca-Andreea
Amparo - mamica, inseminare, gemeni
Indy - , natural ( dupa 6 inseminari!) Mircea
Mishi - , FIV
Madyn - , natural
Alexia27 - , inseminare dubla
RoAna - , inseminare
Mit - , FIV
mamiFlori - , prima inseminare
roxanya -, 20 sapt -natural si DPN 25 iulie 06

si lista continuaaaaa!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Liana: intra putin pe msg!!! Please!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Ce faceti bey fetelor?? Scrieti pe la 2 subiecte identice deodata???

A venit primavara!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Mance-o mama pe ea de oltencuta harnica...pai...sa fie cu noroc noul capitolas si sa ai mana buna Liano, si cand te-oi intoarce sa gasesti numa' [gravi p-aci!

pmihaela pai daca Moisica a zis asa, atunci poate n-o fi fost endometrioza... desi dupa simptome...hmmmm. Pe de alta parte, acum nu le mai ai, deci, daca nu cumva s-a intamplat vreo minune, s-ar putea sa fi fost doar niste aderente, eventual puncte de endometrioza pe care sa ti le fi putut curata la laparo... Si atunci cu atat mai bine Cine ti-a facut laparoscopia?

Liliana scumpa, te rog sa nu te retragi in nici o cochilie, faci tratamentul cum ti-a zis dl. dr. si gata, nu te mai gandi la nimic... in 2-3 saptamani ai scapat, si poti sa incepi procedura FIV!

Haideti fetelor, sa lungim un pic lista aia... ca plange zau asa!

Apropo, cine mai stie ceva de Indy? cand ar trebui sa nasca? Indy scumpa daca ne citesti vrem un semn de la tine ca uite io... ametita cum sunt, am uitat DPN-ul tau

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

MOana: cum adica s-a facut testul femina rosu in intregime? Ca eu nu mai inteleg nimic. Era cat pe ce sa ajung si eu maine dimineata la Giulesti sa fac test din sange, dar se pare ca nu mai este nevoie. Petele maronii vin! O sa-ti tin pumnii pentru maine, sa fie de bine luna asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Tabi la Femina markerul de la liniute este de culoare rosie si s-a prelins pe tot testul de nu mai intelegi nimic.......
Eu nu inteleg ce e cu 'petele maronii, deoarece nu am posedat niciodata.
De fapt, eu constat la stergere (ma scuzati) cum ca in loc sa fie ceva alb, e ceva bej, ca maro e prea mult spus. Lenjeria mea e imaculata si asta nu pot intelege........ DEOCAMDATA!
Rami noi ne-am inseminat in aceeasi zi si vad ca si tu ai intarziere, frumoasa luna am mai avut.........
Intarzierea nu m-ar fi deranjat, daca nu as fi fost tinuta in sah de faptul ca organismul imi spune ca vine CM-ul si faptic nu se intampla nimic DE 24 DE ORE............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Amely, Liana va pup dulce! O sa imi revin, trebuie sa imi revin. Ma simt tare rau, parca imi lipseste ceva (cred ca o doaga la cap). Eu din fire sunt vesela dar astazi mi s-au innecat toate corabiile, nu mi-a ramas nici macar o barcuta mica, parca . Am nevoie de ceva, dar nu stiu de ce anume. Vreau sa ma agat de ceva dar nu am nimic in jur. Abia astept sa vina sotul de la serviciu, stie el ce sa imi faca. Am vorbit cu el la telefon si mi-a spus sa urmez intocmai spusele dr. M-a simtit nu sunt in apele mele, m-a simtit ca am unele dubii si mi-a spus clar ca daca increderea mea in dr se clatina sa merg in alta parte. Cum am ajuns acasa am inceput sa iau hapurile, voi merge pe mana ei. Stau si ma gandesc ce importanta are ureaplasma asta pt FIV. Daca veronici a luat sumamed recomandat de dr. fara sa mai faca analiza eu de ce ma tot chinuiesc cu tratarea ei si nu trec odata la FIV? Of, m-a pocnit si o durere de cap de imi vine sa urlu de draci.
va pup pe toate-toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Oana, eu simt ca va fi bine pentru tine luna asta, ai incredere ! Testul (din urina) pe care l-ai facut a fost probabil invalid, sau l-ai introdus tu prea mult in lichid... Mai bine fa analiza din sange, aia e concludenta !

Eu am luat un test Diaspot, si din pacate a iesit negativ, fara echivoc... Nici la mine nu se arata semne deocamdata (dar am ovulat mai tarziu, prin ziua 15-16), ceea ce inseamna ca am luat-o razna rau de la Utrogestanul asta, promit sa nu mai iau ! Mai ales ca Moisica mi-a zis ca nu prea e cazul, am avut mereu endometrul bun...

Asa ca Onuta te astept cu vesti bune, asta ar insemna si pentru mine ca totusi se poate... Te

Amely, Teo, MRL/Liliana, Aileene, Ingeras, Tabi, Liana, Danyalo, Slavmih, Sim, va pe toate !

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Liliana iti inteleg perfect starea, multa lume se plange de dureri de cap si o stare confuza, incat, desi nu ma bazez prea mult pe astre, tind sa cred ca planetele nu ne sunt prea favorabile in aceasta perioada.
Eu ma zbat din rasputeri de vreo 10 zile sa rezolv diverse probleme si cu cat incerc mai tare, cu atat mi se incurca mai mult lucrurile, incat am ajuns sa cred ca trebuie doar sa astept cumintica si lucrurile vor intra pe fagasul lor la momentul potrivit........
Rami in urma cu 18 zile si 3 ore Moisica imi spunea ca am un corp galben de toata frumusetea, deci la mine, la a 4-a inseminare s-a lungit faza luteala si nu cred ca de la utrogestan, deoarece am luat si randul trecut si tot la 16 zile mi-a venit. E adevarat ca de data asta l-am cam sarit de cateva ori......
La toate celelalte inseminari am avut o faza luteala de fix 16 zile si acum hop "ciudatenia".
La tine la celelalte inseminari cum a fost faza luteala? Ma gandesc ca poate fi si o dereglare data de vreme, "meteo-dereglare", ca doar trebuie sa o definesc intr-un fel pentru a o accepta.......
Bejul brusc s-a transformat in rosu, pentru a pune punct teoriei mele cu "meteo-dereglarea".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

FETELOR MULTUMESC DIN SUFLET PT. URARILE VOASTRE INSEAMNA MULT PT. MINE ,ACELEASI GANDURI DE BINE VA DORESC SI EU ,MULTA SANATATE SI LA CATI MAI MULTI BEBEII

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Oana, eu in locul tau as opri la prima farmacie si as lua un DR. SIGUR sau ORICE ALTCEVA DECAT FEMINA care e, scuzati va rog, o porcarie! Stiu ca te-ai saturat de dezamagiri, cunosc asa de bine sentimentul de "tarsheala" in fata testelor... dar macar stii o treaba. Si la mine tot cam astea au fost semnele cand am ramas, culoare bej-roz pe hartiuta si dureri de burtica exact ca la CM... de fapt erau de la implantare. Al doilea motiv pt. care te sfatuiesc sa-l faci, este acela de a nu mai sta in stres, iar daca cumva esti (deie Domnul!) sa vorbesti imediat cu Moisica si sa vezi daca e nevoie de un tratament de sustinere adecvat... Stiu ca tu hotarasti, iar eu sunt aici si te sustin!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput