Bebelusi de iulie-august 2005 (76)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Buna fetele

Multe vad ca s-au intamplat de cand n-am mai fost.

Anis, sanatate multa, sa va intoarceti cu bine acasa

Starchi, m-am delectat cu pozele voastre, de dimineazta la cafea, e un dulce, si un zambaretz

Legat de dr, intreba Cami mai de mult, noi ii dam 500.000. Cand mergem al cabinet, oficial nu se plateste, dar ii bagam ceva lui (vreo 200.000 si asistentei o floare, atentie) Sunt foarte multumita de el, raspunde oricand la telefon, are multa rabdare, toate intrebarile mele la vizita de luna, capata raspuns, il examineaza pe toate partile, e super.

Concurs de balconiada...vreau si eu , treb sa alaptez, sau doar asa sa vedem ce dimensiuni au ramas dupa ?!?!?
Ma masor si eu cand ajung acasa, ca daca ma masor la serv, o sa zicca astia ca am luat-o razna

Ma retrag, la "cartiile" mele, si promit sa vi si cu poze, sa vedetzi frunmusetze de bondarash...cioaraaaa, ce sa faca si ea

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Atat am crescut pana acum

Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Fetelor, iata un site f. interesant, despre alimentatia bebelusilor, cu retete, sfaturi si multe altele.

http://www.wholesomebabyfood.com/freebies.htm

Bineinteles, totul trebuie trecut prin filtrul critic al fiecareia, nu e litera de lege.

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Emaaimee - mama-mama, ce de energie, ce de dintzisori si de palariutze la o domnisoara atat de frumoasa

Diana-Mirela - multumim de aprecieri

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

starchi-mersic.
Diana- mersi de site,dar uite ce am gasit acolo,eu nu congelam papa de bb in borcanele pana v-am intrebat,gata trec inapoi la cutiutze:

NEVER FREEZE FOODS IN GLASS or Baby Food Jars!!

Baby food jars are not manufactured for freezing or for extreme heating.

Glass that is not specifically manufactured for freezing has the unfortunate ability to crack, leave behind tiny, microscopic shards and fragments and also is prone to bursting.

That being said, many people do freeze in baby food jars but we do not advocate this whatsoever!

After all, you're making baby's food because you want the best nutrition and health for your little one; why take a risk by freezing in jars? There are glass jars on the market that are specifically manufactured for freezing and those jars should pose no hazards at all.

Try these jars for freezing:

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Dragele mele, voi ati dat ananas la copilasi? Poate genera alergii? Ca eu i-am dat ieri si apoi am realizat ca actionez fara background-ul de rigoare!!!

Si apropo de cartof dulce....cum l-ati preparat, dati-misi mie macar o reteta, sar'na!!! Stiu ca s-a mai discutat dar eu intru destul de rar si mai sunt si incepatoare in ale gatitului. Ieri i la-m copt si l-am amestecat cu iaurt, a mancat dar as vrea si o reteta mai profi

te'chiu

- multumim, pupicei multi la grasunelul-frumuselul tau!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Baiatul meu a zis "MAMA". In plus, a mancat si tot piureul de legume si parea ca mai vrea. Am baiat mare, manca-l-ar mama!

Emaaimee, ce mare s-a facut Oana! O adevarata domnisoara.

Diana, ce zice pe site-ul ala? mie nu-mi da voie serverul sa-l accesez.

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Emaaimee, nici prin cap nu mi-a trecut asa ceva, desi acum imi dau seama ca e posibil. Nu-i musai sa vedem cu ochiul liber bucatelele de sticla....
De acum trec si eu la recipiente de plastic, o sa incerc pahare de unica folosinta sau cutiute mici de inghetata.

Noroc cu cautarile mele, mai aflu lucruri noi

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

[Acusor - felicitari!!!! Sa-ti traiasca flacaul vorbaretz!!!!

Nu-mi raspunde nimeni nici in leg cu cartoful, nici cu ananasul.......acum cand am si eu ceva timp sa bantui pe dc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Diana si Simona multam de raspunsuri. Este imposibil sa nu combin doua firme ptr ca Mihnea bea lapte TOPFER LACTANA iar cerealele sunt HUMANA.Pe piata noastra nu exista inca cerealel de la laptele asta asa ca nu am de ales.

Starchi cartoful dulce il prepari ca si cel normal.Mihnea il papa in supica fiert cu restul legumelor si apoi pasate, sau piure cu branzica calcica si smantana.I-am facut si musaca tot din el. Si l-am mai amestecat cu spanac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Ella- nici macar acolo nu mai sunt cap de lista ca m-a luat Lia dar sunt deocamdata cred la burta cu 95!!! Ce cutremur? De unde stii? Eu nu am simtit nimic!

Boga- felicitari pt razareata ta! Si bine ai revenit! Si felicitari pt decizia de a tine postul! Iti doresc multa putere si putine eugenii si cartofi prajiti daca vrei sa si slabesti!

Iar trage fimiu' de urs si il face sa cante!

Cuscra- pai cum reusesti sa le tai asa de bine? Ca eu i le tai din carne (de 2 ori i-am dat si sangele) si tot szagrie urm zi!. Nu stiu daca ar avea el forta sa le sparga dar stiu eu ce se poate intampla?

Albinutzza- bine te mai vedem si noi! Poti concura cu succes la balconiada chiar daca mai laptezi sau nu! Eu de pilda pierd laptele din pacate!!!!! Am din ce in ce mai putin! Am inceput iar sa ma mulg la 3 ore poate mai revine, sper eu! Asteptam cu drag poze cu bondarasul vesel!

Starchi - nu am dat inca. Alergie cred ca poate aparea chiar daca il dai si mai tarziu dar nu cred. Eu am vazut un articol unde spunea ce fructe putem da la bebeii sub un an si scria: mar, piesica, banana, portocala, ananas si apoi la sf de tot para, mai tarziu decat restul si iata ca noi am introdus aproape toate para mai devreme! Nu cred sa aiba probleme dar daca vrei suna si tu dr si vezi ce zice ca pt a putea face alergie tb sa-i dai min 2 zile consecutiv acelasi lucru! Sper sa nu patiti nimic si nu vreau sa par inconstienta dar eu am mai mers asa: daca e sa faca va face mai devreme sau mai tarziu si macar stiu! Alergia nu e chiar asa de grava si merge pe incercari! Am vaz ca morcovul e in grupa de alimente alergogene si daca facea la el alergie avea 3 luni deci mult mai putin decat acum si sigur nu era ceva grav! Pofta buna si parerea mea e sa-i dai in continuare!

Stie cineva exact cum se prepara compotul acela de prune uscate pt kk? Cata apa si cate prune? Ca se pare ca noi avem nev ca nu se mai poate fara! Facem numai cu termometrul si se inroseste tot bietul copilas cand face!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput